En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korku filmi izlemicem bi daa arkadaslar
Harbiden insanin psikolojisini olumsuz
Etkilio..

İzlemicem demisim ama izledim...azazil iyiydi klzlar..belki yabancl filmler kadar teknik acldan iyi degil ama cok aklcl...
Karabasanl yarlda kestim cunku annenin cocuguna yaptlklarna dayanamadlm....

August Underground's Mordum Bir Sırp Filmi
Korku filmlerinin son noktası. Bu ikisinden daha igrenci, daha ürkütücüsü yoktur muhtemelen.
Bir Sırp Filmi'ni tek başına mı izledin ben yorumlara baktım da sanırım yasaklı bir filmmiş ama çok da merak ettim açıkçası..

Bir Sırp Filmi'ni tek başına mı izledin ben yorumlara baktım da sanırım yasaklı bir filmmiş ama çok da merak ettim açıkçası..

O yasaklı demelerinin reklam olsun diye bilerek söylenti seklinde cıkardıklarını düsünüyorum ben. Nette her yerde var...

Tek izlemiştim, evet...Saglam mide lazım ama, içinde pislik her sey var cünkü. Bir de psikolojini bozuyor...

Evet dün baktım nette var ilk bir saatini izledim ama sonrasını izleyemedim içim tuhaf oldu aksi gibi merak da ediyorum sonunu falan..

Evet dün baktım nette var ilk bir saatini izledim ama sonrasını izleyemedim içim tuhaf oldu aksi gibi merak da ediyorum sonunu falan..

En kötü kısmı sonu onu diyim de... : ) En cok etkilenip midenin bulanacagı kısım da orası...

En kötü kısmı sonu onu diyim de... : ) En cok etkilenip midenin bulanacagı kısım da orası...
Sen böyle söyledikçe daha çok merak ediyorum ama cesaret edemedim bir türlü Aslında işkence korku filmlerine bayılırım ama bu filmin yorumlarında olumsuz yönde etkilenebilirsiniz denmiş birde baktım gördüm onayladım hala aklımdda sahneleri..

Ben korku filmi sevmem gerilim severim. Çünkü korku filmi adi altında kanlı kesmeli bicmeli filmler cekiyolar ya da milletin dini duygularını sömürüp cinli filmler ceviriyolar. Size BEBEK ODASİ filmini tavsiye ederim harika bi gerilim filmi. Paralel evren konulu. Adına bakmayın çok hoş bi filmdir. Kesinlikle izlemelisiniz

Ben o filmi arıyorum ama bulamadım izlediğin bir site var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…