- 19 Haziran 2025
- 1.340
- 2.531
- 48
- Konu Sahibi elahanim34
Biliyom biliyom daha yeni izledim dsdshs. Ama senin ayrıca belirtmen hoş olmadı tabii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyom biliyom daha yeni izledim dsdshs. Ama senin ayrıca belirtmen hoş olmadı tabii
Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…
Elinizle mi ilişkiye giriyorsunuz beyfendi ay pardon hanımefendielimle ilişkiye girdiğimizde
Kız Zerro, 55 cm şey olsaydı var ya, bir düşündüm hayal ettim, insan bedenine aykırı bir durum tabi ama benimkinin 55 olsaydı ilk birliktelikte mefta olurdum
Şeyden bahsettim aşko ağzına aldığın hortumundanKız Zerro, 55 cm şey olsaydı var ya, bir düşündüm hayal ettim, insan bedenine aykırı bir durum tabi ama benimkinin 55 olsaydı ilk birliktelikte mefta olurdum![]()
Puuu Allah seni gahretmesin kız ahahaha endoskopi hortumu girdi girmesine de çok güzel uyuduğum için hiçbir şey hissetmedim, uyanır uyanmaz " tamam ben iyiyim, çıkabilir miyim" diye sordum. Doktor beni salmadı, "biraz daha bekleyin sersemlik ,baş dönmesi olabilir" dedi.Şeyden bahsettim aşko ağzına aldığın hortumundanO da bi şekilde içine girdi sonuçta dsdshsa
Ponpon takımıma bişeyler sorup danışacam ama şimdilik erken azıcık daha zaman geçsin iyice bi ısınıyımPuuu Allah seni gahretmesin kız ahahaha endoskopi hortumu girdi girmesine de çok güzel uyuduğum için hiçbir şey hissetmedim, uyanır uyanmaz " tamam ben iyiyim, çıkabilir miyim" diye sordum. Doktor beni salmadı, "biraz daha bekleyin sersemlik ,baş dönmesi olabilir" dedi.
Orgazm sonrası olan o mıyışmış gevşemiş haldeki gülümsemelerimi özledim len![]()
Tamam sen ne zaman hazır hisseder ve sormak istersen sorPonpon takımıma bişeyler sorup danışacam ama şimdilik erken azıcık daha zaman geçsin iyice bi ısınıyım![]()
Eyvahlar olsun kimbilir ne geliyorPonpon takımıma bişeyler sorup danışacam ama şimdilik erken azıcık daha zaman geçsin iyice bi ısınıyım![]()
Benimle t.şak geçeceğiniz bişeyEyvahlar olsun kimbilir ne geliyor
aynen ya absbsjskssşsşssnsndskkKız bu kadar yaygara 14cm için midonumu indirmem sorry
![]()
Bamya ve Türkiye ortalaması maalesef14 cm ne ki![]()
Bana hiç denk gelmedi şükür kiBamya ve Türkiye ortalaması maalesef![]()
Çok haklısın utanmasalar herkez yazsın eşlerinin kaç cm olduğunu diye konu açacaklarElahanımın kocasını kendi kocalarımızdan daha iyi bilir hale geldik![]()
Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…
Kız bu kadar yaygara 14cm için midonumu indirmem sorry
![]()
Ne diyo ?Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…