En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
testere
the shining
halka
fakülte
bunlar korku için güzel filmler bence.

the others
the shining
1408
gerilim deyince aklıma gelen ilk üç
defalarca izlesenizde aynı etkiyle geriyor ürpertiyor insanı...süper

Son düzenleme:
1408 bunu ilk kez duydum cnmm..konusu ne acaba:)

korku deil de gerilim olarak ; teksas katliamı ve saw serisi .....

teksas katliamını çok seviyorum defalarca izledim hatta en son dün gece izledim:)
bir de korku kapanı 2 var onu da seviyorum.
çok küçükken elm sokağı kabusu-1 i izlemiştim, daha 8 yaşındaydım, şimdi bile size filmin ilk sahnesini anlatabilirim. tam 3-4 ay geceleri yanımda biri olmadan uyuyamamıştım:)
seneler sonra kendimi aşmaya başladım, izlemediğim korku filmi kalmadı sayesinde
freddyden intikam alıyorum:))
dün akşam bi tane izledim "iz/scar". kolay kolay etkilemez beni bu tarz filmler ama bu kadar da kan revan olmaz ki canım:) midemi bulandırdı.

testere serisi bence son yılların en süper korku gerilm filmi

tatlım belki biliyorsundur teksasın 2 tane degisik filmi var

Teksas Katliamı:Başlangıç
The Texas Chainsaw Massacre

televizyondakı teksas baslangıcıydı bence The Texas Chainsaw Massacre cok daha guzeldi

teksas katliamı benimde en çok korktuğum filmlerden biridir. Gerilmek istiyorsanızda ziyaretçileri(strangers) tavsiye ederim.
Testere gibi iğrenç görüntüleri olan ama artı olarak beynide yoran bir film olan küp serisini çok beğendim.

Son düzenleme:

çok iyi hatırlıyorum.benimde kız kardeşimle öle bi bebeğimiz vardı.her tarafı kırık dökük bişeydi.onun adını chucky koymuştuk ailecek.sonra en küçük kardeşim doğduğunda onla korkutmaya başlayınca annem atmıştı. kaydirigubbakcemile5 yirmi yaşına gelmesine rağmen hala kafası kopan bebeklerden korkar canım kardeşim.ama bende elm sokağını tek geçerim.yüzyılın korku filmidir.

evet cnm ziyaretciler de oldukca guzel bi filmdi ....ama liv tyler fanı olarak liv e bakmaktan filmden birsey anlayamamıstım =)

Saw serisi..
Ring1-2
defalarca izlesem doyamamcokacimcoook

ben çok korku filmi izledim..etkilendiklerimi şöle bi yazımm..türk yapım olarak semum ve musallat diyebilirim...çok hatırlamıorum ama 1408,aynalar,öldüren sis,cinnet,doğmamış,şeytan çarpması ve daha adını hatırlayamadığım birsürü film var..ama bunlar en etkisinde kaldıgım filmlerdi...özellikle öldüren sis korkudan daha çok gerilim ağırlıklı bi film hatta okadar gerildimki filmin sonununda verdiği hüzünle hıçkıra hıçkıra aglamıştımm

kızlar dün korku kapanı2 die bi film izledim
miğde bulandrmak için süper bir film kaorku gerilm karışık
tatlicik arkadşın tavsiyesi üzerinede cinnet ve doğmamışıda izliceem

hatırladığım 2 tane gerildiğim film var ama 2 sini de sinema da seyretmiştim biliyorsunuz sinema evde ki gibi olmuyor en küçük sesi bile izlerken duyabiliyorsunuz bu da sizin gerilmenize yol açıyor.. ıkisi de aynı tür bir film...

1. si kurt kapanı ; Avustralya'daki gizemli dev meteor kraterinin bulunduğu Wolf Creek Ulusal Parkı'nda tatile çıkan üç üniversite öğrencisinin, Liz, Kristy ve Ben'in kan dondurucu öyküsüdür. Kahramanlarımız, yürüyüşten döndüklerinde saatleri durmuştur, arabaları da çalışmaz. Uçsuz bucaksız bir alanın tam ortasında tek yapabilecekleri, yardım için beklemektir. Gece olduğunda, en umutsuz anlarında, dev kamyonuyla Mick yetişiverir. Fakat sabah ışıklarıyla Mick'in aslında yeryüzünün bütün kötülüklerinin içinde toplandığı bir cani olduğunu anlayacaklardır.

2. si teksas katliamı ; Uyuşturucu satın almak amacıyla New Mexico'ya seyahate çıkan, yirmili yaşlarındaki bir grup genç, bir katliamdan kurtulmuş genç bir kıza rastlar. Genç grup kızı en yakın kasabaya bırakmak için güzergah değiştirirler. Katliamın sorumlusu Leatherface'dir. Gençlerin geldiği kasabanın şerifi genç kızın kurtulduğu katliamın sorumlusu Leatherface'i alt etmeyi düşünmektedir. Bu amaçla, gençleri yem olarak kullanmaya karar verir. Şerifin yaptığı plana göre, Leatherface seyahat eden gençleri takip edecek ve böylelikle Texas sınırlarının dışına çıkacaktır. Ancak, işler planlandığı şekilde gitmez. Gençlerin aracı eski bir mezbahanın yakınında arıza yapınca, Leatherface'in yeni hedefi gençler olur.

sinema da koltuğun üstüne çıkıyorduk heyecandan "yakalıyacak"diye sırnaşık şey ve bu iki filmi de izlerken sinemadan bir çok kişi çıkmıştı...:jeyyar:

Son düzenleme:
The Exorcism of Emily Rose ödüm resmen kopmuştu. Hala hatırlayınca ürküyorum. Gerçek hayattan alıntı olması korkutucu:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…