En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Doğruyu söylüyorum yine inanmıyorsun, daha ne yapayım ben99lu hissettiğime mi inanmıyorsun

O da zor tabi canım, ben annemi bir gün görmesem nasıl özlüyordum
Nerdeyse 14 yıldır böyle canım Kısmet ne yapalım
Sen yavrularını düşün,sen olmazsan veya iyi olmazsan onlar ne yapacakHepsinin sana ihtiyacı var

Çocukların ayrı oda olması çok iyiBenim ufaklık şimdi küçük ama biraz daha büyüsün kızlarla aynı odayı paylaşmıyacakBen de odaları ayrı olsun istiyorum.Umarım nasip olur
olur nevosum tabikide ben bukadar büyük ev istemiyordum aslinda ama mecburduk gecen sene size anlatmisdim acil tasinmaliyim diye birde kis kar vaktiydi sorma
temizli cok olsada sevdim bu evi ,ayi gibi ev olsa bile sevdim

gercekmi 29 ki pardon 79 olcakti
Sen 29 say
aglamak iyidir vuslatim icine atma

vuslat birazdan mutfa gider bizide catlatir
bitki cayi iyidir ben anca siyah cay icim
Aklımdan geçeni yazdın, gidicem şimdi
Gerçekten 79 Yani bizden iki yaş büyük

ben mecbur kaldim gecen sene bu eve tasinmaya ,eldede bu vardi tek,al senin olsun hergün saatlerce temizlik yap gör gününü
Temizlik iyidir kafa dağıtır, düşüncelere fırsat kalmakBenim evim küçük işi hemen bitiyor, sonra oturup kafada kurup kurup duruyorum

Nerdeyse 14 yıldır böyle canım Kısmet ne yapalım
Sen yavrularını düşün,sen olmazsan veya iyi olmazsan onlar ne yapacakHepsinin sana ihtiyacı var
İnşaAllah mesafeniz yakınlaşır canım benim Rabbim anneni babanı başından eksik etmesin

olur nevosum tabikide ben bukadar büyük ev istemiyordum aslinda ama mecburduk gecen sene size anlatmisdim acil tasinmaliyim diye birde kis kar vaktiydi sorma
temizli cok olsada sevdim bu evi ,ayi gibi ev olsa bile sevdim
Rabişim evinin resimlerini atsana merak ettim
iyi yediniz he sizin pesinizi birakirmim ben he

elime koz verdiniz sagolun canlarim benim
Kandırıkçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…