En erken hamilelik belirtileri

asucum yalel cim allah razı olsun inşallah sizinde olsun kızlar böle demeniz bile beni çok mutlu edio çok saolun

asucum ilk defa içiyorum bu ilacı ya bugun sersem gibiyim çok uykum var demekki ilactan o zaman hep bölemi olcam ben ya uyku halindeyim hep allaa alla

canım bence yemek olaylarına gırmeyelım....bırsuruuuuuu hamısımız var ya canları cekerseeee......hadı onların canı cekmedı mınncık bıbıslerın canı ısterseeeeee......

o zaman tiskindiğiniz şeleri yazın ben mesela sigara tiryakisiyim. sigarayı düşünmek bile midemi bulandırıo şimdi iğreniyoruuummm,
bu arada kız olursa adını ne koyarsınız, erkek olursa ne?? ben kız ismi düşündüm ama erkek ismi konusunda hiç bir fikrim yok?? kız olursa esma ya da nur koycam adını. erkek olursa ??? herkesin kafasında isimler vardır. ya erkek olursa?? ne koyayım accık yardım edin kızlar. hihoyyytsengözlerimebaksanab

ya bende tiksinmek istiyorum sigaradannnn şuan günde yarın sigara gibi içiyorum 3-4 fırt çekiyorum ama tiksinmek istiyorum yaaaaaaaaa

ayy çok zor isim olayı yaaa ben kız olursa duru veya asya war aklımda erkek olursa yağız ali istiyorum

ben rüyamda gördüğüm ismi kuracagım kızıma allah nasip ederse ESİLA ışık saçan kız anlamına geliyor babası da oğlumuza TÜRKER ismini kurmak istiyor bakalım hayırlısı

ya bende tiksinmek istiyorum sigaradannnn şuan günde yarın sigara gibi içiyorum 3-4 fırt çekiyorum ama tiksinmek istiyorum yaaaaaaaaa

tiksinmesen de bırak arkadaşım.
sigara dumanına maruz kalan bebeğe, az oksijen gidiyormuş.
o biçareyi, o daracık ortamda.. soluksuz bırakmamak lazım.. çok günah valla bak.

bole olcan canım ben kendımı iki tek bıra ıçmısım gıbı hıssedıyordum...basım donuyorduuuu....o yuzden dedım ya kendıne dıkkat et dıye...ayaga kalktın mı adımlarını saglam bas...herzaman yanındayız canım benım bebısının buyudugunu bereber takıp edcegızz.....

bebişe karar verince günde 2 taneye düşürdüm yarım paket içiodum sonra günde 1 tane oldu şimdi eşiminkinden bi kaç fırt çekiorum komple bırakcam inşallah allahın izniyle

alllah razı olsun asucum inş tatlım

canım, sen ne zaman karar vermiştin bebiş için? kaç ay oldu yani?

taze hamişleerrrr... ilk günlerdeki belirtiler neler?

ohohohohooo seninki bişe diilmiş ben paket deviriodum hamilelimden önce ama şimcik canım hiiiç ama hiççç istemio sigara neyimm.. sen de tiksincen daha yeni öğrendin sen 2. aydan sona başlıo belirtiler, şimdilik bir iki fırtla idare et nasıl olsa bırakıcan. bu arada ben birden 2 aylık gebe oluverdimmm hahahhahaaa bayılıyorum hayalime de gücüme de yaaa gerçi pek katılım olmuo deli olduğumu düşünüosunuzdur kızlar ama ah edip vah ederken anların güzelliğni kaçırıyoruz ömrümüzden. belkim hamile olduğumuzu duyduğumuzda şaşkınlıktan bişey hissedemicez bunun tadını çıkaramıcaz belkim sağlıklı mı diil midie düşünmekten ?? şüphelerden konsantre olamıcaz ya da aşermelerden bulantılardan, halsizlikten uykudan.. neden şimdi yaşamıyoruz bunu herşey normalken bi sorunumuz yokken??

benım oglum ısmını daha evlenmeden once babası koydu.....oglusun ismı CENKER...ikincıyı sen koy dıyo...hergun eve geldıgınde bu ısım nasıl dıyorum hıc bırını begenmıyo...ama kızım olursa ikincı adı kesın......NAZ olacak ...sadece buna karar verebıldım okadar...

Aman kıslar adet olamıorum stres küpüyüm bide patronum sabahdan beri terör estirio burdaa nefret ediorum çalışmak zorunda olmakdan!!

Bu 3.ayım canım 1.ay olmadı bebiş 2. Ay oldu düştü 3.ayım bu yine hamileyim inş sorunsuz olacak,

belirti sadece aşırı kasık bel karın agrısıydı canım benim

Aman kıslar adet olamıorum stres küpüyüm bide patronum sabahdan beri terör estirio burdaa nefret ediorum çalışmak zorunda olmakdan!!

harfi harfine aynı şeyleri düşünüyorummm ve yaşıyorummmmmmmmdelikafadulden

kız yoksa sen benmisinn ben senmiyimm:1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…