En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
ay diyet topiklerine de uğramıyorum ama adranın sayfasına da uğramıyorum herkesler küsmüş bana kendimi kitaplara ve yemek yemeye verdim ben nevoss ya biri beni durdursun
Aman yemek yemeye mi verdinNe güzel diyet yapıyordun neden bıraktınBir daha zararlı yemeklerin yanında görmeyeceğim
Hayırdır niye öyle oldu

Aman yemek yemeye mi verdinNe güzel diyet yapıyordun neden bıraktınBir daha zararlı yemeklerin yanında görmeyeceğim
Hayırdır niye öyle oldu
bilmiyorum nevreste boşluktayım bu ara canım çok sıkkın ya neden bilmiyorum ama mutsuzum buralara bile doğru dürüst gelesim yoktu ya neyse biraz ara iyi gelir belki toparlarım arada oluyor

bilmiyorum nevreste boşluktayım bu ara canım çok sıkkın ya neden bilmiyorum ama mutsuzum buralara bile doğru dürüst gelesim yoktu ya neyse biraz ara iyi gelir belki toparlarım arada oluyor
Hepimize arada geliyor canımBir süre sonra toparlarsınSen yineden bırakma diyeti toparlanınca devam et

Bende seni gördüğüme sevindim tatlimm şükür iyiyim,bebisim de iyi. Tahmin et bakalimmm sence neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…