- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.001
en iyi korku filmi diyemem ama güzel filmdi
MAMAyi izlemenizi tavsiye ederim :18::18::18:
Mama, Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler.Beş yıl önce Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, şehrin banliyösündeki mahallelerinden iz bırakmadan kaybolur. Amcaları Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) ve kız arkadaşı Annabel (Jessica Chastain) o günden bu yana onları deli gibi aramaya devam eder. Mucize eseri çocukları yıkık dökük bir kulübede bulurlar fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir olarak aldıklarını merak etmeye başlar.
Annabel çocukları normal bir hayata alıştırmaya çalışırken, evlerinde bir kötülüğün var olduğundan iyiden iyiye emin olmaya başlar. Kız kardeşler travmaya bağlı stres mi yaşamaktadır yoksa onları ziyarete gelen bir hayalet mi vardır? Kayıp kızlar bunca yıl tek başlarına nasıl hayatta kalmışlardır? Bu tedirgin edici soruların cevaplarını keşfederken, yeni anneleri yatma vakti geldiğinde duyduğu fısıltıların kaynağının ölümcül bir varlık olduğunu keşfeder. [video=youtube;dX12FLxCA4k]http://www.youtube.com/watch?v=dX12FLxCA4k[/video]
.izgi film tadındaydı.. :) o yaratık anne uçarak gelip kızı alıp gidiyor falan :) sonuda gereksiz uzatılmış o kafatasını bağrına basıp gitseydi daha anlamlı olacaktı..dönüp küçük kızı alıp büyüğünü bırakması falan saçmaydı..Mama'yı tavsiye ederim. Öyle muhteşem olmasa da konusu değişik. Yani 2-3 ergen kamp yaparken öcülerle karşılaşmıyorlar :) yada eski bir evin laneti falan değil
Bir annenin sevgisinden korkulacağı hiç aklıma gelmezdi çok güzel bir şekilde işlemişler bence..
Böyle değişik korku filmleri arıyorum arkadaşlar ya. Hani illa korkudan altıma yapacağım filmler değil ama en azından ürkmek istiyorum :)
Türk korku filmlerini beğenmiyorum izlemiyorum. 3 harflilerle korkutmaya çalışıyorlar. Dini karıştırmadan korkutsalar
keşke.İzleyemiyorum o zaman
Konusu değişik oyuncuları yetenekli etkileneceğim filmler bilen var mı ? :26:
Martyrs (2008) - IMDb
topiği her gördüğümde bu filmi yazıyorum sanırım...
mutlaka izleyin. derin bi film.
bu film çok kötü yaa..vakit kaybı..
FLIM senin icin vakit kaybi olabilir ama Burda görüldügü gibi ve beyenenlerin sayisida cok 1000 kisiye sorulmus flim kitlenin %80 FLimi beynmis sizin beyenmediginizi baskasi beynmiycek diye bir kayde yok saniyorum
elbette.. sizin gibi bende fikrimi, ne kadar beğenmediğimi belirttim.. ayrıca, beyenmek değil beğenmek, flim değil film, kayde değil kaide canım
elbette.. sizin gibi bende fikrimi, ne kadar beğenmediğimi belirttim.. ayrıca, beyenmek değil beğenmek, flim değil film, kayde değil kaide canım
"Sizin gibi bende fikrimi ..." cümlesindeki 'bende' yazımı yanlıştır.
'Ben de' şeklinde yazılmalıdır.
Aitlik, bulunma hali bildiren "-de,-da" bitişik yazılır sadece; bağlaç olduğunda ise ayrı kullanılır.
Kusur bulmak için bakma birine,bulmak için bakarsan bulursun...sen kendini kusursuz görürken bir başkasıda senin kusurunu bulur aynen Vivalajuicy gibi,kusuru örtmeyi marifet edin kendine.işte o Zaman kusursuz olursun. masalgibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?