en kötü gördüğünüz, unutamadığınız anın fotoğrafını anlatabilir misiniz?

babamın hastanede can çekişmesini seyretmem akciğer kanserine yakalanmıştı ve öldüğü gün yatakta gördüm onu ilk kez bilinci kapalıydıu ama bütün gün can çekişti yanımda canım babam
babam gitikten sonra annem bidaha iflah olmadı babamdan tam 7 ay sonra annemle saat 10.30da konuştum benimle bankaya gelirmisin abin için kredi çekicem demişti tamam anne diye oyaladım çünkü onun için değmezdi saat 10.50de yengemin çığlık atarak aramasıyla 5 dklık yolu 5 saniyede aldım sanki ama anneciğimin cenazesiyle karşılaştım canım annemin vücudu sıcacıktı daha ruhunu yeni teslimetmişti bunlar benim çok büyük imtihanlarım nur içinde yatsınlar inşallah
Allah bu acıları unutturmasın daha büyük acılar göstermesin inşallah

Allah sabır versın versın canım anlatılmaz yaŞanır yaŞanırkende nlatırken bın kez ÖlÜnecek anlar yaŞamıŞsın canım....allah yardımcın olsun.....ruhları Şad mekanları cennet olsun sevgılı anne ve babacıĞının......

ARKADAŞLAR aLLAH HEPıNıZE SABIRLAR VERSıN.HEPSı ACI AMA BENı EN ÇOK ETKıLEYEN EVLAT ACILARI.ÇÜNKÜ YENı ANNEYıM.DAHA 6 AYLIK BıR ANNEYıM.O YÜZDEN ALLAH KıMSYE VERMESıN,ÖLÜMLE SINAMASIN

hayatımda ıkı kotu resım var ılkı 99 depremınde.bınadan cıkınca ılcemızde gordugumuz manzaradır.etrafımızdakı sokaklarda yıkılan evler ve bızım onlara saskınlıkla bakmamız.ıkıncısı ıse bebegım ıkı aylıkken babannemın vefatı ve eve helallık almaya gelen cenazeye kucagımda cocugumla aglayarak bakmam babanneme veda etmem

babamın hastanede can çekişmesini seyretmem akciğer kanserine yakalanmıştı ve öldüğü gün yatakta gördüm onu ilk kez bilinci kapalıydıu ama bütün gün can çekişti yanımda canım babam
babam gitikten sonra annem bidaha iflah olmadı babamdan tam 7 ay sonra annemle saat 10.30da konuştum benimle bankaya gelirmisin abin için kredi çekicem demişti tamam anne diye oyaladım çünkü onun için değmezdi saat 10.50de yengemin çığlık atarak aramasıyla 5 dklık yolu 5 saniyede aldım sanki ama anneciğimin cenazesiyle karşılaştım canım annemin vücudu sıcacıktı daha ruhunu yeni teslimetmişti bunlar benim çok büyük imtihanlarım nur içinde yatsınlar inşallah
Allah bu acıları unutturmasın daha büyük acılar göstermesin inşallah

canım basınsagolsun okurken cok duygulandım.allah baska acı gostermesın

öyle bir fotografki. bırak cizmeyi resmini, o anın burnumu yakan kokusunu,kulagımı delen,sagır eden nefeslerini bile anlatırım. o an bi saat vardı orada ne kadar kötüydü sesi. her saniye tık tık değilde güm gümmmm......

fotografı yırtıp attım ama işte hafıza kolay silinmiyor. keşke yasanan her acı an geridönüşüm kutusuna atılsa ve geridönüşüm kutusundan tamamen kaldırmak istediğinizden eminmisiniz diye sorsa biri.
eveeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttt diye haykırırdım:1no2:

Hayatımı yazsam roman olur tadında 26 yıl yaşadım. 7 yaşımda babamı kaybetmem en acı andı benim için. Tabutu evimizin önüne geldiğinde öyle bir baba diye çığlık atmışım ki tüm mahalle hala hatırlar. Of kızlar çok acı günler yaşadım...

babamin cesediyle karsilastigim an ...........11 yasinda kücük bi kizdim.............babacim keske burda olup torunlarini görseydin :(((
okadar uzun zaman gectiki baba sözünü bile unutmusum söyleyince bi tuhaf geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah herkese sabır versin okurken çok kötü oldum gerçekten senağlama Benim gözümün önünden bi türlü gitmeyen görüntü Filistinle alakalı. Sanırım Filistindi yanlış olmasın. Filistinli olduğu için israil askerleri tarafından ateş edilmek için çembere alınmış küçük çocuğun babasının çaresiz feryatları..:çok üzgünüm: Çocuğunun önüne geçip kendini siper ediyor, resmen çırpınıyor vurmayın çocuğumu diye ama ikisini de şehit ediyorlar senağlama Bazen yattığımda bu görüntü capcanlı gözümün önüne gelir çabucak atmaya çalışırım kafamdan. Suçları sadece Filistinli olmaktı..O babanın çırpınışları çok acı verici. İnşallah şimdi çok mutlulardır. senağlama

Babamın gözümün önünde vefat etmesi ve çaresiz kalışım haykırışlarım elimden birşeylerin gelmemesi

offff offffffff göz atiim dedim icim burkuldu :((((
ailesinden sevdiklerinden canlarindan birer parca kaybedenlerin hepinizin basi saolsun cok üzüldüm hepiniz icin mekanlari cennet olsun insallah :Saruboceq:
SANIRIM HAYATIMDA GÖRDÜGÜM VE YASADIGIM EN KÖTÜ KARE KIZIMIN DOGUMUNDAN SONRA ÖLÜMDEN DÖNÜSÜM GÖZLERIMI ACDIGIMDA ISE YOGUN BAKIM ODASINDA OLUSUMDU
allahim birdaha yasatmasin insallah ve kimsede yasamasin böyle biseyi:Saruboceq:
ama yinede sükürler olsunki rabbim beni kizima bagisladigi icin
nekadar sükr etsem azdir

offff offffffff göz atiim dedim icim burkuldu :((((
ailesinden sevdiklerinden canlarindan birer parca kaybedenlerin hepinizin basi saolsun cok üzüldüm hepiniz icin mekanlari cennet olsun insallah :Saruboceq:
SANIRIM HAYATIMDA GÖRDÜGÜM VE YASADIGIM EN KÖTÜ KARE KIZIMIN DOGUMUNDAN SONRA ÖLÜMDEN DÖNÜSÜM GÖZLERIMI ACDIGIMDA ISE YOGUN BAKIM ODASINDA OLUSUMDU
allahim birdaha yasatmasin insallah ve kimsede yasamasin böyle biseyi:Saruboceq:
ama yinede sükürler olsunki rabbim beni kizima bagisladigi icin
nekadar sükr etsem azdir

ay canım benim , iyiki varsın , iyiki sana bir şey olmamış..Yoksa senin gibi tatlı birini

tanımayacaktık..Şeniz :1hug:

Benim bu konuda aklıma o kadar çok kare geldi ki , ama ilk gelenini söyliyim ; ailecek

çok güzel geçen bir tatilimizin sonunun bize zehir oluşu :kızgın:

Son düzenleme:
17 ağustos depremi gölcüğün yerle bir oluşunu görmek silinmez hala hafızamdan bi daha yaşamamak dileğiyle inşallah

allaha inanıyorum. Ahrit yurduna inanıyorum. ölenlerin yok olmadığına inanıyorum. yinede çok zor bu sayfaya kadar okudum zorla yazıyorum inanın. Allah inanmayanların kalplerinde kendini duyursun. çünkü onlar için ölüm çok daha zor bir kabulleniştir.

ay canım benim , iyiki varsın , iyiki sana bir şey olmamış..Yoksa senin gibi tatlı birini

tanımayacaktık..Şeniz :1hug:

Benim bu konuda aklıma o kadar çok kare geldi ki , ama ilk gelenini söyliyim ; ailecek

çok güzel geçen bir tatilimizin sonunun bize zehir oluşu :kızgın:

:utangac:tskler canim benim o güzel yüregine saglika.s.

Back
X