En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
The Conjuring

evde yalnızken gece yarısı, ve dışarıda fırtına varken izlediğimde çok etkiledi. Film tamamen gerçek olaylar ve gerçek kişiler üzerine. Bu da daha fazla etki etmesine sebep oldu.

Şeytan Çarpması eskiden izlemiştim. O kadar da etkilenmedim.
Artık korku filmi izlemiyorum. Korkuyorum sonra aklıma gelince :18:

Korku seansı
Sinemada izledim yetmedi evde de her yeri karartıp son ses izledik..
Kendime gelemedim:18::18:

hayatımda en çok korktuğum beni etkileyen halka serisi dir ablamla uyumuştum bunu izlediğim zaman

korku ve gerilim süper bir filmdi izleyin derim ama yanlız izlemeyin derim :125:[video=youtube;hNrTQxTOEUI]http://www.youtube.com/watch?v=hNrTQxTOEUI[/video] Ed ve Lorraine Warren doğaüstü, paranormal olayları araştıran bir çifttir. Bir gün Perron ailesinden bir telefon alırlar. Ailenin çiftlik evi nedeni bulunmayan karanlık bir varlık tarafından kuşatılmıştır; hayatları alt üst olmuştur. Bu vakayı çözebileceklerine inanan Warren çifti, ne kadar şeytani bir varlıkla karşı karşıya olduklarını çok geç fark edeceklerdir…

selam kızlar ruhlar bölgesi 1 filmini izledim 2 yi de birazdan izliycem sinemada bakalım nasıl yazarım izlenimlerimi buraya..ama asıl beğendiğim gerilim filmi orphan..mutlaka izleyin harika fiilm

selam kızlar ruhlar bölgesi 1 filmini izledim 2 yi de birazdan izliycem sinemada bakalım nasıl yazarım izlenimlerimi buraya..ama asıl beğendiğim gerilim filmi orphan..mutlaka izleyin harika fiilm

canım senin dediğin flim evdeki yabancımı O R P H A N UZUN ZAMAN önce izlemistim o mu?:26: bide ruhlar bölgesi 2 yi beğendin mi kesin güzeldir fragmanlarina bakmistim ama genede yorumunu bekliyorum canım Bysss

The Conjuring

evde yalnızken gece yarısı, ve dışarıda fırtına varken izlediğimde çok etkiledi. Film tamamen gerçek olaylar ve gerçek kişiler üzerine. Bu da daha fazla etki etmesine sebep oldu.

Aynen canm yaa bende ürkmüştüm :26: çok kaliteli bir film bende tavsiye ederim.

canım senin dediğin flim evdeki yabancımı O R P H A N UZUN ZAMAN önce izlemistim o mu?:26: bide ruhlar bölgesi 2 yi beğendin mi kesin güzeldir fragmanlarina bakmistim ama genede yorumunu bekliyorum canım Bysss

Ruhlar Bölgesi2 Kesinlikle izlemelisin ben dün izlemiştim aklımdan hala çıkmıyor süper ve korku gerilim bir film hakkını vermişler filmin:18:

evet canım o..evdeki yabancı..süper bi filmdir acaiptir sonu da cok şaşırtıcıdır..ruhlar bölgesi 2 yi ilki kadar beğenmedim ama genede korkutucu olmuş..the conjuringdeki aktör oynuyor tavsiye ederim izleyin :)

evet canım o..evdeki yabancı..süper bi filmdir acaiptir sonu da cok şaşırtıcıdır..ruhlar bölgesi 2 yi ilki kadar beğenmedim ama genede korkutucu olmuş..the conjuringdeki aktör oynuyor tavsiye ederim izleyin :)

evdeki yabancıyı izleyeli baya olmuştu sonu evet dediğin gibi bitti güzeldi ,1 izlemistim ruhlar bölgesinin ama 2yi daha izleyemedim :18:korku filmlerinin akışkanlığını seviyorum bu arada koloksiyoncuyu izledinmi 1vardı 2si gelmiş izledim sonu güzel bitti ama ilki daha iydi bakmak istersen ,beyendiğin korku filimleri olursa banada haber ver bakarim canım:13:

Son düzenleme:

aa izlememiştim bi bakayım canım..bende korku filmi delisiyim :)

En son açık mezar filmini izledim. Nadir korku filmi izlerim :18: Güzeldi. Beğendim.

Korku filmi hayranligim asiri derecede var. Öyle ki esim bikmis durumda. En iyi film olarak birden fazla isim yazabilirim ayirmak çok güç. Benim için;
1. Rose Red Konagi
2. Ruhlar Bölgesi 1-2
3. Dabbe, Bir Cin Vakasi, Semum vb. Hasan Karacadağ imzali Türk korku filmleri.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

2 film izledim,Ruhlar Bölgesi çok etkileyiciydi,bazı kısımlar acayip mantıklıydı,adamın evinin kapısını çalması falan çok iyiydi,hayaletler de öyle.
Korku seansı da oldukça ürkütücüydü,gerçek bir olaydan esinlenmiş ,resimler ve videolar,kayıtlar vardı,çok ürkmüştüm,filmde hayalet sahnesi çok az kullanılmasına rağmen insanı çok ürkütüyor ,çünkü klişelere başvurulmamış,saçma sapan müzikler kullanılmamış..Aynı yönetmenin çektiği Ölüm sessizliği filmi de başarılı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…