canım bence yemek olaylarına gırmeyelım....bırsuruuuuuu hamısımız var ya canları cekerseeee......hadı onların canı cekmedı mınncık bıbıslerın canı ısterseeeeee......
ben her ay adet günümü benden ii takip eden kaynanamı ariim bari:))))))))))
o zaman tiskindiğiniz şeleri yazın ben mesela sigara tiryakisiyim. Sigarayı düşünmek bile midemi bulandırıo şimdi iğreniyoruuummm,
Bu arada kız olursa adını ne koyarsınız, erkek olursa ne?? Ben kız ismi düşündüm ama erkek ismi konusunda hiç bir fikrim yok?? Kız olursa esma ya da nur koycam adını. Erkek olursa ??? Herkesin kafasında isimler vardır. Ya erkek olursa?? Ne koyayım accık yardım edin kızlar. Hihoyyytsengözlerimebaksanab
o zaman tiskindiğiniz şeleri yazın ben mesela sigara tiryakisiyim. sigarayı düşünmek bile midemi bulandırıo şimdi iğreniyoruuummm,
bu arada kız olursa adını ne koyarsınız, erkek olursa ne?? ben kız ismi düşündüm ama erkek ismi konusunda hiç bir fikrim yok?? kız olursa esma ya da nur koycam adını. erkek olursa ??? herkesin kafasında isimler vardır. ya erkek olursa?? ne koyayım accık yardım edin kızlar. hihoyyytsengözlerimebaksanab
ya bende tiksinmek istiyorum sigaradannnn şuan günde yarın sigara gibi içiyorum 3-4 fırt çekiyorum ama tiksinmek istiyorum yaaaaaaaaa
asucum yalel cim allah razı olsun inşallah sizinde olsun kızlar böle demeniz bile beni çok mutlu edio çok saolun
asucum ilk defa içiyorum bu ilacı ya bugun sersem gibiyim çok uykum var demekki ilactan o zaman hep bölemi olcam ben ya uyku halindeyim hep allaa alla
bebişe karar verince günde 2 taneye düşürdüm yarım paket içiodum sonra günde 1 tane oldu şimdi eşiminkinden bi kaç fırt çekiorum komple bırakcam inşallah allahın izniyle
alllah razı olsun asucum inş tatlım
ya bende tiksinmek istiyorum sigaradannnn şuan günde yarın sigara gibi içiyorum 3-4 fırt çekiyorum ama tiksinmek istiyorum yaaaaaaaaa
Aman kıslar adet olamıorum stres küpüyüm bide patronum sabahdan beri terör estirio burdaa nefret ediorum çalışmak zorunda olmakdan!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?