- 17 Ağustos 2011
- 25.482
- 161.630
- 798
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Tövbe tövbe bacım acık kapı kilit tutmaz evleneceğin adamı bekleKızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor
Umarım yanlış yapmıyorumdur
Boyle bir soz yok. Googledan baktim dede korkut sozu var. Hirsiz iceriden olursa kapi kilit tutmaz diye. soyledigin anlamla uzaktan yakindan alakasi yok. Uydurdun galibaacık kapı kilit tutmaz
Yanlis yapmiyorsun.tabi herkesin kendi karari ama esinle yaşa derimKızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor
Umarım yanlış yapmıyorumdur
Yooohhhh yawwwwTövbe tövbe bacım acık kapı kilit tutmaz evleneceğin adamı bekle
Bizim eskiler dermiş anladın işte o manada bi kere yaşayınca devamı gelir masındaBoyle bir soz yok. Googledan baktim dede korkut sozu var. Hirsiz iceriden olursa kapi kilit tutmaz diye. soyledigin anlamla uzaktan yakindan alakasi yok. Uydurdun galibakapi dedigin ne?
Ne çirkin bir benzetme bu.Tövbe tövbe bacım acık kapı kilit tutmaz evleneceğin adamı bekle
Yav kötü birşey mi eşini. BEkle demek allaYooohhhh yawwww
Bunu ben demiyorum eski bi yöre sözüNe çirkin bir benzetme bu.
Doğrudur, yanlıştır diye fikir söylemek ayri da kadın kadına bu lafları etmesin bari. Erkeklere hiç yok bu laflar varsa yoksa kadına.
Eskilerden bir farkımız olsun ama değil mi?Bunu ben demiyorum eski bi yöre sözü
Sizin eskiler kim bilmiyorum da soyledigin anlam kadinlara hakaret..Bizim eskiler dermiş anladın işte o manada bi kere yaşayınca devamı gelir masında
Hay allah razı olsun topa tutacaklar beniGit seviş diyenleri; kızlık zarı diktirme başlığına almak istiyorum.
Yooo eşini beklemek isteyen bekleyebilir ama beklemeyenler icin saçma sapan cirkin benzetmeler yapmak hoş değil... beklemeyenler bekleyenler için kapali kapı örümcek tutar demiyor...Yav kötü birşey mi eşini. BEkle demek alla
Tamam kusura bakma önüne gelene ver istediğini yap oldumıEskilerden bir farkımız olsun ama değil mi?
Niyetiniz kötü olmayabilir ama bu söz gerçekten kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?