- 19 Mayıs 2015
- 32
- 5
- 1
- Konu Sahibi kivircikbirkiz
-
Hayır bugün akşam yaşadık bunu yaYa bence sen bu tür konularla dalga gecmek icin boyle bir konu actin de mi?
Gercek oldugunu sanmiyorum cok komik geldi
İlk defa bu soruyu sorucam. Kaç yasindasiniz
beraber yaptık beni mi suçlu buluyor bilmiyorumKendisi de sizin kadar suçlu, hatta senden daha suçlu. Karşı çıkması gerekirdi bence. Ben olsam hayatta sevgilime böyle birşey yapmazdım açıkçası. En büyük kabahat onun.
inşallah öyledir canım yaYani ayrılacak kadar büyütülecek bişey göremedim ben. Blöf yapıyodur olsa olsa. Ayşe de çok aşık olduğu için blöfe düşmüştür. Sizlik bi durum yok bence ama illaki içiniz rahatlayacaksa yarın bir ararsınız.
ben ve ayşe 17 sevgilisi 19Üçünüzün yaşı kaç? ??
hayır hayır sadece ben ayşe ve sevgilisi gördük resmiİkiniz birlikte yapmışsınız sonuçta kendini suçlama.Önemli bir şey değil alt tarafı bir şaka sizden başka biri görmedi resmi değil mi? Hani başka ortak arkadaşlarınız falan?
ama kimse görmediki yani onlardan ikisi bana yapsa alınmam hatta bende gülerim samimiyet var aramızda çünkü inşallah eskisi gibi olur aramızyaptığınız çok gereksizmiş gerçekten birde paylaşmak grupta ayrı bir saçmalık olmuş, bende olsam kızardım dalga olayına, bu arada ayşeyle beraber yapmışsın zaten o yüzden onun isteği de var yani tek başına olan bir şey değil
En büyük kabahat onun, sen kendini suçlama..beraber yaptık beni mi suçlu buluyor bilmiyorum
Tamam o zaman hiçbir şey olmaz.Böyle bir şey için arkadaşın sana tavır alacaksa da bırak alsın.Çok düşünüyorsa sevgilisini yapmasaydı.Kendini suçlama.hayır hayır sadece ben ayşe ve sevgilisi gördük resmi
Bence öyle deme sevgilisi aynısını yapsa güler geçer ayşe çünkü aralarında bir samimiyet var şaka kaldırabilecek biri kendisideÇocukça. .
Ayrılsın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?