- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
ay bu ne midesizlik nasıl yüzüne bakıyolar hala veganın bide zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyolar yuhh beEvet ya herşeyi anlattı ona rağmen yüzleri kızarıp susmuyor lar. Ne şirret insanlar var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bu ne midesizlik nasıl yüzüne bakıyolar hala veganın bide zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyolar yuhh beEvet ya herşeyi anlattı ona rağmen yüzleri kızarıp susmuyor lar. Ne şirret insanlar var.
ama şunu unutuyorlar vega gözünü bir karartırsa öyle bir giderki herkese rezil edip tüm gemileri yakar gider aç kalacağini bilse gider ama işte veganın oğlu var vega fırsat kolluyor
aynen canım şimdi aradı annem oğlanı merak etmiş gelsin mi diyo yok dedim tamam dediVega bende eski konunda " bosanma" diyenlerdenim. "Simdilik bosanma.." daha dgrusu.
Konuyu kp ve kv hakkinda acmissin ama ben bu konunla daha cok esinle devamini degerlendirdim.
Bence kocan yaninda.
Bunu guzel bi sekildede belli ediyor.
Sen hic bi ilerleme kaydedemiyceksin diyenlere kulagini tika.
Onlar konunun tamamina hakim olmayanlar.
Kocanin ailesine gelirsek.
Bence en guzeli uzak olmak.
Sanki super insanlar olsa ne olucakti?
Ne beklersinki onlardan?
Yine bisey bekleme.
Uzak dur onlardan.
Ki sen onlara daha az gitmeyi istesen kocan buna hay hay der zaten bence.
Sorun ortadan kalkar.
söyledim zaten bak bu evlilik o kadar boka püsüre rağmen bitmedi dedimOğlunuz olmasa inanın bana bunları neden çektiğiniz için sizi suçlardım. Çekilecek dert değil yani. Ama aileniz bile arkanızda değil, maddi güvenceniz yok, oğlunuz küçük...
Eşinize söyleyin valla geri dönmem böyle saçmalıkları çekmek zorunda olduğum anlamına gelmiyor deyin. Gerekirse hiç görüşmeyin ne mecburiyetiniz var?
ya en son diyeceğimki kamu oyuna sunalım anne herkese anlataım bakalım objettif olarak kimi suçlu buluyorlar diyeceğim az kaldıEvet ya herşeyi anlattı ona rağmen yüzleri kızarıp susmuyor lar. Ne şirret insanlar var.
şöyle ki şu an fırsat kolluyorum ama eşim gerçekten düzelir kendini kanıtlar kvde kpder seslerini kesip suçları ile otururlarsa kurtulabilir ha eşim beklediğimden fazlasını yapıyor iyi yönde ama iş tek onunla bitmiyor yanı şimdi zamana bıraktım gibi bir şeyiş kovalıyorum okulu beklıyorum ne olur ileride bilmiyorumSen yani sadece caresizlik ten mi o evdesin. Bugün mutlaka gidicem mi diyorsun
ya en son diyeceğimki kamu oyuna sunalım anne herkese anlataım bakalım objettif olarak kimi suçlu buluyorlar diyeceğim az kaldı
ahahaaahaa üst komşusuMahalledeki en dedikoducu teyzeyi söyleyip "ona anlatalım mı bakalım ne diyecek" deyin.![]()
beklıyorum şimdi bu konuları açacaklar o zaman diyeceğim kiEehhh kesin lan diye bağırırdım
Ne diye cekiyorsun ki vega?
Siz bana laf saydirma hakkına sahip değilsiniz de pat kapat suratlarına.
Niye pasif kalıyorsun![]()
çünkü ben çok hassasım karşımdaki kırılmasın diye kendini üzen tiplerdenım ve bu durum benı daha çok üzüyor vicdan yapmak istemiyorum artık hatta bencil olmak istiyorumVega neden kendinizi bu kadar yipratiyorsunuz ki![]()
ya kesinlikle çocuk bu hastalanacak ve ıQ testi önerdi doktorumuz gelişimi çok güzel bebeğimizin bunu ziyan etmek istemiyorum daha 1 buçuk yaşında ingilizce şarkı bile söylüyor gördüğü şeyleri daha hiç unutmuyor böyle bir çocuğu hırla gürle zıyan etmek istemiyorum ama hadelerini bilsinler istiyorumVegacim nasılsın? Konunun görünce hemen açıp okudum
Esin ders almış ve senin yanında görüyoruz ki gayet pişman ve şuan ailesine karşı senin arkanda. Sen hiç birşey yapma canım. Aralıklarında açma geldiklerinde hoş beş yap bişey sorduklarında geçiştir. Onlarla değil tartışmaya muhabbete bile girme. Onlar şuan sana laf söyleyip seni iyice zıvanadan çıkartmaya çalışıyorlar amaç belli gördüler oğulları onları artık dinlemiyor seni iyice dinden imandan çıkarıp., bak oğlum kötü bu kadın imajı vermeye çalışıyorlar. Oyuna gelme. Bebislerle de çok geçmiş olsun
Malesef bu yavrular hastalanacak düşüp kalkmadan büyümüyor bunun böyle olduğunu onlar da biliyor ama seni sinir etmek için kullanıyorlar. Hiç duyma onları, emin ol onları takmaMan daha çok sinir eder onları