En erken hamilelik belirtileri

ayyyyyy canım yaaa lutfen deme ole......inankı eslerımızde cok uzuluyo.....ellerınde bısey gelmıyooooo.....bu arada canım belkı solemısındır ama be okumadım...sen tedavı goruyomusun......

canım benim bende gurbetteyim kıyamam sana :teselli:
Sen istanbulun neresinde oturduğunu söyle İstanbuldakiler toplanıp çaya gelirler üzülme bu topic başka topicdelikafadulden
Üzülmek yok Herşeyi şubatta bağladık başarmak bizim elimizde stresten uzak bir yaşam yaşasın :mymeka:

asucum 2yıl tedavi gördüm ama hiçbirşekilde fayda görmedim hem madden hemde manen tükendik artık eşimde doktora gitmek yok diyo birkaç ay dinlen olacak diyo daha çok sinir oluyorum

ben istanbulda değilim ama her zaman senin arkadaşın olmaya hazırım canım

inşallah asucum..sabahki dr. da moralimi bozduu..bekleyip idrarda kendim bakıcam..

canım inankı bendede bu ay okadar belırtı vardıkı....bacaklarım agrımazdı...bu ay bacaklarımda agrıdı atesımde yuksektı....kasıklarım agrıyodu...hemde haftalar oncesınden...tamam dedım bu ay olduuu.....test yaptım adetımden 2 gun once tek cızgı....basımdan asagıya kaynar sular dokuldu sandım....okadar üzüldum kı anlatam.....o yuzden sana ole dedım.....sakın benı yanlıs anlama olurmuuu....senın üzülmenı gercekten ıstemıyorum....insallah senınkı gercekten hamılelık belırtısıdır canımmmm

haticesu canım oda üzülüyordur. şu durumda birbirinize en destek olmanız gereken dönem. hepimiz üzülüüyoruz ama yapabileceğimiz tek şey tedavi olmak ALLAH a dua etmek. Biz varız burda ayırım yok herkes birbirinin arkadaşı.

ne demek ayrılalım yaaaaaaaaaaa yuh yaniiiiiiiii bak sinirlendim şimdiiiiiiiiii, güçlü ol biraz güçlüüüüüüüüü... sen böyle zayıf olursan hiç gelmez bebeğinn söyleyeyimmm... zayıf insanlara hiç gelmez bebeklerr, allah ufacık şeyden ayrılmayı düşünen kadınlara bebek gibi büyük bir yükümlülüğü nasib etmez canım... eşin zaten stresli bir işte çalışıyor birde sen üzme adamıı allah korusunn dikkatini dağıtıyosun herifinnkötükedihüso

kızlar bi çıkıyorumm gelcem yarım saate..

hatice ne demek ayrılalım şuanda sana kızdım bizler iyi günde kötü günde demedik mi eşin allah korusun bişey olsa yartı yolda mı bırakacaksın
Evet melekler evin neşe kaynakları ama eşlerimiz başımızın tacı...Meleklerin olmasının binbir yolu var lütfen üzülmen böyle eşine konuşmaların eşine daha ters tepki yapar

asucum 2yıl tedavi gördüm ama hiçbirşekilde fayda görmedim hem madden hemde manen tükendik artık eşimde doktora gitmek yok diyo birkaç ay dinlen olacak diyo daha çok sinir oluyorum

bı sorun yok mu dıyolarrrr...ne bıleyım mesela rahım fılmı falan da cekıldı mı

canım neden yanlış anlayım..ne yapacağımı şaşırdım hepsi bu :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Haticesu bol bol dua et canım moral çok önemli biliosun , eşinide yıpratma ,bunaldıgın zaman dışarı çık dolaş ne bilm evde oyalanacak bişiler bul ama bebegi saplantı yapma çok zor biliyorum , istersen bi psikologa git seni ne rahatlatacaksa onu yap biz senin yanındayız rabbim bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul edecek melekler gelecek inş

aaaaaaaa Zuzum ve buket temi hamile kısssss . Çok sevindim. Allah kucaklarınada almayı nasip etsin inş. :teytey:

herkes çok doğru söylemiş. eşine şu aralar böyle ters davranma bence de. burda okumuştum ama kim yazmıştı hatırlamıyorum inan. tdavi görmüşler çok sonra biraz ara vermişler o ara hamiş kalmış. belki öyle olur. hep olumlu düşün lütfeeen. sen eşine ters yaparsa o senin derdine çare arıyamazki stres yoook. zaten genel neden hormonlar. sen onları zıp zıp zıplatırsa hiç olmaz güzelim

arkadaslar bence isyan etmılelım....bebek bebek dıyede tutturmayalım....herzaman Allahtan hayırlı evlat ısteyelım....saglıklı bebısler ısteyelım....bebegını karnında kaybeden anneler var...dogduktan sonra kaybedenler var....sakat özurlu cocukları olanlar var.....onları dusunerek bu guumuze şukredelım....isyan etmeyerekkkk vede bol bol çalısarak vedeeee tedavılerımızı olrak Allahtan saglıklı bebısler ısteyelım.....inanıyorum kı bı gun herkes annelık duygusunu tadacak....yasananlar gercekten cok zor seyler...ama unutmayın bız bu dunyaya sınava geldık....hatıce kıs belkıde ikiz bebeılerın olurrrrrr.....ayyyyyyyyyyy

hem ilerde gerekirse daha çok sevap olan bir çocukta yetiştirebılırsın ki..tedavın 2 yıl ben burda 10 senedir hasretıylew kavrulanlar bılıyorum Bazı şeyler allahın takdiri önüne geçilmiyor Kader

kızlarrrr selam!! delikafadulden
bugün benim de adet günüm! 3 gün önce evde test yaptım sonuç tabii ki negatif. senağlama dün geceden beri adet belirtileri göstermeye başladım, sabah kalktığımda da çenemde koskocamaaaan bir sivilce! :a015::uhm: hatta şuan size yazarken bile adet olmuş olabilirim.:uhm: ama az önce bişey yoktu. dedim ki şimdi kendi kendime şuan hamileymişsin gibi düşün, öyle hisset. mutluluğun dibine vur, bunu kendi kendine yaşatabilirsin. ve cidden öyle hissediyorum şuan, çamaşırıma baksam belki gelmiş bile olabilir ama ben bu duyguyu kimsenin buna engel olmasına izin vermeden yaşamak istiyorum ve yaşıyorum! dedim ki negatif düşünerek neden böyle bir zevkten mahrum ediyorsun ki kendini?? dolayısıyla kızlar ben şuan hamileyimmmmmmmm!!! sizler de bu zevki yaşamak ister misiniz??? hadi bi güzellik yapalım birbirimize. bunun oyunu sahneye koyalım. hem belki biz oyunumuzu oynarken bebişlerimiz valizlerini toplayıp de yola çıkmaya hazırlanıyordur ha ne dersiniz??
mesela önce kimlere haber vereceğimizi düşünelim, az önce test yaptık ve pozitifffffffff!!! öncelik sıranızda kimler var ve nasıl haber vereceksiniz?? hadi strateji planı yapalım hep beraber :lepi::lepi::teytey::teytey::dance::dance::hooray::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…