En erken hamilelik belirtileri

Aman kıslar adet olamıorum stres küpüyüm bide patronum sabahdan beri terör estirio burdaa nefret ediorum çalışmak zorunda olmakdan!!

hmmm.. ''sıkma canını'' demek istemiyorum.. ama sıkma canını.. ne zaman dr'a gideceksin canım sen?
patronların kafası bozuk bu ara... para krizleri var malum.. ay sonu falan geldi.. görme ve duyma sen onu şekerim.. elinde olmadan yapıyordur muhtemelen..

harfi harfine aynı şeyleri düşünüyorummm ve yaşıyorummmmmmmmdelikafadulden

kız yoksa sen benmisinn ben senmiyimm:1shok::1shok:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden hiçç gülesim yokdu wallaa saolasınn!!
wallahi böle durumlarda beni çalışmak zoruundaa bıraktığı için eşimede uyuz oluom bak gene kavga edesim geldi görüomusun kaydirigubbakcemile3
hamiş kalsakda doğum izninde bi kaç ay rahat etsek yaoowww

ben rüyamda gördüğüm ismi kuracagım kızıma allah nasip ederse ESİLA ışık saçan kız anlamına geliyor babası da oğlumuza TÜRKER ismini kurmak istiyor bakalım hayırlısı

ay esila ismi çok güzel yaaa o isimle ilgili bir anım var benim. eşimle henüz nişanlıyken bir göz operasyonu geçirmiştim. ameliyat sonrası (lokal olmuştu) hastane koridorlarında yürürken babanesinin kucağında bir kız çocuğu gördüm amanın ne sevimli ne sevimliydi. bukle bukle saçları yemyeşil gözleri vardı. çocuklarla aram hep iyi olmuştur, şeytan tüyü var sanırım bende hep çocuklar üstüme atlarlar hemen ısınıverirler bana. kızı sevmek için babanesine doğru gittim kollarımı açarak, birden sol gözümün bandajlı olduğu hatırıma geldi. minicik çocuğu korkutabilirdim bandajlı gözümle, ona canavar gibi gelirim diye birden geri adım attım. ama öyle bişey oldu ki o an da gözlerim doldu. o şirin kız babanesinin kucağından bana doğru uzanıp kollarını açtı ve kucağıma geldi. nasıl sarılıo bana kızlar anlatamam. babanesi kızım ablayı rahat bırak gidelim hadi dio ama kız boynumu bırakmıo. öyle duygulandım ki.. ismini sordum esila dedi babanesi. o gün bugündür o ismi severim yerimseniben

anam bide ben finans sorumlusuyum pazartesi çekleri ödeyemioz diye yedi bitirdi ömrümü burda senağlama

Bazen çalışmak işkence gibi gelio ya demi kıslar bende öleyim , insan hamileligini evinde geçirsin yatsın uyusun istio ablam çalışmıo ne güsel evde geçircek hamileligni rahat rahat ben sürüncem böle uykusuz uykusuz((

Inş bende tiksinirim ya annesini kurtarır bu iletten inş 4 gözle bekliyorum tiksinmeyi valla

handancım lütfen içme artıkk, yaşadığın olaydan ders al, bu sigara bebeklerimize çok zararlııı belkide sigara yüzünden koptu gitti bebeğin sendennn!!!!

lütfen biraz iradeli olun kızlar yaaa atın şu pisliği ellerinizdennnkötükedihüsoklava::mymeka:

Bu 3.ayım canım 1.ay olmadı bebiş 2. Ay oldu düştü 3.ayım bu yine hamileyim inş sorunsuz olacak,

belirti sadece aşırı kasık bel karın agrısıydı canım benim

ay maşallah.. hemen yeniden tutmuş olması, güzel şans handancım, inşallah sağlıkla doğduğunu da konuşuruz burda cümleten..

darısı bizim başımızaa..

o ağrıları ben de istiyorummm :)

doktor olayına gelince walla fatural dün bitti 10. bekleyecem regli olursam reglimin 2. günü olmassam 10 gün sonra gitcemm bu aralar herşey aksi gidio zaten!!!

sorma handancım benim patron bide çok sinirlii ya gergin olmayan bi günümüz yok hep huzursuzluk hamiş olunca bebişi nasıl bu stresden uzak tutcam bilmiorum

doktor olayına gelince walla fatural dün bitti 10. bekleyecem regli olursam reglimin 2. günü olmassam 10 gün sonra gitcemm bu aralar herşey aksi gidio zaten!!!

hayır hayır her şey aksi gitmiyor. deneme dünyası bu. sınanıyoruz. ödüller gelecek yakında şekerim :)

:çok üzgünüm:
hayır hayır her şey aksi gitmiyor. deneme dünyası bu. sınanıyoruz. ödüller gelecek yakında şekerim :)

ayy inaşşallh özellikle bu aralar çok sınanıyorum inşallah dediğin gibi olur bajımmm hepimiz içinn!!!

:çok üzgünüm:

ayy inaşşallh özellikle bu aralar çok sınanıyorum inşallah dediğin gibi olur bajımmm hepimiz içinn!!!

ben de sınandığımı düşünüyorum. biliyorsun işte mevzuları... hoş olmayan şeyler yaşadım. ama, hep diyorum.. şimdi sınanıyorum, doğru tepkiler vericem.. olağan ve olgunca karşılayacağım olayları. neticede ödül benim olacak.. pozitif düşünce çok önemli.
aman, negatif olunca kendimize çok zarar veriyoruz sevedail'cim. melekler bizi ışıl ışıl zamanımızda bulacaklaaarrr

kızlar yaaa bende takoz kadar büyük çakmağımı kaybettim şimdi, oysaki bilgisayarın yanın da olmalıydı. buharlaştı mı bu ne?? yoksa bu bir işaret mi yüce rabb'imden??? sigara elimde kaldı ocaktan yakabilirdim ama yakmadım. bana güç verin içmim onu nooooluurrrrrrrr (((

içme tabikide bırak kaybolsun önce çakmak yok olur sonra sigara b bakmışsın varlıgını da unutmuşsun

ben günde 2,5 paket içiodum sadece iş yerinde ewdekileri saymıom şimdi sadece yemeklerden sonra en fazla 3 oluo geçmio canım zor değil sende başarırsın sakız al bi kutu bende öle yaptım

içersen bebeğin gelmezzzz

heh hadi bakalım şimdi içte göriiim seniiiisüprizzzzzsüprizzzzz:dance:

içmeee..
ben de söndürdüm valla elimdekini.
zaten eşimle de konuştuk, bırakıcaz bakalım nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…