- 19 Ağustos 2025
- 26
- -8
- 1
- Konu Sahibi elahanim34
-
Uyanır uyanmaz bu mu size dert olduKızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ?
Eşinizin kabızlık sorununu çözdünüz mü?Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…
Tam olarak trajikomik bir durumEşinizin kabızlık sorununu çözdünüz mü?
Adam en son parmakla sondaj yapıyordu çünkü.
Tövbe estağfurullah yahu. Libido bu değil. Biraz utanma, arlanma filan olmalı insanda. Kocanızın mahrem bölgeleriyle ilgili her şeyi biliyoruz şükür.
Tövbe estağfurullah, normal bir tane mi konusu olmaz insanın, iki gün önce poposunu parmaklıyordu bu adamKızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…
Bana mı yanlış geliyor bilmiyorum ama bunlar çok mahrem şeyler değil mi?Tam olarak trajikomik bir durum
Ay sorma o konuda parmaklarıyla çıkarıyor yazısını okuyunca bi hos oldum konudan dirket çıktım.Eşinizin kabızlık sorununu çözdünüz mü?
Adam en son parmakla sondaj yapıyordu çünkü.
Tövbe estağfurullah yahu. Libido bu değil. Biraz utanma, arlanma filan olmalı insanda. Kocanızın mahrem bölgeleriyle ilgili her şeyi biliyoruz şükür.
Gun gecmiyordu ki edebimizle oturabilelim
Bikaç gündür sevişemedik özledimGun gecmiyordu ki edebimizle oturabilelim
Konu sahibi, 14 cm normal zaten, daha buyukleri de var. Oyle 25 cm kamasullah olmadikca iliskide sorun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?