En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
28 hafta sonra uffffff felaket bir sey di yaaa. resmen kalpten gidecektim :1shok:

'Ben efsaneyim' filmide çok güzeldi. Sinemada izledim ve oturdugum yere yapismistim. Korkumdan gözlerimi kapatiyordum

testere 1,2,3,4 hepsi çok güzeldi izledikten sonra epeyce bir süre korkmuştum arkamda sürekli biri var gibi geliyordu :)))

Korku Kapanı 2
bu ilk serisi pek güzel değildi ama ikincisi iyi
Bir de"Tepenin Gözleri" filmi

wrong turn serisi
tepenin gözleri serisi
testere1,2,3,4
hostel 1,2
bu filmler hem korkunç hem de çok iğrenç birbirini kesen biçen yiyen dolu
the eye(göz) ve anestezi de çok güzeldi

adları korku filmi ama beni korkutmuyor hayatımda ilk defa fakülteden korkmuştum güzel bi filmdi doğrusu

testere 1 2 3 4 konu olarakta beğeniyorum öldüren insanların sebebi olması gerekiğine inanıyorum.

rose red konağı'nı o kadar övdünüz ki dün gece sonunda izleyebildim...çok korkunç değildi ama kötü de değildi... a.s

fatto'm nerelerdesin, göremiyordum ne zamandır seni...

rosee red beni de çok sarsmadı....

fatto'm nerelerdesin, göremiyordum ne zamandır seni...

rosee red beni de çok sarsmadı....

allah allah...buralardayım dhilek'im... CADIARZU çok açılmıyorum bu aralar ama ben seni görüyorum sık sık... sırnaşık şey Şeniz

rose red'le ilgili bişi daha diyecektim unutmuşum...başroldeki aktriste sinir oldum...ne itici bi kadın...ya suratında sürekli aptal bi gülümseme ya da hain bi gülümseme vardı film boyunca...film bitene kadar filmin sonunda ölmesi için dua ettim... :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: stephan king pizzacı rolündeydi bi de... :roflol:

Son düzenleme:
dün musallat ı izledim..turk fılmı ne kadar korkutabılrkı dıyodum ..ama baya ıyıydı..

high tansion
bence cok iyiydi
yönetmen Alexandre aja tepenin gözleri filminden tanıyan vardır
korku filmi sevenlere tavsiye ediyorum

cok korktugum tırstıgım bır korku fılmı olmadı amaCADIARZU
testere halka mumya evını begenmıstım.
ıyı hos bunlarda gerılımmı korkumu komedımı anlayamıyor bazende:roflol::roflol:
buyudukce korkularımız da degısıyor sanırım.:çok üzgünüm:
ama gecen gun reenkarnasyon dıye bır fılm ızledım ve ılk kez ızledım.kendı evımdede deyıldım accık saglama aldım otururken bıryerlerımı onu soyleyım sızlere kızlar:roflol::roflol:

beni bu zamana kadar cok korkutan bir film olmadi. ama sadece heycanla, kendimi filme vererek izledigim tek yapim testere oldu. bütün serisini izledim her zamanda izlerim. ama korku anlaminda pek yok acikcasi. hele turklerin yaptigi korku filmleri yokmu dabbe, semum, musallat, büyü, vs. korku adi altinda komiklik var onlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…