En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
The Descent gerçekten çok başarılıydı

benim etkilenerek izlediklerim arasında Texas Katliamı ve Otel filmi serisi var bu iki filmde gerçek hayattan uyarlanarak yapılan filmler oyüzden bu dahada etkilenmeme neden oldu eyvahedigeldismile

Amerikalı film ve televizyon yönetmeni, yapımcısı ve senaristi William Friedkin'in "Şeytan" (1973) filmi tüm zamanların en iyi korku filmi seçildi.

Yaw prenses bu şeytanlı cinli filmler beni etkiliyor o yüzden seviyorum. ışkenceli öldürmeli filmler pek etki etmiyor millet olarak alıştık galiba, her gün haberlerde izliyoruz zaten.

REC i izledim, izlemeye değer film ama amatör kamerayla çekilmiş Blair witch gibi filmleri sevmiyorum ben biraz sıkıyor, gözünü yoruyor insanın. Ama konu olarak güzeldi. Sonu tahmin ettiğim şekilde bitti bir de...kaydirigubbakcemile3

1408, Kara büyü, lanetli ev, otel serisi, orjinal cinayetler daha bi sürü var. Tam bi korku manyagıyım diyebilirim. Korkudan baska film izlemem

Otel serisi dehşetti gerçekten tam bir psikopat filmikaydirigubbakcemile3

Pananormal activity tıpkı REC filmi gibi amatör çekimlerden oluşuyor, insanı geriyor ama sıkıldığım anlar da oldu filimde hadi vukuat olsa da gerilsek dediğim anlar. Bir site de bir arkadaş şöyle bir yorum yapmış bu filim için: Sadece ilk 10 ve son 10 dk izlenilse filim anlaşılıyor zaten gerisi zaman kaybı diye. Biraz haklı galiba.

Ama şöyle de bir gerçeklik var, eğer filim gerçekse daha fazla gerilim ve hareketlilik beklemek haksızlık olur çünkü gerçek neyse odur değiştiremezsin. Amaaa eğer senaryoysa bence biraz daha efekt ve gerilim eklenebilirdi biz de aralarda sıkılmazdık. Ama yine de güzeldi izlediğime pişman değilim çünkü çok da merk ediyordum filmi.

İşte bu filmi beğenmiştim gerçekten. Özellikle sonu çok şaşırtıcı bitti. Az çok tahmin etmiştim kızın adama yaklaşımlarından ama bu kadarını da aklıma getirmemeiştim doğrusu. Fiilmi yalnız ve gece yarısı izledim. Biraz ürperdim. Bence çok keyifliydi. Tavsiye ederim. Başrolde oynayan küçük kızı çok başarılı buldum bence süper rol yapmış.

Filmin konusu şu: Çocuklarını doğmadan kaybeden Kate ve John, bu yıkımı aşmak için yerel bir yetimhaneden Eshter adında genç bir kız çocuğunu evlatlık edinirler.
Fakat melek gibi görünen bu kız aslında öyle değildir. Kate ailesinin güvenliği için Eshter’in şirin görünüşünün ötesinde kim olduğunu kanıtlamaya çalışsa da, onun bu tasasını herkes için çok geç olana kadar kimse önemsemeyecektir.

tavsiyene uyup izledim daha yeni.:))
gerçekten çok başarılıydı.a.s.

http://www.sinesalon.com/sinesalon/1345/Yuksek-Tansiyon--18.html

izleyin arkadaşlar görün korkuyu..korku bir yana psikolojik bir film..Film tam bir +18'lik film bu arada.Film aşırı vahşet içerdiği için 143 evet tam 143 ülkede yasaklanmıştır ayrıca bunu da belirtmeden edemeyeceğim.Başrolde Cecile de France gibi çekici bir hatunun oynadığı Fransız filmidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…