en okkalısından hamle yapmam lazım akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle ki eşim deli divane oluyor resmen ağzıma bakıyor ben affettim mi hayır bunu da iyi biliyor herşeyi kazanacağim diyor bakalım güven işi şimdilik yaş
sizin yetiştirdiğinizi ancak bu kadar düzeltebildim dersiniz yani defoluydu zaten diye de eklersiniz............

eşin bu tür konular da yanında ise boşver şekerim takma....

kızlar açmadım 3 gün telefon fln buu sefer kv derim ısrarla aradı ters konuştum zaten gelelim dedi müsait değilim yorgunum dedim bi baktım çat kapı gelmeye başladılar hiç yapmazlardı daha kapıyı tam açmadan daldı içeri
Esinle konuş. Senin musaden olmadan o eve gelmeyecekler. Sen olmadan senin çocuğuna yaklasmayacaklar. Bukadarını borçlu kocan sana.

şöyle ki eşim deli divane oluyor resmen ağzıma bakıyor ben affettim mi hayır bunu da iyi biliyor herşeyi kazanacağim diyor bakalım güven işi şimdilik yaş
Daha çok yeni zaten bukadar zamanda hiç bişey yokmuş gibi hayatınıza devam etmeniz normal olmazdı.

Ben eşinin yazısını çok merak ettim rica etsem link atarmısın.

Eşinin ailesi çok ayıp ediyor. Onlara bir gözükmek gerek derdim ben. Yani zaten tam anlamı ile duzelmedik simdi ikide birde laf sokarak ne yapmaya çalışıyor sunuz. Bosanalımmı derdiniz demelisin. Valla hiç alttan alma gerekisrse kov evinden. Terbiyesizlere bak. Yetistiremedikleri oğullarının nelerini affettin sen bide utanmadan konuşuyor lar. Vur yuzunue siz iyi anne baba olsanız böyle evlat yetiştirip bana musallat etmezdiniz. Odunuz koptu başınıza kalır diye. Eşin de bir zahmet sana artık daha korumacı olsun. Öyle ricalı minnetli değil yani. Ne yapmaya çalışıyor sunuz. Beni bosaması mı amacınız çomak sokmasın desin. Öyle kibar kibar konuşuyor ise şahsen guvenmem danışıklı dövüş olayı dönebilir. Yani eşin sana bişey deniyor ama ailesi ile paylaşıp önce onları senin üstüne salip sonra koruyor gibi geldi bana.

Ailen le mesafe kararını takdir ettim ama evliliğiniz duzene2girsin istiyor sanız eşinin de aynı seyi yapması gerekecek. Gerekirse engelle o kv kp in numaralarını.

Eşinin ailesi ile olan sorunu asarsanız ozaman daha kolay aşarsınız eşin ile sorunlarınızı. Gerekirse onlardan uzağa taşının. Oğluna onların reva gördük leri ne olacak. Ne terbiyesiz insanlar çıktı bunlar.

Geçen bir konu geçti. Eşim de vardı. Ben bir genelleme yaptım. Kız ailesi kavgada damadı tutar7ki damat kin tutmasın diye. Erkek ailesi de erkeği tutar.eşim yooo7babam senden yana hep senci dedi. Dedim daha hiç bir sorun yaşamadık. Oyle bişey olsa sen suçlu bile olsan yine yuva bozan kadın olarak beni görür. Esimde e yazık o zaman kadın hep suçlu. He şunu bileydin dedim.

Senin durumunu eşime anlattım hatta2 gün falan oluyor. Resmen şok oldu. Ailene daha çok şaşırdı. Ne diyim insallah duzelir ama eşin de ailesi ne aynı senin ailene koyduğun gibi mesafe koymaz ise zor gibi canım.

Herşeyden önce rabbim cocugun için hangi yol hayırlı ise o yolunu açık etsin.belki bir anne baba gibi değil ama dualarım hep seninle.
canım eşimin konusunu bende bulmaya çalıştım ama bulamadım kaldırılmış yani
aynen öyle canım benım ailemde tutmadı benı eşimi tuttu kvde kpderimi iyi insanlar sanıyordum ama yok değillermiş ve hala da biz şöyle iyiyiz ondan insanlar bızım tepemize çıktı bilmem ne ya adam devamlı kendi konuşuyor yanı bir laf varya cahil adamla girme kavgaya diye aynen öyle kvdem de zaten ağlamaya bahane arıyor eşimde ağlarsan ağla artık koskoca kadınsın lafları saymadan önce bir düşün dedi sizin yzünüzden vega evden gitti vicdanın rahat olsun dedi
evden gitmemeiştim ama iyi dedi ohh

Vega bende eski konunda " bosanma" diyenlerdenim. "Simdilik bosanma.." daha dgrusu.
Konuyu kp ve kv hakkinda acmissin ama ben bu konunla daha cok esinle devamini degerlendirdim.
Bence kocan yaninda.
Bunu guzel bi sekildede belli ediyor.
Sen hic bi ilerleme kaydedemiyceksin diyenlere kulagini tika.
Onlar konunun tamamina hakim olmayanlar.
Kocanin ailesine gelirsek.
Bence en guzeli uzak olmak.
Sanki super insanlar olsa ne olucakti?
Ne beklersinki onlardan?
Yine bisey bekleme.
Uzak dur onlardan.
Ki sen onlara daha az gitmeyi istesen kocan buna hay hay der zaten bence.
Sorun ortadan kalkar.

bayanlar konuları az çok biliyrsunuz

eşimden boşanmam için bir çok sebep vardı ve boşanmamaö için daha çok sebep buraya neden boşanmadıncılar gelmesın aynı şeyleri tartışmak istemiyorum emin olun ama bunu çok çok isterdim

konuya gelelim kv dem ve kpderim
neymiş oğulları benım yüzümden pisliğe batmış
kvdem gecen buna benzer bır laf ettı bende açtım ağzımı yumdum gözümü üstğmde mi var başımda mı var ne almışım eve barka çok pahalı dedim ben bilmem diye gevşek bir cevap verdi delirdim
eşime anlattım bana bak ben senin ailenin günah keçisi değilim dedim annen beni suçluyor dedim aradı annesını yanımda
anne tüm suç benım veganın bır gram parmağı yok ben yaptım borcumu ödüyorum bir daha vega ile bu şekilde konuşursan kötü olur dedi kapattı
neyse sonra kpderim aradı oğlan hastaydı vay efendım nerede üşütmüşüm de bilmem ne ben de dedim ki baba o benım oğlum hasta olsun istemem dedim bana lf saydı hemen bize geldi guya kardeşinin hanımına laf sayarken benı aradan çıkartıyor en son eşime dedim ki
babanı ara bir daha benı aramasın o benı bebegı sormak için değil azarlamaya arıyor dedım haklısın tamam dedi
kızlar bu insanlar benı suölu çıkartmaya çalışıyor öyle bir hamle yapmak istiyorum ki beni suçladıklarına bana laf saydıklarına pişman olsunlar
Bir de su bebegi sorma bahanesiyle arayan kv kpler yok mu delirtiyorlar insani
Eski konularini bilmiyorum canim ama vardir kendine gore bir sebebin ki bosanmamissin
Sana sadece sunu soyleyebilirim , bir insan evlenir esi bekledigi gibi cikmaz bu bir kaderdir evet ( ne kadar es adayini tanidim dersen de surprizler cikmiyor degil )
Ama kotu gittigini bile bile evlilige devam etmek kader degil secimdir
İnsallah seciminle mutlu olursun

onlar kavga etmek için değil canım vega suçlu diye düşünerek kendilerini ve oğullarını aklamak istiyorlar yanı susman bır nevi suçları kabul ettim sayılır
Onlar herşeyi biliyolardı ne yüzle daha seni suçluyolarki? İnsanları anlamak zor ya hakkaten. Oğullarındaki çamur kalksın diye sana atmaya çalışıyolar belli

daha önceki konularınız bilmiyorum bu konu için yorum yapıcam.eşiniz siz ne derseniz yapıyor, kesinlikle ailenle görüşmek istemiyorum dersiniz ama eşinin ailesi çocuğu bahane edip gelmek isteyecekler sizde eşinize özlediklerinde sana söylesin götür çocuğu biraz vakit geçirsinler geri getir diyebilirsin eşine.

Boşver sen atağı falan oğlun hastaymis ona bak iyilestir ilgilen
Kapa kulaklari

bayanlar konuları az çok biliyrsunuz

eşimden boşanmam için bir çok sebep vardı ve boşanmamaö için daha çok sebep buraya neden boşanmadıncılar gelmesın aynı şeyleri tartışmak istemiyorum emin olun ama bunu çok çok isterdim

konuya gelelim kv dem ve kpderim
neymiş oğulları benım yüzümden pisliğe batmış
kvdem gecen buna benzer bır laf ettı bende açtım ağzımı yumdum gözümü üstğmde mi var başımda mı var ne almışım eve barka çok pahalı dedim ben bilmem diye gevşek bir cevap verdi delirdim
eşime anlattım bana bak ben senin ailenin günah keçisi değilim dedim annen beni suçluyor dedim aradı annesını yanımda
anne tüm suç benım veganın bır gram parmağı yok ben yaptım borcumu ödüyorum bir daha vega ile bu şekilde konuşursan kötü olur dedi kapattı
neyse sonra kpderim aradı oğlan hastaydı vay efendım nerede üşütmüşüm de bilmem ne ben de dedim ki baba o benım oğlum hasta olsun istemem dedim bana lf saydı hemen bize geldi guya kardeşinin hanımına laf sayarken benı aradan çıkartıyor en son eşime dedim ki
babanı ara bir daha benı aramasın o benı bebegı sormak için değil azarlamaya arıyor dedım haklısın tamam dedi
kızlar bu insanlar benı suölu çıkartmaya çalışıyor öyle bir hamle yapmak istiyorum ki beni suçladıklarına bana laf saydıklarına pişman olsunlar
ayy takma kız suç bizim oğlanda mı diyecekler diyen çıkmış mı insanlık tarihinde bir bak

Öyle birşey olacağını tahmin etmiştim ama erken başlamışlar, iyi cesaret. Yani yeni yeni toparlanmaya başlayan bir ilişkiye böyle çomak sokmaları bir an önce can havliyle oğullarını aklamak için başka birşey değil. Yalnız siz istediğiniz için değil bir nevi mecbur kaldığınız için affettiniz zaten, böyle bir ayrıntıyı da unutmuşlar sanırım. Yada vega mecbur ya hani, nasıl olsa gidemiyor ya fırsat bu fırsat demişler.

vegacım eşinin ailesi olayların tamamından haberdar mı anlatabilmşimdir umarım

Öyle birşey olacağını tahmin etmiştim ama erken başlamışlar, iyi cesaret. Yani yeni yeni toparlanmaya başlayan bir ilişkiye böyle çomak sokmaları bir an önce can havliyle oğullarını aklamak için başka birşey değil. Yalnız siz istediğiniz için değil bir nevi mecbur kaldığınız için affettiniz zaten, böyle bir ayrıntıyı da unutmuşlar sanırım. Yada vega mecbur ya hani, nasıl olsa gidemiyor ya fırsat bu fırsat demişler.
ama şunu unutuyorlar vega gözünü bir karartırsa öyle bir giderki herkese rezil edip tüm gemileri yakar gider aç kalacağini bilse gider ama işte veganın oğlu var vega fırsat kolluyor

ama şunu unutuyorlar vega gözünü bir karartırsa öyle bir giderki herkese rezil edip tüm gemileri yakar gider aç kalacağini bilse gider ama işte veganın oğlu var vega fırsat kolluyor
Sen yani sadece caresizlik ten mi o evdesin. Bugün mutlaka gidicem mi diyorsun

Back
X