En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .

Katılım başlama tarihi : 1 Aralık 2015
En son başvuru tarihi : 24 Aralık 2015
Oylama başlama tarihi : 25 Aralık 2015
Oylama bitiş tarihi : 31 Aralık 2015

Benim gunahim bana yeter de artar bilem Sen bana pogaca ver kiz hem gunahlarin da silinir dua ederim bi taşta iki kus ,yine iyisiin hæ çakallll
sen ne kurnazsin kiz öyle
hem benim icin dua edip sevab kazancaksin hemde pogaca
yalida isterim yaninda ozman ucundan koklarsin pohacalrimin

sen ne kurnazsin kiz öyle
hem benim icin dua edip sevab kazancaksin hemde pogaca
yalida isterim yaninda ozman ucundan koklarsin pohacalrimin

Yali alacak param olsa kendime aşci tutar yaptiririm zaten mubarek Bi kup altin ,bi son model araba da aliyim mi Ne kiymetli pagacaymis ya ,ic harcina altin tozu leyin mi koyuyon napiyon oyle

Yali alacak param olsa kendime aşci tutar yaptiririm zaten mubarek Bi kup altin ,bi son model araba da aliyim mi Ne kiymetli pagacaymis ya ,ic harcina altin tozu leyin mi koyuyon napiyon oyle
ascin benim gibi güzel yapamazdi ama okuyom üflüyom icine sizleri yok edim diye
ne dicem nurum
siyasette bi konu var iskence eden anneyle ilgili videoyu izledinmi ben cesaret edemiyorum

ascin benim gibi güzel yapamazdi ama okuyom üflüyom icine sizleri yok edim diye
ne dicem nurum
siyasette bi konu var iskence eden anneyle ilgili videoyu izledinmi ben cesaret edemiyorum

Yok canim ,bugun siyasete gitmedim hic.Soyleyince merak oldu du bakim bi bakim ,ayy icim kaldirirmi bilemiyorum gerci

Kanim dondu.Ellerim ayaklarim titriyor. Titreye titreye agliyorum.Allah o kadini kahretsin. O yavrucuga neler yapmis kurban olurdum onun o minik el ayaklarina Rabbim surundursun insh,dunyada da yasasin yaptiklarinn bedelini.

kayseride yasanmis olay galiba
yorumlari okudum izlemeye korktum bikac gün tesirinden cikamam diye

İzleme rabia , kalbim yerinden cikti ilk sahneyi gordm dahasini izleyemedim yavrularim yataginda misil misil uyuyor simdi ,o yavrular neler yasamis oyle ah Allahim sabrin ne buyuk

İzleme rabia , kalbim yerinden cikti ilk sahneyi gordm dahasini izleyemedim yavrularim yataginda misil misil uyuyor simdi ,o yavrular neler yasamis oyle ah Allahim sabrin ne buyuk
konuya gidiyorum geri cikiyorum cesaret edemedim
yorumlari okurken bile fena oldum izlemicem tahminim

Esime hep soyluyorum , vasiyetimdir ben olursem cocuklarima babaanne -anneanesi baksin diye. Simdiden sonra kv ve anneme de soyleyecm artik
tövbe de ALLAH geciden versin evlatlarimizi annesiz babasiz birakmasin
siyaset bölümünde neler okudum öz anne bebegini mikroldaya koymus
gece gece nerden actiysam bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…