En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yıllardr korku fılmı ızlıyrm heemn hemn ızlemedgm yoktr ama en cok korktgm musallt 2 . o baslangcdakı muzık ayyy cok korkuncc bstan sona

birde 3 harflı marıdd ayy hayatta tk basına ızleyemedgm korku fılmı musallt serısı 1 -2 ve 3 harflıler marıd cnku bnlar gercke yasanmıs gbı ve turk fılmı oldugu ıcın cok gerckcı glıyr

Rose Red Konagı. yaklaşık 5 saat sürüyor ve şimdiye kadar izledigim en iyi korku filmi. Bir de zindan adası var ama o psikolojik korku.

en son izlediğim film, tavsiye ederim

Beni çok gerdi bu film.
Ruhlu bir korku filmi değil bu arada.
Hayatın içinden bir korku filmi.

Hostel gibi şiddetli ve kanlı.

paranormal activity

çok güzel bi konu.. bazı sahnelerde çok tırsıyosun falan..
1-2-3 hepsini izledim ama hayatımda izlediğim en saçma korku filmiydi..

Korku değilde daha çok gerilim tarzı filmleri seviyorum ben..Korku deyince işin içine saçma sapan canavarlar yaratıklar falan giriyor işin gerçekliği kalmayınca korku da olmuyor. Ben geçen akşam seyrettim: "İşkence Odası" Korku değil ama gerim gerim gerildim böyle şey olamaz olmamalı dedim..İçim parçalandı seyrederken..Ağır psikolojik bir film..Ruh durumunuz müsait ise seyretmenizi tavsiye ederim..

Eki Görüntüle 653236

bu film astral seyahatle alakalı tek filmmiş galiba, bu sene 2. si çıkacak, zaten filmide sevdiğim için tekrar izledim

Eki Görüntüle 653236

bu film astral seyahatle alakalı tek filmmiş galiba, bu sene 2. si çıkacak, zaten filmide sevdiğim için tekrar izledim

bu şey değil mi neydi adı. ruhlar bölgesi mi ne olması lazım. bi ara astral seyehat yapmaya karar verip,bu filmi seyrettikten sonra vazgeçen biriyim

dehşet sokagını ızle ama etrafından saatlerı kaldır :) basıma gelen sana gelmesın :)

houyyy.. o kadar feci demek. gündüz seyredeyim o zaman. korku filmlerine yeni yeni alışmaya başladım. birden korku adrenali yüklemek bünyeme iyi gelmeyebilir öneri için teşekkür ederim en kısa zamanda izlerim

ayy aklıma bişi geldi. hani korku filmi seyrettiğimizde kalbimiz hızlı hızlı atıyoya. metabolizmayı sürekli hızlandırırsam kalori yakarım zayıflarım ayy gece gece ne saçmalıyorum ben yaaa. gidemde yatem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…