şimdi ilk bebeğim olsaydı şimdi 20aylık olacaktı oda bırakıp gitti beni kızlar nolur beni affedin çok doluyum birtek sizinle paylaşıyorum eşimlede tartıştım oysa adamın teksuçu beni sevmek oldu bırak diyorum ayrılalım diyorum olmuyor işte olsaydı 2.5 yıldır olurdu nezaman olacak nezamanya
birde ben gurbetteyim çok yalnızım eşim uzun yola gittiği için hergün gece ve gündüz yalnızım inanmıssınız belki ama hiç arkadaşım yok bütün derdimi sizlerle paylaşıyorum iyiki bu site varmış yoksa deliler hastanesine düşen ilk 3yıllık evli ilk ben düşerdim herhalde doğru yemek bile yemiyorum ama habire kilo alıyorum
şimdi ilk bebeğim olsaydı şimdi 20aylık olacaktı oda bırakıp gitti beni kızlar nolur beni affedin çok doluyum birtek sizinle paylaşıyorum eşimlede tartıştım oysa adamın teksuçu beni sevmek oldu bırak diyorum ayrılalım diyorum olmuyor işte olsaydı 2.5 yıldır olurdu nezaman olacak nezamanya
inşallah asucum..sabahki dr. da moralimi bozduu..bekleyip idrarda kendim bakıcam..
asucum 2yıl tedavi gördüm ama hiçbirşekilde fayda görmedim hem madden hemde manen tükendik artık eşimde doktora gitmek yok diyo birkaç ay dinlen olacak diyo daha çok sinir oluyorum
canım inankı bendede bu ay okadar belırtı vardıkı....bacaklarım agrımazdı...bu ay bacaklarımda agrıdı atesımde yuksektı....kasıklarım agrıyodu...hemde haftalar oncesınden...tamam dedım bu ay olduuu.....test yaptım adetımden 2 gun once tek cızgı....basımdan asagıya kaynar sular dokuldu sandım....okadar üzüldum kı anlatam.....o yuzden sana ole dedım.....sakın benı yanlıs anlama olurmuuu....senın üzülmenı gercekten ıstemıyorum....insallah senınkı gercekten hamılelık belırtısıdır canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?