En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tam bir korku filmi fanatiği olarak en güzel korku filmlerinin( elm sokagı )serisi olduğunu düşünüyorum hem korkutucuydu hemde izlerken büyük keyif alıyorduk ne dersiniz:tomato:

bende korku filmlerini çok seviyorum..valla pek etkisinde kalmam filmlerin ama 'teksas katliamı' ve 'tepenin gözleri'güzeldi yani...şakkıdı

korku filmi bağımlısıyım diyebilirim, bu güne kadar seyrettiğim en korkunç korku filmi bence Linda Blairin olduğu şeytan filmi,makyaj müthişti. bir de yıllar önce gerçek bir olaydan alınarak yapılmış Varlık adlı bir film seyretmiştim.aklıma getirmemeye çalıştığım tek film diyebilirim.:1shok:

bir uzakdoğu korku filmi olan shutter korku ve gerilim sevenler için iyi bir tercih olur.ben izlerken çok gerilmiş korkmuş ve etkisinden kurtulamamıştım.jeyyar

Keanu Reeves Constantine beni mahvetmişti...kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

bu arada bu varlık denen filmi izlemedim daha önce, gerçekten korkunçmuydu ki bak merak ettim şimdi :1shok:

ben artık beni gerçekten korkutacak bir film bulamıyorum

rose red konağı (stephen king) üç saatlik bir film gerçekten müthiş bir film tavsiye ederim korkucağına eminim

Son düzenleme:
en son beyzanın kadınlarını ızledım korku filmlerın hepsınden korkarım ben ya.....
önce hiç korkmazdım ne bılem nıye böyle oldum.......izleye izleye tırsttım heral......

Anna Rice ın aynı isimdeki romanından sinemaya uyarlanmış Vampirle Görüşme yi çok severek izlemişimdir:asigim:

rose red konağı (stephen king) üç saatlik bir film gerçekten müthiş bir film tavsiye ederim korkucağına eminim Kötü Kazen

rose red konağı.. hımm bulmaya çalışayım tavsiye için teşekkürler yerimseniben

benim korkarak izlediğim en iyi film yaşayan ölülerin dönüşüydü serinin ilk filmi.ama artık korku filmlerinden korkmaz hale geldim izleye izleye.hiçbiri beni korkutmaya yetmiyor

otel 1ve 2 benim aklım kaydı yerinden tavsiye ederim

rose red konağı (stephen king) üç saatlik bir film gerçekten müthiş bir film tavsiye ederim korkucağına eminim Kötü Kazen

bencede rose red konağı seyrettiklerim arasında en iyisiydi :lepi:

kızlar daha öncekileri bilmem ama dün gece kanal1 de izlediğim mumya evi süperdi hem gerilim hem inanılmaz dk.lar yaşatıyo insana :sm_confused:

tam bir korku film manyağım eşim benden korkuyor o hiç izleyemez ama en iyi değilde bi kaç tane vereyim teksas katliam tepenin gözleri bol kanlı o kadar çok izlemişim ki aklıma bile gelmiyor isimleri

diğerleri saçma geldi bana ama sonsuz dehşet baya korkunç ve 28 HAFTA SONRA!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…