En fazla penis kaç cm ?

elahanim34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
26
-8
1
Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…

Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ?
Uyanır uyanmaz bu mu size dert oldu 😄😄😄

Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…
Eşinizin kabızlık sorununu çözdünüz mü?
Adam en son parmakla sondaj yapıyordu çünkü.
Tövbe estağfurullah yahu. Libido bu değil. Biraz utanma, arlanma filan olmalı insanda. Kocanızın mahrem bölgeleriyle ilgili her şeyi biliyoruz şükür.

Tüm anlattıklarınız normal. Vajina çok esnek bir organdır, yeterince uyarıldığında penis boyuna göre esner, normal sınırlar içerisinde büyük olanı da alır, küçük olanı da kavrar. Yeterince uyarılmadığında ya da ıslanma yeterli olmadığında da zorlanır.

Tövbe estağfurullah yahu. Libido bu değil. Biraz utanma, arlanma filan olmalı insanda. Kocanızın mahrem bölgeleriyle ilgili her şeyi biliyoruz şükür.
Tam olarak trajikomik bir durum

Yav ne degüşük insanlarınız ya napıcaksın sen milletin kocasının şeyinin boyunu iyice azdınız gudurdunuz he 😑

Tövbe estağfurullah, normal bir tane mi konusu olmaz insanın, iki gün önce poposunu parmaklıyordu bu adam 🤢. Trol müsün nesin arkadaş, inşallah öylesindir.

Sana kaç lazım sen onu de hele, derdin milletin seyinden kaynaklanan cinsellik problemleri mi su an cidden 🤔

Niye sorun olsun ki ekstra siyahi fetişi var önce göz doymalı bebek çıkaran organ bu penis mi dert olacak niye kavga edilsin

Ay sorma o konuda parmaklarıyla çıkarıyor yazısını okuyunca bi hos oldum konudan dirket çıktım.

Back
X