En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yıl Otel'i seyrettim!
Korkmadım ama tiksindim, günlerce etkisinde kaldım!!!

bence en iyi korku filmi
a nigthmare on elm street
elm sokağı kabusu:)

efektleri süper...

exorcism of emily rose filmi yani ''şeytan çarpması''..günlerce kendime gelememiştim:1shok: türk filmlerinde de ''musallat'',gerçek yaşanmış bi olayı anlatıyor.ikisi de çok başaralı ama kimseye izlemesini tavsiye etmiyorum.ruh sağlığı bozuluyo insanın:1no2:

mutlaka başka isimlerde vardır ama aklıma ilk gelen Redrose House....uzun bir film...ama çok süper....

the eye - goz 2008 yapimi tavsiye ederim tabi sinemada izlerseniz daha iyi gerilirsiniz kötükedihüso

4yasımdan berı korku fılmı ızledıgımden mıdır bılmıyorum korku fılmlerı benı ne korkutuyo ne de gerıyo.ama ROSE RED KONAĞI cok hosuma gıtmıstı 4cd yaklasık 4saat suruyo ılgınc gelmıstı bana tavsıye ederım...

eşimle gecenlerde sinemada 'the mirrors' yani Aynalar adlı filmi izlemiştik.ben gerilim-korku filmlerinin fanatiğiyimdir,kolay korkmam öle..ama ben bile tırsmış buldum kendimi:1shok: eşim de zıplayıp durdu!!:roflol:

Cehenneme bir adım (The descent) filmini izledim geçenlerde çok etkileyici bir gerilim ve korku filmiydi.
6 kız arkadaşın bir mağra gezisinde başlarına gelen korkunç olaylar.İzleyin pişman olmıyacaksınız.

lanetli tepeden çok korkmuştum küçüktüm o zamanlar. şimdilerdeki favorim teksas katliamı, hotel, amerikan rüyası.

bence en iyi ve oscar ödüllü 2 tane film var şiddetle izlemeyenler için tavsiye ederim.1:KUZULARIN SESSİZLİĞİ 2:THE OTHERS(DİĞERLERİ)

korku filmi pek izlemem 3-4 tane izledim aralarından en cok korktuğum Otel'di sanırım..:bbo:

son dönemlerdeki korku filmleri tiksindirici kan sahneleri ile dolu vahşet filmler oluyor ama gerilimi pek yok...............

ben meraklısına "a tale of two sisters " i tavsiye ederim. ilk seyredişte finalinden sonra filmi baştan seyretmeniz gerekiyor............

"the eye" da güzel ama ben uzakdoğu versiyonunu tercih ederim

garez 1 de iyi

Fovorilerim;
Scream 1-2
A nightmare on elm street
Holloween
Friday the 13th
The Texas Chainsaw Massacre
The Hitcher
Vacancy
28 days later
28 week later
birde gecen gün tnt'de desperation adlı bi film seyrettim buda süperdi..:1ninca::1ninca::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…