Saç Uzatma Yöntemleri en etkili saç uzatma yöntemi nedir yardım eder misiniiiizzz

contecnte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
46
16
88
29
Saclarım bir türlü uzamıyo artık uzatmak istiyorum bildiğiniz etkili saç maskeleri varsa paylaşır mısınız

Lavanta kürünü denemelisin hem mis gibi kokuyor hem sağlıklı.Ben faydasını görüyorum çok şükür :KK73:

Sinameki kürünü yaptm 6hafta oldu yarindan sonra 7olacak ama hâlâ ayni neden uzatamiyoruz biz anlamadm

8 haftaya tamamla sonra sonucu alırsın mola evresinde :)

ewet sinameki küründe çok sabırlı olman gerekiyo bende yarın 6. kürümü yapıcam.ve 8 haftalık turu bitirdiğinde uzama daha fazla oluyomuş.ben şimdiden etkisini görmeye başladım mesela.1 ay oldu.saçlarımda 2 2,5 cm uzama varEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Uzun saçlara sahibim..
Saçlarımı ıslakken örüyorum çok sıkmadan.. Dalgalı olmayacak şekilde..
Ama öncesinde ne kadar kırık saçım varsa kestiriyorum..

ewet sinameki küründe çok sabırlı olman gerekiyo bende yarın 6. kürümü yapıcam.ve 8 haftalık turu bitirdiğinde uzama daha fazla oluyomuş.ben şimdiden etkisini görmeye başladım mesela.1 ay oldu.saçlarımda 2 2,5 cm uzama varEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
benim olmuyo hiç bir şekilde :) sigara içtiğim için olabilir mi acaba sigara damarları büzüp kan akışını yavaşlattığı için :(

kapaklı cezvede suyu kaynatıp üzerine lavantayı ekliyorum bir tatlı kasıgı kadar.Ama ağzı mutlaka kapalı olmalı lavanta ucucu bir esans.2 - 3 dk daha kaynatıp ağzı kapalıyken sogumaya bırakıyorum.Sprey şişeme koyup en az 2 saat bekletiyorum.Bazen durulamadıgım bile oluyo ama Ahmet maranki durulayın demişti :):KK58: Şimdi yeni yeni kürümün içine 3 4 damla tatlı badem yagı koymaya basladım.Daha parlak ve canlı oluyo sanki :D:KK3:

kapaklı cezvede suyu kaynatıp üzerine lavantayı ekliyorum bir tatlı kasıgı kadar.Ama ağzı mutlaka kapalı olmalı lavanta ucucu bir esans.2 - 3 dk daha kaynatıp ağzı kapalıyken sogumaya bırakıyorum.Sprey şişeme koyup en az 2 saat bekletiyorum.Bazen durulamadıgım bile oluyo ama Ahmet maranki durulayın demişti :):KK58: Şimdi yeni yeni kürümün içine 3 4 damla tatlı badem yagı koymaya basladım.Daha parlak ve canlı oluyo sanki :D
tamam canım denicem bunu hemen teşekkürlerr :KK3:

Ben kuru saçlarıma sürüyorum üşengeçlikten :KK51: ama genelde bu tarz bakımların duştan sonra yapılmasını öneriyorlar gözenekler açıldığı için

benim olmuyo hiç bir şekilde :) sigara içtiğim için olabilir mi acaba sigara damarları büzüp kan akışını yavaşlattığı için :KK43:

valla canım bilmiyorum ama sigara bende kullanıyorum.alkol de var.ama bu sinameki bende işe yaradı psikolojıkte desteklemek lazım...olmayacak diye bişi yokkk sen yeter ki iste:KK4:

Canım benim saçlarım resmen boyadan yandı ve küstü 3yıldır uzamıyor -du 1aydır Süt ve kuru maya içiyorum gece yatmadan önce İnan bana çok mutluyum saçım uzamaya başladı resmen parlıyor harika birşey burnunu kapat iç bayanın saçları mutluluğudur umarım faydalı olur

Canım benim saçlarım resmen boyadan yandı ve küstü 3yıldır uzamıyor -du 1aydır Süt ve kuru maya içiyorum gece yatmadan önce İnan bana çok mutluyum saçım uzamaya başladı resmen parlıyor harika birşey burnunu kapat iç bayanın saçları mutluluğudur umarım faydalı olur
ama bu biraz kötü yaa nasıl olur o

Back
X