kızlarrrr selam!! delikafadulden
bugün benim de adet günüm! 3 gün önce evde test yaptım sonuç tabii ki negatif. senağlama dün geceden beri adet belirtileri göstermeye başladım, sabah kalktığımda da çenemde koskocamaaaan bir sivilce! :a015::uhm: hatta şuan size yazarken bile adet olmuş olabilirim.:uhm: ama az önce bişey yoktu. dedim ki şimdi kendi kendime şuan hamileymişsin gibi düşün, öyle hisset. mutluluğun dibine vur, bunu kendi kendine yaşatabilirsin. ve cidden öyle hissediyorum şuan, çamaşırıma baksam belki gelmiş bile olabilir ama ben bu duyguyu kimsenin buna engel olmasına izin vermeden yaşamak istiyorum ve yaşıyorum! dedim ki negatif düşünerek neden böyle bir zevkten mahrum ediyorsun ki kendini?? dolayısıyla kızlar ben şuan hamileyimmmmmmmm!!! sizler de bu zevki yaşamak ister misiniz??? hadi bi güzellik yapalım birbirimize. bunun oyunu sahneye koyalım. hem belki biz oyunumuzu oynarken bebişlerimiz valizlerini toplayıp de yola çıkmaya hazırlanıyordur ha ne dersiniz??
mesela önce kimlere haber vereceğimizi düşünelim, az önce test yaptık ve pozitifffffffff!!! öncelik sıranızda kimler var ve nasıl haber vereceksiniz?? hadi strateji planı yapalım hep beraber :lepi::lepi::teytey::teytey::dance::dance::hooray::enbuyukkk:
ben ilk önce kocişimi arayıpp hamileyim aşkımmm baba oluyosun derimmm..ay yaa süper bişi :CüvCüv:kızlarrrr selam!! delikafadulden
bugün benim de adet günüm! 3 gün önce evde test yaptım sonuç tabii ki negatif. senağlama dün geceden beri adet belirtileri göstermeye başladım, sabah kalktığımda da çenemde koskocamaaaan bir sivilce! :a015::uhm: hatta şuan size yazarken bile adet olmuş olabilirim.:uhm: ama az önce bişey yoktu. dedim ki şimdi kendi kendime şuan hamileymişsin gibi düşün, öyle hisset. mutluluğun dibine vur, bunu kendi kendine yaşatabilirsin. ve cidden öyle hissediyorum şuan, çamaşırıma baksam belki gelmiş bile olabilir ama ben bu duyguyu kimsenin buna engel olmasına izin vermeden yaşamak istiyorum ve yaşıyorum! dedim ki negatif düşünerek neden böyle bir zevkten mahrum ediyorsun ki kendini?? dolayısıyla kızlar ben şuan hamileyimmmmmmmm!!! sizler de bu zevki yaşamak ister misiniz??? hadi bi güzellik yapalım birbirimize. bunun oyunu sahneye koyalım. hem belki biz oyunumuzu oynarken bebişlerimiz valizlerini toplayıp de yola çıkmaya hazırlanıyordur ha ne dersiniz??
mesela önce kimlere haber vereceğimizi düşünelim, az önce test yaptık ve pozitifffffffff!!! öncelik sıranızda kimler var ve nasıl haber vereceksiniz?? hadi strateji planı yapalım hep beraber :lepi::lepi::teytey::teytey::dance::dance::hooray::enbuyukkk:
Asucum sana çokkkk katılıyorum kesinlikleeee her zaman için hakkımızda hayırlısı olsun die dua etmeliyiz , ben geçen ay eyipsultana gitmiştim hamileyken adagımızı kestik duamızı ettik hep allahım bebegimi hayırlı eyle hayırlısı olsun die dua ettim ordan çıktım kanamam oldu demekki hayırlı degildi dedim allahım acıdı bana belki sakat olacaktı ne bilim herşeyde bi hayır vardır bebişler henüz gelemdiyse demekki bi hayır var bundada böle düşünmeliyiz
dusunsene yaa olsun olsun dıye tutturuyoruz....tum yasamamızı sadece bu baglıyoruzz....veeeeeeee bu kadar stresın karsılıgında özurlu sakat bı bebegımız oluyooo...bır annenın karsısında bebegının gunden gune erıdıgını gormekten buyuk acı varmıdır acabaaaa....bak canım sende hamılesın ...hamılelıgını huzurlu ve mutlu bısekılde gecırmeye calıs olurmu canım.....bebesın oldugunda bunun faydasını cok goreceksın....huzurlu hamılelık mutlu bı bebek yanııı.....
dusunsene yaa olsun olsun dıye tutturuyoruz....tum yasamamızı sadece bu baglıyoruzz....veeeeeeee bu kadar stresın karsılıgında özurlu sakat bı bebegımız oluyooo...bır annenın karsısında bebegının gunden gune erıdıgını gormekten buyuk acı varmıdır acabaaaa....bak canım sende hamılesın ...hamılelıgını huzurlu ve mutlu bısekılde gecırmeye calıs olurmu canım.....bebesın oldugunda bunun faydasını cok goreceksın....huzurlu hamılelık mutlu bı bebek yanııı.....
yaaaa ben fena bozdum kafayıı..bekleyip idrarda bakıcam 5 şubatta(
benim ilk haber vereceğim kişi tBİKİDE EŞİM OLURDU AMA BU SIRADAN BİR HABER VERME OLMAYACAK TABİKİDE HEP YAPMAK İSTEDİĞİM O ANI AYARLARDIM ONU ŞOK EDECEK BİR ŞEKİLDE SÖLERDİM YANİ ONUN HOŞUNA GİDEN TÜM YEMEKLERİ YAPARDIM İŞTEN GELİRKENDE BİR BİBERON ALIRDIM MASAYA 3 KİŞİLİK SERVİS AÇARDIM TABİKİ DE MİSAFİRMİ VAR DİYE SORACAK BENDE EVET DERSİM SONRA KİM DİYE SORUNCA DA DADANN BİBERONU GÖSTERİRDİM AYY HAYALİ BİLE GÜZEL BENİ KİMSE GÖRMESİN BU KIZ KENDİ KENDİNE GÜLDÜĞÜNE GÖRE GELMİŞLER BU KIZA DERLER Dİ HERALDE NEYSE Kİ KİMSE YOK delikafadulden
kızlar benim annemin teyzesinin tam 21 yıl bebişi olmamış allah kimseyi o kadar bekletmesin ben doğunca beni evlatlık bile almak istemişler ama annemler verememişler nasıl versinlerki evladım sonuçta 22. yılında oldu bebkleri şuan 16 yaşına girecek bir kızları var ama zihinsel engelli hiç bir şey bilmiyor adet oluyor ped bile kullanmıyor annesi çamaşırına yerleştirdiği zaman annesini dövüyor söküp atıyor ve o kadar güçlüki anlatamam en başta salıklı bebekler dileyelim allahtan
ebrucum valla senin ki de süpermiş ama yapardım ederdim felan demek yok, hadi kızlar yaaa yaratıcı imgelem yapıyoruz şimdi! şuan hamileyizzz, hamilesiniz!!! akşama ne yemek pişirsem acaba gocama, biberon fikri süpermiş aslında, ay bi iştahım var iştahım dünyayı yiyebilirim gibi geliooooo, canım kurufasılle çekdi şimcikkkk üsdüne de pilaww! sizin canınız ne çekio kızlar ben kurufasilleye aşerioruummm!! delikafaduldenCADIARZU
gittim doktora asucum düşmesin die progestan verdi folicasit verdi çarşamba yine gidicez keseyi görmek için çok şükür iyi gidiyor hep iyi olur inşallahh
gittim doktora asucum düşmesin die progestan verdi folicasit verdi çarşamba yine gidicez keseyi görmek için çok şükür iyi gidiyor hep iyi olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?