- 29 Kasım 2013
- 80
- 37
- 98
Hayır canım SGK'da değilim özel mesaj gönderdim sanaçok sagol hayatım tablo devlet personel başkanlığıının ana sayfasında var o duzgun çalışıyor. daha zamanımız var ilgin için çok teşekkurler. sen sgk da memursun sanırım
tatlım ben öğretmenım meb de . eş durumu yapacagım kısmetse o yuzden en az 4 yıl zaten kalmak durumundayım. tayın durumu sıkıntılı olan yerler unıversıteler sanırım . onlarıda düşünmuyoruz. şuan 3 seçenek elımızde kaldı. işkur sgk adlıyelerbence sadece bununla ilgilenmeyin bazı kurumlarda tayinde sıkıntılı meb te 5 yıl koşulu var meselaeğer ilerde tayin alırız diyorsanız bence bu yönden de dikkat edilmeli...
Ben adliyede çalışıyorum, adliyenin işi çok yoğun olur, tembeli çok olur, çalışanın üstüne çok giderler. Bir de sizin için çok önemli olan yükselme olayı adliyede çok zor oluyor. Şart olarak zaten 8 yıl hizmet istiyorlar ama çok az müdür kadrosu açtıkları için sizden kıdemlilerin müdür olmasını beklediğiniz için anca 10. senenizden sonra müdür olabiliyorsunuz, başka da yükselme yok. Başka bir memuriyet imkanı varsa ben tavsiye etmem.tatlım ben öğretmenım meb de . eş durumu yapacagım kısmetse o yuzden en az 4 yıl zaten kalmak durumundayım. tayın durumu sıkıntılı olan yerler unıversıteler sanırım . onlarıda düşünmuyoruz. şuan 3 seçenek elımızde kaldı. işkur sgk adlıyeler
teşekkurler hayatım. çok az imkan var aslında. işkur sgk adlıye açmış.Ben adliyede çalışıyorum, adliyenin işi çok yoğun olur, tembeli çok olur, çalışanın üstüne çok giderler. Bir de sizin için çok önemli olan yükselme olayı adliyede çok zor oluyor. Şart olarak zaten 8 yıl hizmet istiyorlar ama çok az müdür kadrosu açtıkları için sizden kıdemlilerin müdür olmasını beklediğiniz için anca 10. senenizden sonra müdür olabiliyorsunuz, başka da yükselme yok. Başka bir memuriyet imkanı varsa ben tavsiye etmem.
Yani işkurla Sgk yı bilmiyorum ama adliye dediğim gibi maalesef, bir de çok zor amirlere denk gelinebiliyor.teşekkurler hayatım. çok az imkan var aslında. işkur sgk adlıye açmış.
sgk ortamı rahat mı? malum engellı çok çalışkandır arı gibi ama yorulsun istmıyorum. yurume engellı
Sanırım öyle. Bulunulan yer çok önemli ayrıca yanı yogunluk şehırdn şehre farklı. Ama ankarada enfes kadrolar var mecburen ankara olck gbi dogru düzgun kadrolar ilçelerde zaten yarısı hastanemebdekı o 5 yıl tayın yasagı engellı arkadaslar ıcın gecerlı deıl kafanı takma ama benım onerımde su yonde adalet orman ve sgk dusunulebılır.. bu sıralamayı ek yan odemelerın cokluguna gore yaptım rahatlık acısındansa orman onde gelır bırazda sans ısı canım ben tapudayım ama benden rahatı yok cok sukur... sorsan tapumu asla derler dedıgım gıbı sans...
selam güzeller ... nişanlım tercih yapacak. engelli memur . önlisans mezunu olarak girdi lisans da seneye bitiriyor ama önlisans olarak atanacak . kafamızda çok soru ve sorun var. öncesinden biliyorsunuz şehir seçimi devletin güzel kadrolar açmaması gıbı. şimdi sizlere sorsam hangi memuriyetler daha iyi kriterler:
1) yükselme imkanı ve kariyer ( seneye lisans mezunu olacak ve kariyer planımız var)
2) maaş ve sosyal imkanlar
Türkiye 24. oldu sınavda ve 1009 kadro açıldı. bakanlıklar var ama ankara düşünmüyoruz. şimdi :
1) işkur
2) belediyeler
3) ceza tevkif kurum ( pek düşünmuyoruz ama )
4) üniversiteler
5) sgk
6) karayolları
7)adalet bakanlığı adliyeler
8) orman genel müdürlüğü
9) ulaştırma bakanlığı
ne olur bır bakın daha şehir seçimi yapacagız onları sorucam size :))) bugune kadar hep destek oldunuz yıne olun güzeller
içişleri ilçelerde nerede çalışıyor peki ?? ya bakanlıkların hepsi açık puanda harıka gelır ama ankaradan korkuyoruz. içişleri çok guzel ilçelerde var ama ne iş yapacagı yazmıyor memur yazıyorCanım bir kere belediye üniversite kafadan ele çünkü tayin imkansız denecek kadar zor diğer kurumları bilemem atanma şekli önemli mesela adliyeye sgk ya ne olarak atanacak yani ünvani ne olacak. bu arada yükselme sgk Maliyede fena değildi daha kolay yükselir benim favorimde Maliye sgk
Ve İç işleri inşallah yakinda oraya geçiş yapacam
herkes çok yogun dıyor amaen iyisi bence belediyeler.
evet ama eğer parlak bir şeyse zaten anında yükseltip felaket iyi maaş veriyorlarherkes çok yogun dıyor ama
içişleri ilçelerde nerede çalışıyor peki ?? ya bakanlıkların hepsi açık puanda harıka gelır ama ankaradan korkuyoruz. içişleri çok guzel ilçelerde var ama ne iş yapacagı yazmıyor memur yazıyor
Ben adliyede çalışıyorum kesinlikte tavsiye etmem.Bugünkü aklım olsa devlette işçi kadrosunda çalışıp en az 3400 TL yi cebe indirirdim her ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?