En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mama, Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler.Beş yıl önce Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, şehrin banliyösündeki mahallelerinden iz bırakmadan kaybolur. Amcaları Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) ve kız arkadaşı Annabel (Jessica Chastain) o günden bu yana onları deli gibi aramaya devam eder. Mucize eseri çocukları yıkık dökük bir kulübede bulurlar fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir olarak aldıklarını merak etmeye başlar.

Annabel çocukları normal bir hayata alıştırmaya çalışırken, evlerinde bir kötülüğün var olduğundan iyiden iyiye emin olmaya başlar. Kız kardeşler travmaya bağlı stres mi yaşamaktadır yoksa onları ziyarete gelen bir hayalet mi vardır? Kayıp kızlar bunca yıl tek başlarına nasıl hayatta kalmışlardır? Bu tedirgin edici soruların cevaplarını keşfederken, yeni anneleri yatma vakti geldiğinde duyduğu fısıltıların kaynağının ölümcül bir varlık olduğunu keşfeder. [video=youtube;dX12FLxCA4k]http://www.youtube.com/watch?v=dX12FLxCA4k[/video]

bu film çok kötü yaa..vakit kaybı..

.izgi film tadındaydı.. :) o yaratık anne uçarak gelip kızı alıp gidiyor falan :) sonuda gereksiz uzatılmış o kafatasını bağrına basıp gitseydi daha anlamlı olacaktı..dönüp küçük kızı alıp büyüğünü bırakması falan saçmaydı..

bu film çok kötü yaa..vakit kaybı..

FLIM senin icin vakit kaybi olabilir ama Burda görüldügü gibi ve beyenenlerin sayisida cok 1000 kisiye sorulmus flim kitlenin %80 FLimi beynmis sizin beyenmediginizi baskasi beynmiycek diye bir kayde yok saniyorum

FLIM senin icin vakit kaybi olabilir ama Burda görüldügü gibi ve beyenenlerin sayisida cok 1000 kisiye sorulmus flim kitlenin %80 FLimi beynmis sizin beyenmediginizi baskasi beynmiycek diye bir kayde yok saniyorum

elbette.. sizin gibi bende fikrimi, ne kadar beğenmediğimi belirttim.. ayrıca, beyenmek değil beğenmek, flim değil film, kayde değil kaide canım

elbette.. sizin gibi bende fikrimi, ne kadar beğenmediğimi belirttim.. ayrıca, beyenmek değil beğenmek, flim değil film, kayde değil kaide canım

"Sizin gibi bende fikrimi ..." cümlesindeki 'bende' yazımı yanlıştır.
'Ben de' şeklinde yazılmalıdır.
Aitlik, bulunma hali bildiren "-de,-da" bitişik yazılır sadece; bağlaç olduğunda ise ayrı kullanılır.

Kusur bulmak için bakma birine,bulmak için bakarsan bulursun...sen kendini kusursuz görürken bir başkasıda senin kusurunu bulur aynen Vivalajuicy gibi,kusuru örtmeyi marifet edin kendine.işte o Zaman kusursuz olursun. masalgibi...

Biliyorum canım gözümden kaçmış. Hatırlattığın için teşekkür ederim.

Ya kusur bulmak olarak görme bunu arkadaşım.. hepimizin yanlışları var tabiki ama sen hiç dikkat etmemişsin yazarken.. hatırlattım bende.. başkası da benim kusurumu söylesin sorun değil benim için..zaten arkadaş ayrıntıya takılmış seninkiler apaçık belli olduğundan yazdım ben yoksa ekin bitişik veya ayrı olmasına takılmam o kadar da değil yanii

Neysee ...................
En iyi korku filmi Excorcism of Emily Rose bence.
Çok korkunçtu benim için.

Son düzenleme:
Çok korku filmi izledim en beğendiklerim şunlar:
-Otel
-Soldaki son ev (Çok başarılı)
-Mabet(sonunda çok şaşırdım)
-Sessiz Tepe
-Şeytanı gördüm
-Ruhlar bölgesi
-Garez
-Tepenin gözleri

Şimdilik aklıma gelenler bunlarrrr :18:

Açıkçası ben en çok The Exorcism Of Emily Rose ( Şeytan Çarpması ) isimli filmden korktum hala izlerim hala da korkarım bana çok gerçekçi ve o olaylara gerçekten seyirci oluyormuşum hissini veren bir film :18:
Böyle hissetmemin bir nedeni de bu olayın gerçekten yaşanmış olması ve gerçekten Emily Rose adında bir kızın olması olabilir...
Her neyse konusuna gelecek olursak;

Emily Rose (JENNIFER CARPENTER) üniversiteye gitmek için kırsal bölgedeki güvenli evinden ayrıldığında, kendisini nelerin beklediği hakkında sahip değildir. Bir gece yurtta yalnızken, tüyler ürpertici bir ‘halüsinasyon’ (sanrı) görür ve kendinden geçer. Geçirdiği bu krizler daha sık ve ciddi bir hâl almaya başlayınca, koyu bir Katolik olan Emily, kilisesinin rahibi Peder Richard Moore’un kendisine şeytan çıkarma ayini uygulamasını ister. Genç kız bu dehşet verici şeytan çıkarma ayini sırasında ölünce, rahip ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçuyla yargılanır.

Jennıfer Carpenter gerçekten güzel bir oyunculuk sergilemiş severim kendisini zaten :16 Umarım izleyenler beğenir. İyi Seyirler mısırları patlatmayı ışıklarınızı kapatmayı unutmayın!

Halkaymış, garezmiş, aynaymış hiç birinden etkilenmedim.. çok etkilendiğim sadece bi film var o da the exorcist. Baska da hiçbir film beni korkutamadı şimdiye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…