sağol hayatım bende duymuştum unıversıtelerı. ben öğretmenım maaşım belli. lisansta pek değişmiyor ama hanı şube müdürlükleri falan yukselme de onemlı. bız de yukselmek kolay 1. senemde okul muduru teklifi bile aldım doğuda kalan memur az malum. önerilerde bulurnusanız çok memnun olurum.Öncelikle hayırlı olsun. Üniversitede çalışan bir memur olarak pek tavsiye etmem yükselme olanağı yok denecek kadar az 6 sene oldu daha görevde yükselme sınavı açmadılar gerisini siz düşününün bende önlisans olarak atandım şuanda lisans memuruyum ama sadece maaşıma 30 küsür farkı oldu yükselmede pek bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Belediyelerin maaşı üniversitelere göre daha yüksek diye duydum hatta bir arkadaşım belediyeye geçmeyi düşünüyor inşallah doğru bir karar verirsiniz. Biraz araştırın derim.
sgk ortamı rahat mı? malum engellı çok çalışkandır arı gibi ama yorulsun istmıyorum. yurume engellıuniversiteler cok rahat fakat yukselme ımkanı yok. sgk da yukselme sansın var. tanıdıgım iki arkadaşım var. ikisi de sgk da şef şu anda.
branşında alım yok tatlım 1009 kontenjan verdı devlet hem branş açmadı gıbı bır şey hemde sadece yukardakı kurumlar var .Branşı ne?
Bu konuda iyi araştırma yapın buradaki bazı kurumlarda asansör yok bizimki de dahil mesela yürüme engelli birinin burada çalışması zor olurdu girişe rampa yapılmış yönetmeliklerden dolayı ama içeri girince merdiven var - biz bile yoruluyoruz ki engelli biri için asansör şartsgk ortamı rahat mı? malum engellı çok çalışkandır arı gibi ama yorulsun istmıyorum. yurume engellı
bana özelden branşını gönderir misin? bir de hangi şehirleri istiyor onu da yazarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımbranşında alım yok tatlım 1009 kontenjan verdı devlet hem branş açmadı gıbı bır şey hemde sadece yukardakı kurumlar var .
tatlım her zaman kı gıbı duyarlı yanıtlar verıyorsun. branşı turizm mezunu ama seneye iktisat bıtırecek . şuan da sivasta yaşıyor. ailesi ne yakın istiyor. hem şehir hem kurum seçiminde pek alternetif yok ne yazık ki.Bu konuda iyi araştırma yapın buradaki bazı kurumlarda asansör yok bizimki de dahil mesela yürüme engelli birinin burada çalışması zor olurdu girişe rampa yapılmış yönetmeliklerden dolayı ama içeri girince merdiven var - biz bile yoruluyoruz ki engelli biri için asansör şart
bana özelden branşını gönderir misin? bir de hangi şehirleri istiyor onu da yazarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
tatlım ben öğretmenim bizde hizmet bölgeleri var. bizde ki gibi mi orada da. yanı 1. hızmet bölgesı 2. hızmet bölgesi gıbı. bır de bızde hızmet derecesı 9 dan başlıyor zamanla 1 e doğru ılerlıyor . normal memuriyette de tercıh ederken buna gore mı davranmalıyız.Yükselme de şöyle olur, şeflik sınavları var ya da bir üst öğrenimi tamamlayıp görevde yükselme sınavları açılır belli dönemlerde, ona girebilir
Devlette memur statüsündeki kişinin yükselmesi bu şekilde olur şeflik-şube müdürlüğü-il/ilçe müdürlüğü gibi ama mühendislik falan okursa yine görevde yükselmeye girip teknik hizmetlerde mühendislik kadrosuna geçiş yapar hem kıdeminde hem de maaşında artış olur.
Ben kılavuza bakıp alternatifleri sana söyleyeyim olur mu?tatlım her zaman kı gıbı duyarlı yanıtlar verıyorsun. branşı turizm mezunu ama seneye iktisat bıtırecek . şuan da sivasta yaşıyor. ailesi ne yakın istiyor. hem şehir hem kurum seçiminde pek alternetif yok ne yazık ki.
bizde de buna benzer birşey var ama kaçtan başlıyor bilmiyorum mesela ben 3. bölgedeyim buna ancak ileride tayin isterim düşüncesi varsa dikkat etmek gerekir mesela bir yerde en az 4 yıl çalışması gerekiyorsa başka bir hizmet bölgesinde 3 yıl yeterli olur gibitatlım ben öğretmenim bizde hizmet bölgeleri var. bizde ki gibi mi orada da. yanı 1. hızmet bölgesı 2. hızmet bölgesi gıbı. bır de bızde hızmet derecesı 9 dan başlıyor zamanla 1 e doğru ılerlıyor . normal memuriyette de tercıh ederken buna gore mı davranmalıyız.
tatlım kılavuz yarın yayınlanacak ama bugun devlet personel başkanlıgının sıtesınde tercıh robotunda görülüyor kontenjanlar. onlısans ve 3001 nıtelık koduyla arama yapıyoruz.Ben kılavuza bakıp alternatifleri sana söyleyeyim olur mu?
bizde de buna benzer birşey var ama kaçtan başlıyor bilmiyorum mesela ben 3. bölgedeyim buna ancak ileride tayin isterim düşüncesi varsa dikkat etmek gerekir mesela bir yerde en az 4 yıl çalışması gerekiyorsa başka bir hizmet bölgesinde 3 yıl yeterli olur gibi
Baktım da tablo düzgün açılmadı evde bakacağım akşam olur mu?tatlım kılavuz yarın yayınlanacak ama bugun devlet personel başkanlıgının sıtesınde tercıh robotunda görülüyor kontenjanlar. onlısans ve 3001 nıtelık koduyla arama yapıyoruz.
ben eş durumu yapacagım onun gıdecegı yere yanı en az 4 yıl hatta daha fazla kalmak zorundayız çünki ben şark görevımı daha tamamlamadım.Ben kılavuza bakıp alternatifleri sana söyleyeyim olur mu?
bizde de buna benzer birşey var ama kaçtan başlıyor bilmiyorum mesela ben 3. bölgedeyim buna ancak ileride tayin isterim düşüncesi varsa dikkat etmek gerekir mesela bir yerde en az 4 yıl çalışması gerekiyorsa başka bir hizmet bölgesinde 3 yıl yeterli olur gibi
çok sagol hayatım tablo devlet personel başkanlığıının ana sayfasında var o duzgun çalışıyor. daha zamanımız var ilgin için çok teşekkurler. sen sgk da memursun sanırımBaktım da tablo düzgün açılmadı evde bakacağım akşam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?