Acin telefonu Seda abla efektiyle ortaligi yesillendirin.
Hadsizler!!!!
Kesinlikle görüşme kafan rahat eder hiç olmazsa
Olaylar çok da ahım şahım değil gibi, ben sizi çok dolmuş gördüm karşı atak yerine görüşmemeyi tercih etseniz?
Oğullarına toz konduramayınca size sarmışlar. O oğlum bu el kızı mantığı var.
Bence siz telefonlarını açmayın. Bırakım eşiniz uğraşsın.
Muhatap kabul etmeyin. Aradıklarında resmi olarak bunu söyleyin. Sizinle konuşmak istemiyorum, bana saygısızlık yapamazsınız. Oğlunuzla konuşun, ben sizin denginiz değilim diyin. Bir nevi müdür bu buna konuş durumu.
Telefonlarına cevap verme. Kocan yanında yokken onlarla görüşme.
kızlar açmadım 3 gün telefon fln buu sefer kv derim ısrarla aradı ters konuştum zaten gelelim dedi müsait değilim yorgunum dedim bi baktım çat kapı gelmeye başladılar hiç yapmazlardı daha kapıyı tam açmadan daldı içeriKesinlikle görüşme kafan rahat eder hiç olmazsa
Telefonlarına cevap verme. Kocan yanında yokken onlarla görüşme.
söyledim benı aramasınlar ya torunlarını merak ediyorlarsa sana sorsunlar dedim beni arayıp azarlıyorlar bır kez daha bu olur sa evıme çat diye gelir bana laf sayma kalkarsa kovarım dedim tamam konuşacağim ben konuştuktan sonra devam ederlerse ne yapsan arkandayım dediEşinize söyleyin görüşmek istemediğinizi anladığım kadarıyla ne deseniz kabul edecek bi kıvamda şu an.
onlar kavga etmek için değil canım vega suçlu diye düşünerek kendilerini ve oğullarını aklamak istiyorlar yanı susman bır nevi suçları kabul ettim sayılırSessiz sedasız sakin durmak her zaman daha çok kudurtur. Onlar size saydıkça siz telefonları açmayın yanlarına gitmeyin. Eşinizde uzaklaşırsa mecburen bi süre sonra yanaşmaya başlıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?