En güzel yıllarım boşa mı gitti

Kızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor :KK43:
Umarım yanlış yapmıyorumdur

Yanlış yapmıyorsun.
Sabrın sonu selamet.
Sen nasıl ki kendini eşine sakladin, Allah da senin karşına senin gibi birini çıkartacaktir.
Tabi bu konu tamamen inançla alakalı.
Allah'a inanan bir kul zinadan uzak durur.

Bu size kalmış bir şey, burada insanlar inançlarına, yaşayışlarına, düşüncelerine göre yorum yapacaklardır, biz sizin yaşam tarzınızı bilemeyiz ki, ne desek boş...

Yani şimdi ne diyelim nereden bilirsim belki seneye evli olursun ya da olmazsın. Burada yaşa ya da yaşama deseler onu mu uygulayacaksın. Bende evlenmeden önce seksi çok merak ederdim ama öyle merak edilecek bir şey değilmiş. İlk gece bu muymuş dedim kendi kendime. 😂

Bu konuda size kim yardımcı olabilr?
Git seviş anacım deli misin diyenler olur. Dinlediniz.
Evliliğe varmayan ilişkiler sonunda güçlü durabilecek misiniz?
Kişi çatır çatır sevişir ayrılır sevişir ayrılır ağlamaz sonra ama. Bu durumda sıkıntı yok.
Anlatabiliyor muyum?

Inancinizı, yasam tarzinizi, kaldirabileceklerinizi sizden iyi kimse bilemez.
Buna göre yaşayın ne yaşayacaksanız.

Cok duygusalım Öyle bişeyden sonra ayrılırsam cok yaralamırım bi parcam kalbim eksilir gibi geliyo
Bu konuda size kim yardımcı olabilr?
Git seviş anacım deli misin diyenler olur. Dinlediniz.
Evliliğe varmayan ilişkiler sonunda güçlü durabilecek misiniz?
Kişi çatır çatır sevişir ayrılır sevişir ayrılır ağlamaz sonra ama. Bu durumda sıkıntı yok.
Anlatabiliyor muyum?

Inancinizı, yasam tarzinizi, kaldirabileceklerinizi sizden iyi kimse bilemez.
Buna göre yaşayın ne yaşayacaksanız.

Benim görüşüme göre ilk birliktelik gerçekten sevdiğin, bunu yaşamak istediğin insanla olmalı. İlla o kişinin kocan olması şart değil. Sorduğunuz soru kişiye, çevreye, yetişme tarzına vb etkenlere bağlı olarak farklı cevaplar verilecek bir soru. Hayat sizin, seçim sizin. İstediğiniz şey her neyse başka insanların fikirlerine kulak tıkayarak onu yaşamanızı tavsiye ederim.

Şimdi bu hisse neden kapıldın

Bir muhabbet vs mi oldu

Hayatında biri yok anladığım birini çevirip rica mı edeceksin

Bu tarz şeyler içten gelir spontane gelişir

40 yaşındayım

21 yaşımdan beri bakire değilim ama ilişki öncesi de sonrası da pişman olmadım fakat ben ölçü müyüm elbet hayır zira herkes farklı

O nedenle olmaşı olmamalı değil gerçekten sağlam ise gidişat olmalı yoksa önüne ilk çıkanka ilişki bu aşamada seni mutlu edeceğine üzer

İnanmak güzel tabi inancım gereği kutsal zaten..bence bakirdi ama değilse öte tarafta hesabını sorarım yine inancım gereği :KK54:

Back
X