Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok merak ediyorum aylardir sacimi ne kuruttum nede duzlestirdim ama nedense uzatamadim bir turluSaclarım bir türlü uzamıyo artık uzatmak istiyorum bildiğiniz etkili saç maskeleri varsa paylaşır mısınız
Sinameki kürünü yaptm 6hafta oldu yarindan sonra 7olacak ama hâlâ ayni neden uzatamiyoruz biz anlamadmBende cok merak ediyorum aylardir sacimi ne kuruttum nede duzlestirdim ama nedense uzatamadim bir turlu![]()
Aynen canim yaa benim saclarim pekte kisa degiller omuzlarimi biraz geciyor ama biraz daha uzasinlar istiyorum aylardir uzamadi gitti sormaSinameki kürünü yaptm 6hafta oldu yarindan sonra 7olacak ama hâlâ ayni neden uzatamiyoruz biz anlamadm
Sinameki kürünü yaptm 6hafta oldu yarindan sonra 7olacak ama hâlâ ayni neden uzatamiyoruz biz anlamadm
Sinameki kürünü yaptm 6hafta oldu yarindan sonra 7olacak ama hâlâ ayni neden uzatamiyoruz biz anlamadm
8 haftaya tamamla sonra sonucu alırsın mola evresinde :)
nasıl yapıyosun anlatır mısın o kürü :)Lavanta kürünü denemelisin hem mis gibi kokuyor hem sağlıklı.Ben faydasını görüyorum çok şükür![]()
benim olmuyo hiç bir şekilde :) sigara içtiğim için olabilir mi acaba sigara damarları büzüp kan akışını yavaşlattığı içinewet sinameki küründe çok sabırlı olman gerekiyo bende yarın 6. kürümü yapıcam.ve 8 haftalık turu bitirdiğinde uzama daha fazla oluyomuş.ben şimdiden etkisini görmeye başladım mesela.1 ay oldu.saçlarımda 2 2,5 cm uzama var![]()
tamam canım denicem bunu hemen teşekkürlerrkapaklı cezvede suyu kaynatıp üzerine lavantayı ekliyorum bir tatlı kasıgı kadar.Ama ağzı mutlaka kapalı olmalı lavanta ucucu bir esans.2 - 3 dk daha kaynatıp ağzı kapalıyken sogumaya bırakıyorum.Sprey şişeme koyup en az 2 saat bekletiyorum.Bazen durulamadıgım bile oluyo ama Ahmet maranki durulayın demişti :)Şimdi yeni yeni kürümün içine 3 4 damla tatlı badem yagı koymaya basladım.Daha parlak ve canlı oluyo sanki
![]()
peki bu lavanta suyunu banyodan hemen sonra ıslak saçınıza döküp öyle mi çıkıyorsunuzKolay gelsinnn![]()
benim olmuyo hiç bir şekilde :) sigara içtiğim için olabilir mi acaba sigara damarları büzüp kan akışını yavaşlattığı için![]()
ama bu biraz kötü yaa nasıl olur oCanım benim saçlarım resmen boyadan yandı ve küstü 3yıldır uzamıyor -du 1aydır Süt ve kuru maya içiyorum gece yatmadan önce İnan bana çok mutluyum saçım uzamaya başladı resmen parlıyor harika birşey burnunu kapat iç bayanın saçları mutluluğudur umarım faydalı olur