- 20 Mart 2011
- 13.932
- 32.536
- 798
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.041
Bebek Odası :18:
Bu filmi bulamadim imdb de. Orjinal adi ne cnm?
Bu filmi bulamadim imdb de. Orjinal adi ne cnm?
Bir Sırp Filmi'ni tek başına mı izledin ben yorumlara baktım da sanırım yasaklı bir filmmiş ama çok da merak ettim açıkçası..August Underground's MordumBir Sırp Filmi
Korku filmlerinin son noktası. Bu ikisinden daha igrenci, daha ürkütücüsü yoktur muhtemelen.
Bir Sırp Filmi'ni tek başına mı izledin ben yorumlara baktım da sanırım yasaklı bir filmmiş ama çok da merak ettim açıkçası..
Evet dün baktım nette var ilk bir saatini izledim ama sonrasını izleyemedim içim tuhaf oldu aksi gibi merak da ediyorum sonunu falan..O yasaklı demelerinin reklam olsun diye bilerek söylenti seklinde cıkardıklarını düsünüyorum ben. Nette her yerde var...
Tek izlemiştim, evet...Saglam mide lazım ama, içinde pislik her sey var cünkü. Bir de psikolojini bozuyor...
Evet dün baktım nette var ilk bir saatini izledim ama sonrasını izleyemedim içim tuhaf oldu aksi gibi merak da ediyorum sonunu falan..
Sen böyle söyledikçe daha çok merak ediyorum ama cesaret edemedim bir türlüEn kötü kısmı sonu onu diyim de... : ) En cok etkilenip midenin bulanacagı kısım da orası...
Ben korku filmi sevmem gerilim severim. Çünkü korku filmi adi altında kanlı kesmeli bicmeli filmler cekiyolar ya da milletin dini duygularını sömürüp cinli filmler ceviriyolar. Size BEBEK ODASİ filmini tavsiye ederim harika bi gerilim filmi. Paralel evren konulu. Adına bakmayın çok hoş bi filmdir. Kesinlikle izlemelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?