En iyi mikrofiber bezi markası nedir?

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
Merhabalarr canımcımlarımmm;

Ayhhh araştırdım araştırdım bir türlü gerçek bi microfiber bezi bulamadım...

Almanya'dan bi arkadaşıma 8 yıl önce gelmiş, markasını bilmiyo, ama camı saf su ve o bezle siliyomuş, pırıl pırıl oluyomuş..

Lütfen yazabilir misiniz

_______cam için, mobilyalar için, mutfak için microfiber BEZİ MARKALARI NELERDİR ve FİYATLARI NE KADAR ??___________

YENİ TAŞINDIM ÇOK İYİ Bİ CAM BEZİNE İHTİYACIM VAR KIZLARR lütfen yardım edinissss

Bizde viledanın bezi var memnunum ama dediğiniz gibi saf su ile cam silmiyor microfiber bezlerde yapanı da görmedim açıkcası..

cam için vileda marka aldım henüz kullanmadım. toz bezi ve yer paspası olarak scotch brite kullanıyorum memnunum...

favilla, goldensun,smartx petra.... bunlar bi kaç marka... kullananınız yokmu arkadaşlarr

Bizde viledanın bezi var memnunum ama dediğiniz gibi saf su ile cam silmiyor microfiber bezlerde yapanı da görmedim açıkcası..

ah canım bi görsen....... ayrı ayrı kovaya gerek kalmıyo... tek bezle sonuç harika... ama ne yazıkkı markası belli olmadığından o arkadaşınkinden bulamıyorum :(

arkadaşlar silfix diye bir marka var, bunlar daha çok oto sektöründe hizmet veriyor.
Perakende bulabilirmisinz bilmiyorum ama çevrenizde oto aksasuarları yada oto için pasta-cila v.s.
satan yerler, varsa denk gelirseniz bir bakın derim.

arkadaşlar silfix diye bir marka var, bunlar daha çok oto sektöründe hizmet veriyor.
Perakende bulabilirmisinz bilmiyorum ama çevrenizde oto aksasuarları yada oto için pasta-cila v.s.
satan yerler, varsa denk gelirseniz bir bakın derim.

canım bu cam için mi ? fiyatı nedir acaba ?

Ben pazardan aliyorum petek dokulu bisey ve mukemmel sadece islat ve cam ayna ve mebran mutfak kapaklari cam ankastre dusakabin piril pril yapiyo sifir iz sifir leke ama her pazarda varmidir bilmiyoum

Back
X