Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben organicum da denedim beş para etmez.Saçlarım dökülüyor hiç bir faydasıda olamadı

ben pantene pek kullanmam ama indirimde olunca yeni yeşil doğal sentez saç kremini aldım.çok beğendim.şampuan olarak da gliss shea ve argan yağı olanı kullnıyorum.

çok uzun yıllar sebamed kullandım sadece saçımı koruduğu ve dökmediği için yoksa çok özellikli bi şampuan değil ki ben çok önem veriorum asla elidor-blendax türü şampuanlar kullanmadım.

sonra bi yaz otelinin kuaför salonunda saç bakımı yaptırdım inanamadım saçlarımın güzelliğini görmeliydiniz çünkü saçlarım çok zor şekilalan,çok ama çok kuru sert,kabaran,dalgalı yıkanmadıkça yağlanacağı yerde iyice kuruyan bi saç yapım vardı.o bakım sonrasında tanıyanlar gözlerine inanamadı ipek gibi oldu saçlarım parlak fön çektirmiş gibi ve nerdeyse 3-4 gün böle gitti o mucivezi şampuan ve saç bakım setitin adı KERASTASE özellikle bakım kremleri tavsiye ederim.
hemen temin edip kullandım sonra bitince şehrimde bulamadım çünkü her şehirde yok john freda yı denedim ama o paraya asla değmez
şimdi tekrar temin ettim ve kerastase la yola devam ediorum yanlız pahalı bi ürün

ama aynı şampuanı yıllarca kullanmak yanlış diorlar bilmem ne kadar doğru ben bu kaliteden sonra hangi şampuanı kullanabilirim bilmiorum

Ben de son olarak GLISS'in şampuanını aldım, çok memnun kaldım. Pamuk gibi yaptı, saçlarımı.

Son düzenleme:
ben de hoşlanmıyorum elidor panthene ve rejoicedan.gliss bence de güzel pembe olanı kullanmıştım daha önce parlaklık için ve çok da güzel yapmıştı zaten schwarzkopf'un saç bakım üzünleri gerçekten çok güzel sonuçlar veriyor ama benim saçlarım çok uzun belime geliyor ve katlı da değil, bu şampuanlar saçlarımı yumuşatıyor özellikle de gliss(saç kremi kullanmıyorum bile saçlarım yumuşamasın diye) yumuşak saç da çabuk sönüyor hacmini kaybediyor ve ben buna deli oluyorum gerçekten saçlarım gür denecek kadar çok biraz da kalın teli olunca ağır geliyor basılıyor.ne kullanacağımı bilemiyorum yumuşak güzel ama basık mı olma zorunda illa?hacim için önerebileceğiniz bişey yok mu

ve eğer kepek probleminiz varsa kesinlikle head and sholders derim zaten kepek üzerine uzmanlaşmış bir marka her şampuanında kepek karşıtı etki zaten var buna ek olarak siz saç tipinizi de seçiyorsunuz.kepek sorunum olmuştu bir ara oradan biliyorum ve kuzenim eczanelere bu yüzden bir srü para dökmüştü çözümbulamamıştı ama head&sholders çok iyi gelmişti ona da

loreal'in proffesional serisinden denemediğim şampuan ,krem,maske kalmadı ( kuaförlerde satılan ) verdiğim onca paraya yanıyorum , kötü yapmadılar ama öyle aman aman bir değişimde olmadı.. john frieda serisine başladım,kahverengi saçlar için nemlendirici özelliği olan şampuan ve kremi kullanıyorum. parlıyor, güzel temizliyor,güzel kokuyor.. zararını görmedim,belki bununda aman aman bi faydasını görmiycem ama en azından boşuna para vermiş olmıcam loreal'de olduğu gibi :)

Saçlarınızda kepek dökülme ve matlık varsa Damla Sakızlı Şampuan kullanın Ben bir çok farklı içerikten sonra bunu buldum ve oldukça faydalı oldu nedenini araştırdığımda Damla Sakızında yer alan antiseptik özelliğindenmiş heryerde farklı markaların var istediğinizi alın

benimde kullanmadıqım sampuan we sac kremi kalmadı neredeyse en son smdi glissi almayı düşünüorm bakalım o yarıcakmı.d

Sexy Hairin Lila serisi.
Pahali ama müthis bi sampuan.

Bi alan kesinlikle baska sampuana gerek duymaz

gliss şampuan ve sıvı saç kremi müthiş bişey bence bikaç aydır kullanıyorum ve saçlarım kendine geldi resmen

benim saçlarım çok fazla dökülüyor..
saçlarıma maya sürdüm,ısırgan otuyla yıkadım,kestirdim sürekli ,sarımsak özlü şampuan kullandım,bakım yağı kullandım bitkisel yokk saç dökülmem durmadı.ama yukarda yaptığım uygulamalar sürekli yapmadım sonuç alamadığımı anladığım anda bıraktım.
elidor dökülmeye karşı etkili kullandım sarı ambalajlı
heden şaldırs:) kullandım bayanlar için dökülmeye etkili
elidorun pembe kapaklısını kullandım duru kullandım
ama tıhh yok gene dökülüyor.
clears hepsine nazaran daha iyiydi bence.şimdi 18 sayfadan aldığım en çok öneri ile tresan elsıve ve gliss arasınsa kararsızım sizce saç dökülmesine karşın hangisi daha iyidir
offf yıllardır uzun saçım olmadı incecik kaldılar

piyasada olan ennnn pahalı şampuanla orta halli bir şampuanın çok da bir farkı yok... ben şu ana kadar bi çok şampuan kullandım... hepsi fasa fiso.. saçınıza bir yığın kimsayal boca ediyorsunuz hepsi bu... sonra bebek şampuanı ve el yapımı köyşerden gelen yeşil sabunlar var ya ondan kullanmaya başladım.... gayet memnumum.. dökülme de yapmıyor kimyasal da değil.... kremli bebek şampuanından çok memnumum...... bence sizde saçınıza o kimyasalları fazla sürmeyinnnnn:89::89:

kızlar benim saçımda çok işlem gördüğü için kuru hatta yandığı için belimdeydi omuz hizasında kestirdim.şampuan elseve ya da gliss kullanıyorum yalnız şunu tespit ettim bi şampuanı sürekli kullanırsan bi süre sonra fayda etmiyor arada değiştirmek lazım. dün kozmetikçide nelly diye bir saç maskesi gördüm aldım akşam denedim baya hoşuma gitti şampanı yokmuş olsa onu da deneyecektim bu nellyi bilen kullanan var mı acaba,? denemediğim saç ürünü kalmadı özellikle şua kuaförlerin sattıkları şampuanları her gitmeme ısrarla aldırmaya çalışmalarından gına geldi yok market şampuanı deterjanmışta sodyum varmışta osattıkları ürünleride denedim paranın karşılığını kesinlikle vermiyor en son lorealin mavi suyunu aldım glissin sıvı saç kreminin yanından geçmez arada da 30 lira fark var. kadınları kozmetik konusunda keklemek kadar kolay bişe yok vallahi:)

ben arada mentöllü şampuan alıyorum ohh mis gibi valla onun dışında annem ne alırsa onu kullanırım saçlarım doğuştan gür ve çok güzel hiç bi şey yapmadan hemde...sanırım genetik bu

katılıyorum ben de çok çektim bu özelliğimden ve hala da çekiyorum. artık biraz bilinçlendim çok şükür.

kızlar ne tavsıye edrsnız roflelı sacım.. ne tavsıye edersınız markette bakıorum reyona onlarda bana bakıor şampuanlr yani :)) yeni dove veya pantene mı alayım dıe dusundum ama kullandıgınz ve şiddetle onerdıgınız varsa bılmek ısterım saçlerım matlaştı ve şampuan surunce sankı hıc yıkanmmamıs gııb yağlı kalıor..degsıtrcem sampuanımı

benimkide öyle oluyor aynı şampuanı uzun kullanınca. dove çok kötü bir şmpuan bence pantene fena diil ama elseve ve ya gliss en iyisi canım

Elsevenin hacim şampuanını kullandım gerçekten 18 saate kdr hatta daha fazla hacim veriyor memnundum ondan..ama aynı şampuanı uzun süre kullanamıyorum şimdi bioblas ikisi bir arada aldım bu da güzel hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…