En erken hamilelik belirtileri

Asucum sana çokkkk katılıyorum kesinlikleeee her zaman için hakkımızda hayırlısı olsun die dua etmeliyiz , ben geçen ay eyipsultana gitmiştim hamileyken adagımızı kestik duamızı ettik hep allahım bebegimi hayırlı eyle hayırlısı olsun die dua ettim ordan çıktım kanamam oldu demekki hayırlı degildi dedim allahım acıdı bana belki sakat olacaktı ne bilim herşeyde bi hayır vardır bebişler henüz gelemdiyse demekki bi hayır var bundada böle düşünmeliyiz

benim ilk haber vereceğim kişi tBİKİDE EŞİM OLURDU AMA BU SIRADAN BİR HABER VERME OLMAYACAK TABİKİDE HEP YAPMAK İSTEDİĞİM O ANI AYARLARDIM ONU ŞOK EDECEK BİR ŞEKİLDE SÖLERDİM YANİ ONUN HOŞUNA GİDEN TÜM YEMEKLERİ YAPARDIM İŞTEN GELİRKENDE BİR BİBERON ALIRDIM MASAYA 3 KİŞİLİK SERVİS AÇARDIM TABİKİ DE MİSAFİRMİ VAR DİYE SORACAK BENDE EVET DERSİM SONRA KİM DİYE SORUNCA DA DADANN BİBERONU GÖSTERİRDİM AYY HAYALİ BİLE GÜZEL BENİ KİMSE GÖRMESİN BU KIZ KENDİ KENDİNE GÜLDÜĞÜNE GÖRE GELMİŞLER BU KIZA DERLER Dİ HERALDE NEYSE Kİ KİMSE YOK delikafadulden

ben ilk önce kocişimi arayıpp hamileyim aşkımmm baba oluyosun derimmm..ay yaa süper bişi :CüvCüv:

dusunsene yaa olsun olsun dıye tutturuyoruz....tum yasamamızı sadece bu baglıyoruzz....veeeeeeee bu kadar stresın karsılıgında özurlu sakat bı bebegımız oluyooo...bır annenın karsısında bebegının gunden gune erıdıgını gormekten buyuk acı varmıdır acabaaaa....bak canım sende hamılesın ...hamılelıgını huzurlu ve mutlu bısekılde gecırmeye calıs olurmu canım.....bebesın oldugunda bunun faydasını cok goreceksın....huzurlu hamılelık mutlu bı bebek yanııı.....

handancım buarada bugun doktora gıdecektın gıttın mı canım...

mesela ben eşimi arayıp şöle dicem:
batur yola çıkmış geliomuş delikafadulden
hahhahahaaa bu arada batur eşimle çocuğumuz erkek olursa adını ne koyarız diye düşünürken eşimin önerdiği isim :uhm::uhm:
öle isim mi olur dedim yaaa batur koycakmış çocuuun adını batır der gibin alalalaalaa:dilcikar:

kızlar benim annemin teyzesinin tam 21 yıl bebişi olmamış allah kimseyi o kadar bekletmesin ben doğunca beni evlatlık bile almak istemişler ama annemler verememişler nasıl versinlerki evladım sonuçta 22. yılında oldu bebkleri şuan 16 yaşına girecek bir kızları var ama zihinsel engelli hiç bir şey bilmiyor adet oluyor ped bile kullanmıyor annesi çamaşırına yerleştirdiği zaman annesini dövüyor söküp atıyor ve o kadar güçlüki anlatamam en başta salıklı bebekler dileyelim allahtan

yaaaa ben fena bozdum kafayıı..bekleyip idrarda bakıcam 5 şubatta (

nooldu?
sen bugün test yaptıracaktın güzelcim, noldu?

Zuzuu……………………..Hamilemiz
Buket……………………...Hamilemiz
Handan2546……………..Hamilemiz

listeye şimdi baktımmmmmmmm
3 hamiş varmııışşşşş....
hayırlı olsun kızlaaarrrrrrrrrrr

ebrucum valla senin ki de süpermiş ama yapardım ederdim felan demek yok, hadi kızlar yaaa yaratıcı imgelem yapıyoruz şimdi! şuan hamileyizzz, hamilesiniz!!! akşama ne yemek pişirsem acaba gocama, biberon fikri süpermiş aslında, ay bi iştahım var iştahım dünyayı yiyebilirim gibi geliooooo, canım kurufasılle çekdi şimcikkkk üsdüne de pilaww! sizin canınız ne çekio kızlar ben kurufasilleye aşerioruummm!! delikafaduldenCADIARZU

ay aman allahım korusun. hem çok bekletmesin hem de sağlıklı bebeler versin.. tüm isteyenlere.

bugün müge anlıda izledim yine.. şu duygusuz, ruhsuz, içgüdüsüz, kendini bilmez, kontrolsüz, doğurup doğurup ortalığa atan kadınların bacaklarını ayırıp.. içine beton doldurup, tıkamak lazım bunları.

hamilecilik oynuyoruz hadiiiiiiiiii!!! bırakın tasaları şimdi!! kendiniz için güzel bişi yapın ve hamile olduğunuzu düşünün. bunu içinizde hissedin hadi kızlarrrrrrrrr!!!

gittim doktora asucum düşmesin die progestan verdi folicasit verdi çarşamba yine gidicez keseyi görmek için çok şükür iyi gidiyor hep iyi olur inşallahh

canım bence yemek olaylarına gırmeyelım....bırsuruuuuuu hamısımız var ya canları cekerseeee......hadı onların canı cekmedı mınncık bıbıslerın canı ısterseeeeee......

slmmm kıslarr ben geldimmm hamişler warmışş çok sevindimmmm yaaa bugünün en güzel haberi oldu benim için iğrenç bi gün geçiriorumm

ben acı yerdim heralde bol acılı bir çorba hımmmmm süper olurdu
bak bu hamilelik oyunu sonu kötü biterse nolcek

gittim doktora asucum düşmesin die progestan verdi folicasit verdi çarşamba yine gidicez keseyi görmek için çok şükür iyi gidiyor hep iyi olur inşallahh

ay handan daha once bu hapı kullandın mı bılmıyorum ama ben gecen ay içtım....fecıııı yan etkısı var dıkkat et tansıyonunu dusuruyo gıbı bas donmesı ve uykuda yapıyooo.dıkkat et emı kendıne

canııımm.. inşallah sağlıkla kucağına alıp emzirip uyutacaksın meleğini..
içini ferah tut... tutundu o annesineee, düşmezz... korkma. pozitif düşün hep.
maşallahhh

ay doru sölüyosun hamişlerin canı çekmesin kızlar yemekleri görmeyin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…