en okkalısından hamle yapmam lazım akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle ama birinci gelin çok fena aslında eltim kvdeme kpderime bağrır onlar suyuna giderler aman yavrum canım yavrum dıye 5gundur hıc aramadım kvdem gelince kedi gibi oturdu gitti

Bütün konularını biliyorum canım haklı bulduğum tarafların daha çok. . Benim fikrim sen söyleyeceğini söylemişsin esinde herkesin ne olduğunu biliyor artık evinde bu konuları açma boşver ne halleri varsa görsünler benim kv böyle eşim olmadığı saçmalıyor o yüzden bende o olmadan gitmiyorum sen artık kendini temizledi bundan sonrasını onlar düşünsün umarım mutluluğun daim olur canim

bana zaten çok abartı geliyor ama bahane olduğunu sanmam çunku kpderim panık atak kendi inkar etsede cok bunaldım ya

O zaman boşanma olayı çocuktan çok kp yi etkiledi desene. Herhalde bu çocuğa o sebeple taktı. Ayrilmaniza da o sebeple çok mani olmaya çalışmış olabilirler. Çocuğu gostermeyeceginden falan korkuyorlardir.

Neyse bence duyguları ne olursa olsun sürekli gelip gitmelerine müsade etme. Ne bileyim haftada 1 den fazla görmesin falan.

aynen öyle her gece ağlamış kvdem söylemişti her gece ağlıyor o çocuk ne olacak diye demişti
bende anne oğlum annesi boşanan ilk çocuk değil son da olmayacak dedim

Öyle bile olsa oğluna çıkışsın
Çocuktan sorumlu olan tek anne midir ?
Dede bile didikliyosa babaya hesap sorsun
Sen fazla yumuşaksın gelen sayıyo giden sayıyo
Önce kendi yetiştirdikleri oğullarına baksınlar
Dinime küfreden müslüman olsa hesabı

ya tam dedim ki eşim düzelir belki herşey iyiyye gidiyor maddi olarakta fln bunlar bozdu resmen
eşim şimdi hod desem kalıyor en azından önce sadece haklısın der geçerdi şimdi haklı olduğum için gidip ağızlarının payını veriyor aslında ben arkamdan kımsenın vegada lanet bır kadındı demesını istemmiyorum

bana bıraz sert olmayı öğretin vallaha bıktım bu durumdan zaten bende insanlara bir lafederken 40 kere düşünürüm kırılırmı bu lafın sonu nereye gider diye

bana bıraz sert olmayı öğretin vallaha bıktım bu durumdan zaten bende insanlara bir lafederken 40 kere düşünürüm kırılırmı bu lafın sonu nereye gider diye
Sen çalışıyosun da dede ve babaanne mi bakıyo çocuğuna ?
Belki de siz hasta ettiniz de kuldan biliyolar herşeyi
Açma hatta telefonu ben her telefona bakmam mesela
Eşinle muhatap olsunlar
Senin ailen eşini arayıp azarlıyo mu? Hayır. Eşin gibi ol

offff yaa kimsenin yumuşağı falan yok bence ayak yapıp seni de kendi afedersin ama pisliklerinee çekmeye çalışıyorlar muhattab olma, yanına yaklaştırma ailene bak, yaşamını toparla zaten borçlarınız varmış, sorunların varmış onlara odaklan , onları hallet eşine de HELÂL olsun haaa korumuş seni enişte geçmiş olsun cnm...

O yüzden artık görme duyma esin görüyor zaten boşver ya hep diyorum şu kocalarının her istediğini yaptıran kadınlara hayranım

hadi diyelim ki doğru çıkıştığı insanın yani senin annesi olduğunu niye unutuyor bu adam

sakın yumuşama vega varsın desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…