En iyi arkadaşım benim yüzümden sevgilisiyle ayrıldı.

kivircikbirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
32
5
1
Arkadaşlar bugün en yakın arkadaşım ayşe ile yine beraberdik eğlence olsun diye ayşenin sevgilisinin resmini shopladık kırmızı dudak kadın saçı falan yaptık. Ayşe, ayşenin sevgilisi ve benim bulunduğum gruba resmi attık. ayşenin sevgilisi güldü falan ilk önce bir süre sonra gruptan ayrıldı. sonrada ayşe ayrıldı gruptan. Ayşe bana mesaj attı daha sonra. sevgilim alındı galiba yaptığımız yüzünden biraz ara verelim diyor değini söyledi bende noluyor, canıım, ayşeee,konuşun da sonra bana da anlat noluyor ya, çok üzgünüm benim yüzümden mi oldu, konuşalımmı falan dedim sonra konuşalım dedi. Ayşe sevgilisine fazlasıyla aşık da ayrıca çok seviyor. Sizce ayşe küstümü bana. özür dilemeli miyim. siz onun yerinde olsanız ne yapardınız. yada ben ne yapayım bu durumda. ayşe benim sevgilisine mesaj atma ben konuşucam onla da dedi. mesaj atıp aralarını yapmaya mı çalışsam tekrardan sizce ya yardım ediiin 110:

Kendisi de sizin kadar suçlu, hatta senden daha suçlu. Karşı çıkması gerekirdi bence. Ben olsam hayatta sevgilime böyle birşey yapmazdım açıkçası. En büyük kabahat onun.

Yani ayrılacak kadar büyütülecek bişey göremedim ben. Blöf yapıyodur olsa olsa. Ayşe de çok aşık olduğu için blöfe düşmüştür. Sizlik bi durum yok bence ama illaki içiniz rahatlayacaksa yarın bir ararsınız.

İkiniz birlikte yapmışsınız sonuçta kendini suçlama.Önemli bir şey değil alt tarafı bir şaka sizden başka biri görmedi resmi değil mi? Hani başka ortak arkadaşlarınız falan?

yaptığınız çok gereksizmiş gerçekten birde paylaşmak grupta ayrı bir saçmalık olmuş, bende olsam kızardım dalga olayına, bu arada ayşeyle beraber yapmışsın zaten o yüzden onun isteği de var yani tek başına olan bir şey değil

ama kimse görmediki yani onlardan ikisi bana yapsa alınmam hatta bende gülerim samimiyet var aramızda çünkü inşallah eskisi gibi olur aramız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…