En popüler kk replikleri :)

birde böyle göktürk kitabeleri gibi yazarda yazar bir sayfa dolusu.. lütfen okuyup geçmeyin yorum yapın der
okuyamıyoruz ki yorum yapalım kaynananın biyografisini yazmış hatun

birde böyle göktürk kitabeleri gibi yazarda yazar bir sayfa dolusu.. lütfen okuyup geçmeyin yorum yapın der
okuyamıyoruz ki yorum yapalım kaynananın biyografisini yazmış hatun

o göktürk kitabesinin altında ki ilk yorum hep beni benden alır.. abla yazmış yazmış, altta ki ilk yorum "araya mesafe koy" :27: veee o kadar böyyük dert 3 kelimeyle çözülür :27:

en sinir olduğum replik şu; üye k.validesini yada eşini anlatır.onlardan hiç memnun değildir,dert yanar..

biri çıkar "aa benim k.validem melek melek,çok şükür.."

ya da "benim kocişim gözümün içine bakar,bir dediğimi iki etmez,ay çok sever beni ama senin adına üzüldüm canım.kocan niye böyle ki"

valla sinir oluyorum bu yorumlara..tamam senin kociş mükemmel de biz napalım yani,sorun bu değil ki :27:
ee nasıl hava atacak.ve kendinide rahatlatacak.. var böyle tipler. konu sahibinin derdini okuyup,hıh,benimki hiç öyle değil. amada şanslıyım tarzında hava atarak kendini gösterecek.:6:
bu bana acımasızlıkta geliyor hatta sadistlik.:ssz:

"lütfen konumdan çıkarmısın:88:" :37::37:
ne zaman sahiplendin, ne zaman taşındın,
dekorasyonda hiç hoşuma gitmedi zaten:63:
:10::10:

Son düzenleme:
peki ya smiller. işte geyiğin smilei :60: neşeli ismail

:86::86:

"odamdan çıkar mısın" der gibi dimi :) kardeş tribi atıyorlar :27:

popüler trip dersek, koca derdiyle açılan başlıkta, gelen yorumlar üzerine kocanın aslında bir melek olduğunun anlaşılmasıyla atılan tripler var:27:

birde gelen yorumlar üzerine; ama şu da var, ama o da bana bunu demişti, ama sonra başıma neler geldide ben bunu yaptım diye sonradan yazılan mesajlar, ilk mesajına bakıp yorum yapıp sonradan yapılan eklemelerle salak gibi ortada kalan yorumcular vardır, mesela ben:27:

işin kötü tarafı senden sonra yazanlarda sana artniyetli muamelesi yapar, yaw önce bi bak üye bu sonradan eklediklerini benim yorumumdan önce mi sonra mı eklemiş

Son düzenleme:
Bir konu vardı hatırlıyorum, kaynanam beni facebookta eklemiş diye. :27:
İlk yorum koparmıştı beni:
'Niye seni mi dürtmesinden korkuyorsun?' :52::52::52:

kavramları minimalize edip, sonuna "ş" konulan her kelime çok yaygın bir replik ve ben nefret ediyorum!

e.g: kociş, köpüş, göbüş, ciciş, babiş, anniş...

bide kkdaşların müthiş dayanışma örnekleri var. buna çok gülüyorum bende. mesela biri hakkında bir topicte bir laf edilmiş hemen lafı edilen kişinin arkadaşları toplanıyo;
-hımm sen kime dedin bakıyım:20:. biz onun kk daşlarıyız . sıkıştıralım mı seni burda:41:
şeklinde tepkilerde bulunyorlar. kimi zaman fedai gibi:15:, kimi zamanda sevdikleri kişiyi kötü yorumlardan korumak adına (:29:)girişilen bu tutumlar, beni çok güldürüyor.
yahu o kişinin ağzı dili, klavyesi , harfi yok mu?:1:

Son düzenleme:
Bunlar yazildi mi bilmiyorum ama gordugum kadariyla şunlar sık yaziliyor.
#Biri konuyu ozet gecebilir mi?
#Talihsiz bir cumle olmus.
#Senin seviyene inemem.
#Vee tabiki de kocisim vb.:kkk::kkk::kkk:

replik değilde;

artık bir konuya yorum yaparken minimum derecede kelimeyle yorum yapmak için kendini kasmaları,sanki az konuşur ama öz konuşurum havaları vermek.

örneğin kız derdini anlatmış,yazmış,yorum şu;

o zaman boşan.

replik değilde;

artık bir konuya yorum yaparken minimum derecede kelimeyle yorum yapmak için kendini kasmaları,sanki az konuşur ama öz konuşurum havaları vermek.

örneğin kız derdini anlatmış,yazmış,yorum şu;

o zaman boşan.

Al benden de o kadar:)
Hani ne diyorlar hep bir atarlı giderli yazmalar.
Bir tane daha var.
Yazılıyor yazılıyor sonuna da sıgara ıcen smıley :ssz: konuluyor ya onu anlamıyorum.
Hani sen konuş takmıyorum anlamında mı yoksa umrumda degılsın mı dıyor hoş umrunda değilse neden yazıyor.
Oof pek karışık bu iş :9:

bir derdim var bölümündeki konuların 'merhaba arkadaşlar hemen konuya giriyorum....' diye başlayan klasik giriş cümleleri
zaten derdini anlatmak için konuyu açmışsın gir tabi belirtmene ne gerek var

Back
X