- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Elbasantava
Oov o zaman evli kadınların sokağa çıkmaması lazım malum kapı açıkmış ya size görebacım acık kapı kilit tutmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oov o zaman evli kadınların sokağa çıkmaması lazım malum kapı açıkmış ya size görebacım acık kapı kilit tutmaz
Kızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor
Umarım yanlış yapmıyorumdur
Bu konuda size kim yardımcı olabilr?
Git seviş anacım deli misin diyenler olur. Dinlediniz.
Evliliğe varmayan ilişkiler sonunda güçlü durabilecek misiniz?
Kişi çatır çatır sevişir ayrılır sevişir ayrılır ağlamaz sonra ama. Bu durumda sıkıntı yok.
Anlatabiliyor muyum?
Inancinizı, yasam tarzinizi, kaldirabileceklerinizi sizden iyi kimse bilemez.
Buna göre yaşayın ne yaşayacaksanız.
Bu bir yanlışı daha büyük bir yanlışla kapatmaktan başka bir şey değilGit seviş diyenleri; kızlık zarı diktirme başlığına almak istiyorum.
O annelik olmasınBende 29 uma kadar bakireydim sonra evlendimben bakirelik kutsaldır diyorum zaten bakir biriyle evlendim
Hareketleri kendini belli etmez miO annelik olmasın
Ayrıca bir erkeğin bakir olduğuna asla emin olamazsınız
Yine de inanmak güzel:)
Evlendiginiz icin kutsalliginiz gitmis oluyor o haldeİnanmak güzel tabi inancım gereği kutsal zaten..bence bakirdi ama değilse öte tarafta hesabını sorarım yine inancım gereği![]()