En içselleştirdigin eski dizi veya dizi karakteri 📺 ve tavsiyeler

Bende eski dizileri izlemeyi seviyorum.Bu sıra Elveda Rumeli'yi izliyorum.O dönem tam anlamıyla izlememiştim.Beni sardı.48.bölümdeyim
Bundan önce İlişki durumu karışık dizisini izledimÇol eski değil ama şimdiki dizilerden iyidir.Oda akıcı ilerliyor.

O da güzeldi o adamın özel durumları patlayınca izlemek istemiyorum onu tekrar aldatma mevzusu. Şey de güzeldi benim hala umudum var

O da güzeldi o adamın özel durumları patlayınca izlemek istemiyorum onu tekrar aldatma mevzusu. Şey de güzeldi benim hala umudum var
Onu izlemedim galiba bakmam lazım Neyse siz yazın bu bitince yenisine başlayınca fikir olur
Ben birde "Aramızda Kalsın" dizisini çok seviyorum Kaç defa izledim bilmiyorum

Onu izlemedim galiba bakmam lazım Neyse siz yazın bu bitince yenisine başlayınca fikir olur
Ben birde "Aramızda Kalsın" dizisini çok seviyorum Kaç defa izledim bilmiyorum
Ay o güzeldi çok :) Berk oynuyor diye aklıma geldi benim hala umudum var Gizem Karaca'nın dizileri de güzel oluyor bı de dram vardı onun İstanbullu bir şey başrolünde de şey oynuyor aramızda kalsindaki dayı var ya o. Güzel köylü den de keyif alabilirsin.

Güzel köylüyü izledim oda güzel

Deniz Yıldızındaki Berna ne fena biriymiş yaaa ben bu yaştan sonra maddi sıkıntı çekemem diyor kadını izledikçe bana fenalık geliyor eşini asla haketmiyor
Seni de etiketleyeyim Birrbulutolsam
Ben sadece banunun oldukları izliyorum diğer karakterleri ile sarıyorum hiç olaylarından haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…