en okkalısından hamle yapmam lazım akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiiiiçççç ağız dalaşına girmem senin yerinde olsam.
Laf söylerse cevabını verirsin geçer gidersin.
Kafaya taktığında değmez....

Neden biliyor musun?
Sen kendini paralasanda ne kayınvaliden ne de kayın pederin bu saatten sonra huy değiştirmez...
İstediğin lafı söyle, istediğin harekette bulun, neyse o dur ve o şekilde davranacaklar belli...

O yüzden sen açık kapıları kapatırsın, kendi ailene yuvana bakarsın.
Sınırlarını belirle, eşin de anladığım kadarı ile seni ezdirme taraftarı değil.
Tatlı dil yapacaklarsa muhattap alırım dersin olur biter.

çünkü ben çok hassasım karşımdaki kırılmasın diye kendini üzen tiplerdenım ve bu durum benı daha çok üzüyor vicdan yapmak istemiyorum artık hatta bencil olmak istiyorum
Ben de oyleyim. Madem daha fazla uzulmek istemiyorsunuz neden hala o evdesiniz?
Orada bu sekilde tukeniyorsunuz.

Seni temiz bir kavga kurtarir. Kv gelince, ac agznini yum gozunu. Soyledigi hicbir lafin altinda kalma. Vuracaksin elini masaya, sonra kapiyi gosterirsin. Bir daha da bana agzinizi acacak olursaniz, oglunuzun ve sizin ne kadar pisliginiz varsa, dokerim ortaya, sizi herkese rezil dderim, kapidan burnunu bile cikaramazsin de. Allah askina aynen bunlari yap. Hakettikleri bu cunku.
işte yapmak istediğim şey tam da bu fırsat lazım bana ama kvdem ilk bu lafı açtığın yapadım çünkü misafırı vardı

bayanlar konuları az çok biliyrsunuz

eşimden boşanmam için bir çok sebep vardı ve boşanmamaö için daha çok sebep buraya neden boşanmadıncılar gelmesın aynı şeyleri tartışmak istemiyorum emin olun ama bunu çok çok isterdim

konuya gelelim kv dem ve kpderim
neymiş oğulları benım yüzümden pisliğe batmış
kvdem gecen buna benzer bır laf ettı bende açtım ağzımı yumdum gözümü üstğmde mi var başımda mı var ne almışım eve barka çok pahalı dedim ben bilmem diye gevşek bir cevap verdi delirdim
eşime anlattım bana bak ben senin ailenin günah keçisi değilim dedim annen beni suçluyor dedim aradı annesını yanımda
anne tüm suç benım veganın bır gram parmağı yok ben yaptım borcumu ödüyorum bir daha vega ile bu şekilde konuşursan kötü olur dedi kapattı
neyse sonra kpderim aradı oğlan hastaydı vay efendım nerede üşütmüşüm de bilmem ne ben de dedim ki baba o benım oğlum hasta olsun istemem dedim bana lf saydı hemen bize geldi guya kardeşinin hanımına laf sayarken benı aradan çıkartıyor en son eşime dedim ki
babanı ara bir daha benı aramasın o benı bebegı sormak için değil azarlamaya arıyor dedım haklısın tamam dedi
kızlar bu insanlar benı suölu çıkartmaya çalışıyor öyle bir hamle yapmak istiyorum ki beni suçladıklarına bana laf saydıklarına pişman olsunlar

En kolayı var, telefondan engelle gitsin. Muhattap olma. Çocuk senin çocuğun, hasta bile olsa seni suçlamaya hakları yok. Kayınvaliden, kocanı o halde kabul ettiğine şükretmiyor birde sana laf sayıyor. Ayrıca borcu sen de yapmış olabilirdin, evlisiniz siz. Valla 2 senedir kursa gidiyorum, eşim deli gibi çalışıyor her masrafımı da karşılıyor bunun için borca da girebilir, kimseye laf düşmez. İyi etmişsiniz çat çat cevap vermekle.

beklıyorum şimdi bu konuları açacaklar o zaman diyeceğim ki
bana bakın ben sizin oğlunuzu bu kadar pisliğe rağmen eve aldım sizde kesin sesinizi oturun ha ille de seni suçlarız diyorsanız bir kaç kişiye anlatacağim objetif yorumlar alalım diyeceğim ve ekleyeceğim kimse veganın kosası demez sizin oğlunuz der hani diyeceğim ekleme yap kız az konuşturuyorlar bari öz ve ağır olsun:)

Elini beline koy öyle konuş :)
Telefonda da izin verme.
Kendini yıpratma boşuna.
Oğlun nasıl?

En kolayı var, telefondan engelle gitsin. Muhattap olma. Çocuk senin çocuğun, hasta bile olsa seni suçlamaya hakları yok. Kayınvaliden, kocanı o halde kabul ettiğine şükretmiyor birde sana laf sayıyor. Ayrıca borcu sen de yapmış olabilirdin, evlisiniz siz. Valla 2 senedir kursa gidiyorum, eşim deli gibi çalışıyor her masrafımı da karşılıyor bunun için borca da girebilir, kimseye laf düşmez. İyi etmişsiniz çat çat cevap vermekle.
aynen öyle işte ama sanıyorlar ki dünyadaki tek anne baba onlar bır tek onlarçocuk yetiştirdi

Elini beline koy öyle konuş :)
Telefonda da izin verme.
Kendini yıpratma boşuna.
Oğlun nasıl?
ahahahahaa ağzımada sakız alayım başımida yukarıdan kurdele bağlıyım birde şalvar giydimmi oldu bu iş ahahaha

ahahahahaa ağzımada sakız alayım başımida yukarıdan kurdele bağlıyım birde şalvar giydimmi oldu bu iş ahahaha

Laftan anlamayana yapacak bir sey yok :D

Geçmiş olsun canım dikkat et yavruya.

Seni üzenleri önemsemeyince, elleri boş ağızları açık kalır çünkü aldıran yok dinleyen de olmayınca bırak birbirine sarsınlar. Aksine önemseyip kırılıp dağılırsan toparlanmana fırsat vermezler , yeni bir atakla seni toz duman etmek isterler sen oku kendilerine dönmesi için onlardan gelen negatif ne varsa muhatap olma .

Seni üzenleri önemsemeyince, elleri boş ağızları açık kalır çünkü aldıran yok dinleyen de olmayınca bırak birbirine sarsınlar. Aksine önemseyip kırılıp dağılırsan toparlanmana fırsat vermezler , yeni bir atakla seni toz duman etmek isterler sen oku kendilerine dönmesi için onlardan gelen negatif ne varsa muhatap olma .
bır laf vardı fırtına zordur ama guvertedeki pisliği temizler diye aynen öyle oldu pislikler çıktı ortaya temizlemem lazım

Eşimin maşallahı varSu an :nazar::nazar:; ama bir gün bir yerde sorun cıkar ve iş ailelere yansırsa ben su dustugun durumdan farksız bir hale duserım bundan %100Emınım :KK49: Benim ailemde; Eşimin aileside :KK31:Allah kolaylık versin.

Kendi ailenize ördüğünüz duvarı; neden eşinizin ailesine karşı örmüyorsunuz ? Kendi ailenizle ilgili yaraya neşteri en acımasızca vurabilecek kadar cesur davrandıgınız gibi kesin ailesiyle olan şah damarını bakın kendi iç dünyanıza :KK8:
Madem denemeye karar verdiniz,Kulaklarınızı kapatın :KK47: Hayatınıza bakın :eek:

eşin yanında sen niye intikam derdine girdin ki. açma telefonları. eşin telefonlarını açmıyormuşsun derse "ne zaman arasalar beni suçlayıp azarlıyolar bıktım" dersin. elinde kapı gibi koz var kullansana

Kesinlikle muhatap olmuyorsunuz tlf açmıyorsunuz.Kavga etmekten iyidir.Herşeyi gecistiriyorsunuz ya he he diyerek...Kesinlikle tartışmaya girmeyin zor olabilir ama zamanla yavaş yavaş araya mesafe girince kafanız rahat olur.

Ya yok böyle bir şey kadına gelmesin dedim çıkmış geldi kedi gibi oturdu hiç hoşgeldin bile demedim surat asip oturdum sonrada gitti hiç konusmadik

Ya yok böyle bir şey kadına gelmesin dedim çıkmış geldi kedi gibi oturdu hiç hoşgeldin bile demedim surat asip oturdum sonrada gitti hiç konusmadik
iyi etmişsin böyle böyle keder artık gelmeyi

iyi etmişsin böyle böyle keder artık gelmeyi
su bile ikram etmedim çünkü benım canımı lafla yaktı ilk gelininden için böylederdi
sırf torunumu görmekiçin arsızlıkla giderdim diye ağlardı şimdi bana da boyle olacak

Eşimin maşallahı varSu an :nazar::nazar:; ama bir gün bir yerde sorun cıkar ve iş ailelere yansırsa ben su dustugun durumdan farksız bir hale duserım bundan %100Emınım :KK49: Benim ailemde; Eşimin aileside :KK31:Allah kolaylık versin.

Kendi ailenize ördüğünüz duvarı; neden eşinizin ailesine karşı örmüyorsunuz ? Kendi ailenizle ilgili yaraya neşteri en acımasızca vurabilecek kadar cesur davrandıgınız gibi kesin ailesiyle olan şah damarını bakın kendi iç dünyanıza :KK8:
Madem denemeye karar verdiniz,Kulaklarınızı kapatın :KK47: Hayatınıza bakın :eek:
mesafeyi koydum şimdide çat kapı gelmeye başladılar buna dur diyeceğim elbette eskiden vega çağırırdı annecım babacım derdi artık hiç değerleri yok

su bile ikram etmedim çünkü benım canımı lafla yaktı ilk gelininden için böylederdi
sırf torunumu görmekiçin arsızlıkla giderdim diye ağlardı şimdi bana da boyle olacak
eliyle etti boynula çeksin o zaman

Canım kocan ayarı almış belli ki, bak annesini arayıp bunları söylüyor olması çok iyi. Hem suçlu hem güçlü değil. Sen doğru yoldasın. Hiç başka yol arama. Kocana yaptır gerekeni sen geç otur kenara. Hiiç atma ortalara kendini. Ya da o anda de ki babaya; "ben çocuğum hasta olduğu için yeterince yorgun ve üzgnüm, siz zamanında oğlunuzu bile isteye hasta ettiniz mi hiç? Hayır. E ben de hatırlarsınız bir anneyim. Ona yeterince iyi bakıyorum. Geçmiş olsun diyeceksiniz sandım. Ben bu konuşmayı olmamış sayıyorum. İyi akşamlar size" bi süre sonra hadlerini aşmamayı öğrenirler.

Back
X