cnm sende çok erken evlenmişsin 19 nedir yaBence ne kadae erken o kadar iyi 30 35 yaşında anne olsan 10 yaşına geldi mi çocuk anne 45 yaşında enerji sabır az oluyor 24 yaşındaym 5 yaşında kızım var iyi ki erken olmuş birlikte eğlenerek büyüyoruz:)
Kocama aşık oldum allh a şükür hiç pişman olmadım üniv.evlenince bitirdim çocukta yaptm ohh miscnm sende çok erken evlenmişsin 19 nedir ya
daha önceki konularımdan bilen bilir sorunlu bir ailede büyüdüğümden çocuk fikrine sıcak bakmıyorum.
hazır değilim yasım 29 çevremde aşırı baskılar var vebal yüklemeleri var ayrıca cocugum olmuyor diye dedikodular da varbunları onemsemıyorum ama ileride pişman olurmuyum diyede kendımı sorgulamaya basladım yaş geçiyor malum eylülde 30 yasıma gireceğim biraz korku kapladı içimi hayatta en korktugum sey pişmanlık size sorum anne olma yaşı en geç nedir? vaktim geçiyormu ilerleyen yaşlarda tehlikeleri nelerdir kafam bunlarla fazlasıyla mesgul bu ara. sorarsanız ah diyorum keske 25 yasımda olsaydım suan 5 sene daha bekler 30 da anne olurdum ama hayat işte zaman gecıp gıdıyor durduramıyoruz.
ahaaaaaaa benden biri daha valla bu icindeki yasla icindeki cocuk ruhuyla alakalı bence 7 senedir evliyim hala kararsızım bi an diyorum ama olsun yanımda bi arkadas olur bosansamda bosanmasamda bi dhaa evlenmem cocugumla takılır giderim diyorumdaha önceki konularımdan bilen bilir sorunlu bir ailede büyüdüğümden çocuk fikrine sıcak bakmıyorum.
hazır değilim yasım 29 çevremde aşırı baskılar var vebal yüklemeleri var ayrıca cocugum olmuyor diye dedikodular da varbunları onemsemıyorum ama ileride pişman olurmuyum diyede kendımı sorgulamaya basladım yaş geçiyor malum eylülde 30 yasıma gireceğim biraz korku kapladı içimi hayatta en korktugum sey pişmanlık size sorum anne olma yaşı en geç nedir? vaktim geçiyormu ilerleyen yaşlarda tehlikeleri nelerdir kafam bunlarla fazlasıyla mesgul bu ara. sorarsanız ah diyorum keske 25 yasımda olsaydım suan 5 sene daha bekler 30 da anne olurdum ama hayat işte zaman gecıp gıdıyor durduramıyoruz.
çok teşekkürler canım yorumun içinOnemli olan hazir hissetmek tabi de 30-35 arasi uygundur bence tam yasinizdasiniz. Ben 18 annem 38 yasinda hep arkadas gibiydik. Annemle aram 20 yaş mesela ilk cocugu benim bana bakisiyla kardesime bakisi cok farkliydi. Yani ikimize de cok iyi anne oldu ama kardesimde daha tecrubeli bir anne oldu. 20 yasla 30 yas bir degil olgunluk gerek
teşekkürler değerli fikirleriniz için dikkate alacagımYanlış hatırlamıyorsam canan hoca 40 yaşında anne oldu, yine kk da bir konuda vardı ünlü bir ceo 50 yaşında anne oluyor, sonra da 2. Çocuğu yapıyor. Ama fotolara baksanız abla taş gibi.
Yani yaş belirleyici değil, sizin vücudunuza nasıl baktığınız belirleyici. Vücudunuza iyi bakıp sağlıklı bir hamilelik geçirirseniz sağlıklı bir bebeğiniz olacaktır (elbette engellenemeyen sağlık sorunlarını kastetmiyorum). Yine sağlıklı biri iseniz geç yaşlarda çocuk peşinden de koşabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?