- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
evlenmiş yada evlenmeyi düşünen arkadaşlar sizce en ideal yaş kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27-28'de evlencende 30'da bebeğin olucak. O 10 yaşına geldiğinde sen 40 olcaksın hiç gerek yok.. 23-24 bence. Genç anne olmak kadar güzel bişey yoktur heralde :)
Evliliğin belli bi ideal yaşı olduguna ınanmıyorum ben kendını hazır hissetmekle alakalı bir durum bu..
Ben 22 yaşındayım ve en geç 24 yasında evlenılmesı gerektıgını düşünüyorum..
Kendimi hazır hissedıyorum hayat arkadasımıda bulduğuma inanıyorum... E daha beklemenın ne anlamı var ki ? :)
Yaptığım her şeyi yaşadığım her güzel anı eşimle bırlıkte yaşamak isterım ben , neden hayat arkadasımı bulmusken daha çok bekliyim ki...
Doya doya 2-3 yıl evlılıgın tadını cıkarttıktan sonrada 27 yas annelık için en ideal yaş bence![]()
Genç anne olmak güzeldir kesinlikle, katılıyorum.
Biyolojik olarak da 20'li yaşların erken dönemlerinin 30'lu yaşlara göre üstünlüğü tartışılamaz.
Ama çocuğuna maddi ve manevi olarak yetebilecek birikime ulaşmak da önemlidir.
23 yaşındaki halimi düşünüyorum da,şu yaşıma kıyasla hiçbir birikimim yoktu. Maddiyatı geçin de manevi olarak da.
Olgunlaştım, ebeveyn olacak hale şimdi geldiğimi düşünüyorum.
Elbette tercih meselesi. Eşimle o genç yaşlarımda da beraberdim ama ben tercih etmedim.
Herkes yaşam şeklini ve tercihlerini kendi belirler. Tercihlerimiz de yaşam kalitemizi doğrudan etkiler.
Bu benim fikrim elbette.
aynen cnm su an beklemekteki amacım tamamen maddi yetebılcek düzeye ulasmak evlenınce sorun yaşamamak![]()
tabiki maddıyet yeterlı degılken bırıkım yapılmamısken evlenmek mantıksız ..
ben 1 yıldır calısıyorum 2 yıl daha calısıp öyle evlenmeyı planlıyoruz.. 3 yılda da yeterınce bırıkım yapabilirim gibi gelıyor.. 1 yıldır baya bırıkımım oldu zaten ..
karsılıklı anlaşmaya ve karar vermeye bağlı bu tür şeyler ,maddı acıdan da yeterlı olmak tabıkı cok önemli...
ben evlenıp yasım 30a gelmısken cocuk sahıbı olmak ıstemıyorum umarım şartlar bunu gerektırmez ...
aynen cnm su an beklemekteki amacım tamamen maddi yetebılcek düzeye ulasmak evlenınce sorun yaşamamak![]()
evet cnm maalesefki hayat şartları artık öyle zorki insan birikim güvencesi olmadan cesaret edemiyorr![]()
Kesinlikle.. Hayat çok zor güvencen olmadan olmaz ... İş hayatın düzenli olmalı maddi olarakta rahat edebılcıegın bır mıktar almıyosan evlılık gercekten cok zor.. Maddi sıkıntıyla evlılık ne kadar yürür bilinmez cunku..
aynen aşk sevgi bi yerde mutlaka tıkanıyordur işin içine maddi sıkıntı girdıgındee![]()