En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Orphan ve Paranormal Activity. İkisindende çok fena tırstım

bu ikisini çok beğenmiştim bende son zamanlarda izlediklerim arasında en iyileri.paranormal activity çok sade gibi görünsede gece karanlıkta tek başına izlendiğinde acayip geriyo insanı.orphandaki kızın oyunculuğu müthişti bayıldım o filmede.izlemeyen varsa bu iki filmi öneririm mutlaka

paranormal activity' yi izleyen bi arkadaşımın yorumu

" amaaann hiçte sölenen kadar korkunç değilmiş ama biliomusun 2 günden beri uyuyamıyorum":roflol:

bende uykusuzluğa dayanamadığım için izleyemiorm filmi

onun dışında en son evde yalnız başıma ve kulaklıkla "rec" die bi film izledim ispanyol yapımı acayıp tırstım

evet rec debende tirstim ve gece isik acik yattimm:)

Yazan arkadaş çok haklı, filmi izlerken gerilmeyi bırakın bittikten sonrada etkisi geçmiyor birkaç gün :bbo:

Yazan arkadaş çok haklı, filmi izlerken gerilmeyi bırakın bittikten sonrada etkisi geçmiyor birkaç gün :bbo:

ya demeyin öle yaa ben korkmak istiorm ama aynı zamanda uyumakta istiormmafoldumben

kaydirigubbakcemile3

ya demeyin öle yaa ben korkmak istiorm ama aynı zamanda uyumakta istiormmafoldumben

kaydirigubbakcemile3

Valla uyudum ama dalana kadar ne yaşadığımı ne sen sor ne ben söyliyim kaydirigubbakcemile3

kizlar gercek hikayeymis dikkatinizi cekerim izlerken oyle izleyin:)

kizlar TESTERE SERISI OTEL 1 VE 2 ISKENCE ODASI SEYTANIN SANATI SINIRDA SEYTAN LANETLI TEPE HAYVAN MEZARLIGI DABBE SIMDILIK AKLIMA GELENLER AKLIMA GELDIKCE YAZARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…