En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sürekli sizlersen korku filmleri saçma gelmeye ve korkutmamaya başlıyo ama

sürekli sizlersen korku filmleri saçma gelmeye ve korkutmamaya başlıyo ama

katiliyorum artik izleye izleye normal film izliyormus gibi oluyorum önceleri cok korkardim korku filan kalmadi

şimdiki korku filmlerini çok saçma buluyorum korkutacak konu bulmakta sıkıntı çekiliyor gibi. Çocukluğumun korku filmlerinden ve hala hafızamda kazılı olanlardan bahsedeyim biri carrie ki yeniden çekilecek ikincisi de poltergeist, cesaretiniz varsa izleyin!

Aynalar diye bir film vardı, o zamanlar yurtta kalıyordum, malum kız yurdu her yerinde ayna var. Kendi yansımamdan korkar olmuştum:)

okadar cok flim izlemisimdirki arsive baksam icinden flim secmekte zorlanirim ama aklimda kalan bebek mavisi 2008 ve kara büyü bu flimi izlerken hic sklmadim sürekli heycan ve akici güzeldi

ben korkmasamda zombie temalı filmleri cok sevıyorum.korkmak degılde anlık gerilimler hosuma gıdıyor...
ayrıca the walking dead hastasıyım

okadar korku filmi izledimki simdide izleyecek film bulmamiyorum

Rose Red Konagı. yaklaşık 5 saat sürüyor ve şimdiye kadar izledigim en iyi korku filmi. Bir de zindan adası var ama o psikolojik korku.

ay beni ne sevindirdin bilemezsin ya Rose Red Konağı filmini baya bir zaman önce izlemiştim son birkaç yıldır film aklıma geliyor adını bir türlü bulamamıştım.internetten aramıştım bulamamıştım sonunda buldum sayende:81:

en iyi korku filmi diyemem ama güzel filmdi

MAMAyi izlemenizi tavsiye ederim :18::18::18:

Mama'yı tavsiye ederim. Öyle muhteşem olmasa da konusu değişik. Yani 2-3 ergen kamp yaparken öcülerle karşılaşmıyorlar :) yada eski bir evin laneti falan değil

Bir annenin sevgisinden korkulacağı hiç aklıma gelmezdi çok güzel bir şekilde işlemişler bence..

Böyle değişik korku filmleri arıyorum arkadaşlar ya. Hani illa korkudan altıma yapacağım filmler değil ama en azından ürkmek istiyorum :)

Türk korku filmlerini beğenmiyorum izlemiyorum. 3 harflilerle korkutmaya çalışıyorlar. Dini karıştırmadan korkutsalar
keşke.İzleyemiyorum o zaman

Konusu değişik oyuncuları yetenekli etkileneceğim filmler bilen var mı ? :26:

Ben korku filmi hastasıyım desem yeridir. Bence en iyi korku filmi mirrors yani aynalar. İzledikten sonra aynaya bakmaya korktum

İçine şeytan girmiş küçük çocuk temalı, önerebileceğiniz eski bir film var mı? Bu tarzda izleyecek film bulamıyorum, son 7 8 senede çıkanların hepsini izledim ama öncekilerde mutlaka izlemediğim bir sürü vardır, ama bulamıyorum..

ben o kadar çok fazla korku filmi izledim ki hayatımda yerli-yabancı birsürü öneri sunabilirim size
mesela "lanet"diye bir film izledim en son yabancı filmden bu kadar korkacağımı tahmin etmezdim filmin sonunda çığlığı bastı kardeşim falan bende yastığı yüzüme nasıl kapadığımı bilememişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…