en okkalısından hamle yapmam lazım akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesafeyi koydum şimdide çat kapı gelmeye başladılar buna dur diyeceğim elbette eskiden vega çağırırdı annecım babacım derdi artık hiç değerleri yok

Kapıyı acmayın.. İlişkinizi tamamen kesin Net yani..Sizin ruhunuz iyileşmeli daha çok sizi yaralamalarına izin vermeyin..

Konussanız anlayacak olsalar karsınıza alıp dersiniz böle böle seslerini keserler yoksa hic cekmeye gerek yok.Izdırap devam ettirmeyin.

Kapıyı acmayın.. İlişkinizi tamamen kesin Net yani..Sizin ruhunuz iyileşmeli daha çok sizi yaralamalarına izin vermeyin..

Konussanız anlayacak olsalar karsınıza alıp dersiniz böle böle seslerini keserler yoksa hic cekmeye gerek yok.Izdırap devam ettirmeyin.
aslında otururken içimi dokeyim dedim ama açmadı konuyu nasıl giriş yapacağimi bilemedim yani nerden girsem diye bayağı düşündüm evde ses vardı yanı açmasam bu sefer ne bileyim yapamadım
ah ah şuan yaralı bır aslan gibi saldıracak yer arıyorum çünkü çok doldum içimdekileri dökmüyorum ve beni kemiriyor

aslında otururken içimi dokeyim dedim ama açmadı konuyu nasıl giriş yapacağimi bilemedim yani nerden girsem diye bayağı düşündüm evde ses vardı yanı açmasam bu sefer ne bileyim yapamadım
ah ah şuan yaralı bır aslan gibi saldıracak yer arıyorum çünkü çok doldum içimdekileri dökmüyorum ve beni kemiriyor

vega4 vega4 Hic bırsey olmamıs gıbı yasamayın.Sizi yaralamalarına mudahale etmeyın.Kendı anne babanıza bu kadar boyun eğmemişssiniz.. Bir hamle sadece.. Size donecek lafla

Canım kocan ayarı almış belli ki, bak annesini arayıp bunları söylüyor olması çok iyi. Hem suçlu hem güçlü değil. Sen doğru yoldasın. Hiç başka yol arama. Kocana yaptır gerekeni sen geç otur kenara. Hiiç atma ortalara kendini. Ya da o anda de ki babaya; "ben çocuğum hasta olduğu için yeterince yorgun ve üzgnüm, siz zamanında oğlunuzu bile isteye hasta ettiniz mi hiç? Hayır. E ben de hatırlarsınız bir anneyim. Ona yeterince iyi bakıyorum. Geçmiş olsun diyeceksiniz sandım. Ben bu konuşmayı olmamış sayıyorum. İyi akşamlar size" bi süre sonra hadlerini aşmamayı öğrenirler.
canım öyle lafını veriyorum sanada b,r şey söylenmiyorkızım hemen lafın ağzın diyor ama devam ediyor her fırsatta söylemeye

vega4 vega4 Hic bırsey olmamıs gıbı yasamayın.Sizi yaralamalarına mudahale etmeyın.Kendı anne babanıza bu kadar boyun eğmemişssiniz.. Bir hamle sadece.. Size donecek lafla
haklısın ya inceldiği yerden kopsun ben düşüneceğime onlar düşünsün
insanları kırmayarak kendim kırılıyorum vicdan yapıyorum sonra yeter azcıkte ben kırayım neymiş hakkını helal etmezmiş bende etmem ya kımse kımseye durduk yere düşman olmaz oh be sür gitsin yapacağım artık

Sen kendi işini niye kendin görmüyorsun da hep eşine "ara şunları söyle, ara bunları söyle" dedirtiyorsun. Madem aramışlar görüşmüşler senle ne düşünüyorsan söyle gitsin. telefonu kapatıp sonradan eşinin başının etini yemene gerek yok.

bence telefonlarını açmayın, oğulları muhattap olsun.
ama mecburen açmak zorunda kalırsanız ve çocuğunuzla ilgili birşey söylerlerse önce kendi yetiştirdikleri çocuğa bakıp sonra sizin evladınıza geçmelerini söyleyin. şuan sadece günah keçisi arıyorlar ve üzerinizden bunu sağlamalarına izin vermeyin

o onu demiş bu bunu demiş öyle gelmiş böyle bakmış...
Bu muhabbetler bitmez bacım. Allah yardımcın olsun.

onlar kavga etmek için değil canım vega suçlu diye düşünerek kendilerini ve oğullarını aklamak istiyorlar yanı susman bır nevi suçları kabul ettim sayılır
Aynı şekilde düşünüyorum. Baktılar ki oğulları yediği haltların boğuldu, bu saatten sonra inkar da edemezler.
En azından suçu bölüştürelim deyip sırayla saldırıya geçiyorlar.
Şuan susmak pek akıl karı gibi gelmiyor, bana. Ama oğulları yokken saydırır, bir de oğulları gelince olanları dediklerini anlatıp, ara lütfen benden uzak dursunlar derdim.
Şimdi zaten sen ne yaparsan adam suçluluk duygusuyla alttan alıyordur. Bir de önünde ailesine atarlanıp sınırını zorlamaz, dolayısıyla, ipleri de elimden bırakmamış olurdum.

Bu arada,
Geçenlerde aklıma geldin, eşi KK ya girdikten sonra ne oldu, ne yaptı bu kız diye.
Demek barışma kararı aldın.
Ne diyim, inşallah hiç pişman olmazsın. Ve umarım eşin bunun, verilmiş bir şans olduğunun idrakinde olup iyi değerlendirir.

kızlar açmadım 3 gün telefon fln buu sefer kv derim ısrarla aradı ters konuştum zaten gelelim dedi müsait değilim yorgunum dedim bi baktım çat kapı gelmeye başladılar hiç yapmazlardı daha kapıyı tam açmadan daldı içeri

Olay çıkarmaya gelmiş demek ki. Kv şekerim evden.

kızlar okursunuz umarım bugun eşim kpderimle konuşmuş baba veganın üzerine çok gidiyorsun diye
oda ben torunumu çok seviyorum onun sevgisi çok başkaymış onu sevdiğim gibi ben ne anneni ne seni ne de abini sevdim demiş tırnağı kesilse içim acıyor demiş o konu da çok hassasım demiş ağlamış
yanı adam torunu için ölmeye hazır o derece
kv derimle kvdem severek evlenmiş
torunumun sevgisi varken meğer ben anneni bile bu kadar sevmedim demiş
sizce yumuşuyumu
adam oğlum gaz yapsa ödü patlıyor karnı mı ağrıyor dıye
yanı vegaya ondan çıkışıyorum demiş torunun deyince elim ayağım boşalıyor demiş
ki iki torunu daha var onlar hiç umurunda değil ayda bir fln görüyor

Aynı şekilde düşünüyorum. Baktılar ki oğulları yediği haltların boğuldu, bu saatten sonra inkar da edemezler.
En azından suçu bölüştürelim deyip sırayla saldırıya geçiyorlar.
Şuan susmak pek akıl karı gibi gelmiyor, bana. Ama oğulları yokken saydırır, bir de oğulları gelince olanları dediklerini anlatıp, ara lütfen benden uzak dursunlar derdim.
Şimdi zaten sen ne yaparsan adam suçluluk duygusuyla alttan alıyordur. Bir de önünde ailesine atarlanıp sınırını zorlamaz, dolayısıyla, ipleri de elimden bırakmamış olurdum.

Bu arada,
Geçenlerde aklıma geldin, eşi KK ya girdikten sonra ne oldu, ne yaptı bu kız diye.
Demek barışma kararı aldın.
Ne diyim, inşallah hiç pişman olmazsın. Ve umarım eşin bunun, verilmiş bir şans olduğunun idrakinde olup iyi değerlendirir.
canım 10. sayfadaki ek yorumumu okurmusun bakalım buna ne yorum yapılır :)
ve çok doğru yorumlar yapmışsın kesinlikle katılıyorum
barışmadım evde ev arkadaşı gibiyiz yani eski düzen eski hal yok

1 ci gelinde ,de kendilerini ne halt olduğunu göstermişler bari 2ci gelinlerinde aynı densiz hareketleri yapmış olmasaymışlar demekki hatalardan ders çıkartamamışlar ....torununu çok sevenler onu doğuran emek veren annesıne,de saygı göstersinler ,sevmesinler lazım değil ,.....

kızlar okursunuz umarım bugun eşim kpderimle konuşmuş baba veganın üzerine çok gidiyorsun diye
oda ben torunumu çok seviyorum onun sevgisi çok başkaymış onu sevdiğim gibi ben ne anneni ne seni ne de abini sevdim demiş tırnağı kesilse içim acıyor demiş o konu da çok hassasım demiş ağlamış
yanı adam torunu için ölmeye hazır o derece
kv derimle kvdem severek evlenmiş
torunumun sevgisi varken meğer ben anneni bile bu kadar sevmedim demiş
sizce yumuşuyumu
adam oğlum gaz yapsa ödü patlıyor karnı mı ağrıyor dıye
yanı vegaya ondan çıkışıyorum demiş torunun deyince elim ayağım boşalıyor demiş
ki iki torunu daha var onlar hiç umurunda değil ayda bir fln görüyor

Niye buna böyle hissediyor. Bana bahane ve cok abarti geldi.

Back
X