Ya anlamiyorum ben bu taklit isini benim iki eltim bir gorumcem var. buyuk eltim de biraz var gibi su an hamileyim. ben hamileyim diye oda hamile kalmak istiyormus esinden duydum:)))
guldum gecdim sizler gibi. kuuck eltim çok iyi niyetlidir. uygun bir sey bulsa hemen banada haber eder. bende ayni sekilde. gecen yil tv sehbasi alicaktim. kuuck eltim bi yerde uygun bulmus kendine almis ihtiyaci vardi. hemen benide aradi yenge tam istedigimiz gibi hemen sende bitmeden al dedi sag olsun. bende dun pembeli turunculu bir hali aldim yatakodasi için. eltimde bu renklere bayilir. onu aradim yeni ev tasindi haliya ihtiyaci var aradim halinin rengini falan soyledim beyernirsen ev hediyesi olarak sana alam dedim çok sevindi. yane bunlar taklit degil benim için bir birimize yardimci ve bazi konularda ornek almak fikir alisverisi yapmaktir.gorumcemde oyledir sag olsun. ucuzluklari nerde nasil hemen haber verir. pazara cikinca bisi bulunca uygun biririmizi almamiz için tesfik ederiiz daha. yok benim aldigimin aynisi aliyo diye aklimiza bile gelmez. saygi ve sevgi içinde bir gecim varken kiskanlikda neymis vesveseden baska, seytanin insanlarin arasini bozmak için kullandigi silah...