Aman kıslar adet olamıorum stres küpüyüm bide patronum sabahdan beri terör estirio burdaa nefret ediorum çalışmak zorunda olmakdan!!
harfi harfine aynı şeyleri düşünüyorummm ve yaşıyorummmmmmmmdelikafadulden
kız yoksa sen benmisinn ben senmiyimm:1shok::1shok:
ben rüyamda gördüğüm ismi kuracagım kızıma allah nasip ederse ESİLA ışık saçan kız anlamına geliyor babası da oğlumuza TÜRKER ismini kurmak istiyor bakalım hayırlısı
hmmm.. ''sıkma canını'' demek istemiyorum.. ama sıkma canını.. ne zaman dr'a gideceksin canım sen?
patronların kafası bozuk bu ara... para krizleri var malum.. ay sonu falan geldi.. görme ve duyma sen onu şekerim.. elinde olmadan yapıyordur muhtemelen..
Inş bende tiksinirim ya annesini kurtarır bu iletten inş 4 gözle bekliyorum tiksinmeyi valla
Bu 3.ayım canım 1.ay olmadı bebiş 2. Ay oldu düştü 3.ayım bu yine hamileyim inş sorunsuz olacak,
belirti sadece aşırı kasık bel karın agrısıydı canım benim
hmmm.. ''sıkma canını'' demek istemiyorum.. ama sıkma canını.. ne zaman dr'a gideceksin canım sen?
patronların kafası bozuk bu ara... para krizleri var malum.. ay sonu falan geldi.. görme ve duyma sen onu şekerim.. elinde olmadan yapıyordur muhtemelen..
doktor olayına gelince walla fatural dün bitti 10. bekleyecem regli olursam reglimin 2. günü olmassam 10 gün sonra gitcemm bu aralar herşey aksi gidio zaten!!!
hayır hayır her şey aksi gitmiyor. deneme dünyası bu. sınanıyoruz. ödüller gelecek yakında şekerim :)
:çok üzgünüm:
ayy inaşşallh özellikle bu aralar çok sınanıyorum inşallah dediğin gibi olur bajımmm hepimiz içinn!!!
:çok üzgünüm:
ayy inaşşallh özellikle bu aralar çok sınanıyorum inşallah dediğin gibi olur bajımmm hepimiz içinn!!!
ben günde 2,5 paket içiodum sadece iş yerinde ewdekileri saymıom şimdi sadece yemeklerden sonra en fazla 3 oluo geçmio canım zor değil sende başarırsın sakız al bi kutu bende öle yaptımkızlar yaaa bende takoz kadar büyük çakmağımı kaybettim şimdi, oysaki bilgisayarın yanın da olmalıydı. buharlaştı mı bu ne?? yoksa bu bir işaret mi yüce rabb'imden??? sigara elimde kaldı ocaktan yakabilirdim ama yakmadım. bana güç verin içmim onu nooooluurrrrrrrr(((
kızlar yaaa bende takoz kadar büyük çakmağımı kaybettim şimdi, oysaki bilgisayarın yanın da olmalıydı. buharlaştı mı bu ne?? yoksa bu bir işaret mi yüce rabb'imden??? sigara elimde kaldı ocaktan yakabilirdim ama yakmadım. bana güç verin içmim onu nooooluurrrrrrrr(((
kızlar yaaa bende takoz kadar büyük çakmağımı kaybettim şimdi, oysaki bilgisayarın yanın da olmalıydı. buharlaştı mı bu ne?? yoksa bu bir işaret mi yüce rabb'imden??? sigara elimde kaldı ocaktan yakabilirdim ama yakmadım. bana güç verin içmim onu nooooluurrrrrrrr(((
aminn inşallahhh, benimde farlutal bugün bitti ama ikinci kutuya başlicamm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?