selam kızlar ruhlar bölgesi 1 filmini izledim 2 yi de birazdan izliycem sinemada bakalım nasıl yazarım izlenimlerimi buraya..ama asıl beğendiğim gerilim filmi orphan..mutlaka izleyin harika fiilm
The Conjuring
evde yalnızken gece yarısı, ve dışarıda fırtına varken izlediğimde çok etkiledi. Film tamamen gerçek olaylar ve gerçek kişiler üzerine. Bu da daha fazla etki etmesine sebep oldu.
canım senin dediğin flim evdeki yabancımı O R P H A N UZUN ZAMAN önce izlemistim o mu?:26: bide ruhlar bölgesi 2 yi beğendin mi kesin güzeldir fragmanlarina bakmistimama genede yorumunu bekliyorum canım Bysss
canım senin dediğin flim evdeki yabancımı O R P H A N UZUN ZAMAN önce izlemistim o mu?:26: bide ruhlar bölgesi 2 yi beğendin mi kesin güzeldir fragmanlarina bakmistimama genede yorumunu bekliyorum canım Bysss
evet canım o..evdeki yabancı..süper bi filmdir acaiptir sonu da cok şaşırtıcıdır..ruhlar bölgesi 2 yi ilki kadar beğenmedim ama genede korkutucu olmuş..the conjuringdeki aktör oynuyor tavsiye ederim izleyin :)
evdeki yabancıyı izleyeli baya olmuştu sonu evet dediğin gibi bitti güzeldi ,1 izlemistim ruhlar bölgesinin ama 2yi daha izleyemedim :18:korku filmlerinin akışkanlığını seviyorum bu arada koloksiyoncuyu izledinmi 1vardı 2si gelmiş izledim sonu güzel bitti ama ilki daha iydi bakmak istersen ,beyendiğin korku filimleri olursa banada haber ver bakarim canım:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?