Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sitede guruplaşma var..
Çete bunlar çete....
bu tepkiyi verenlere çok gülüyorum![]()
topiğim yok diye üzülünüyo ya,olunca da seviniliyo:)"Topigin hayirli olsun canim."
Saka maka bu yorumu asamamis, sayfalarca hayirli olsun'dan baska yorum yapilmamis, esas konuya cevap gelememis konular gordum.
Hayir yani bir topik nasil hayirli olabilir, hayirli olsun dileklerinin amaci ne olabilir hayal gucumu zorluyorum ama... Anlayan bana da anlatsin lutfen.![]()
-Bana boşan diye tavsiye verenler bir baktım ki pencereden kocasıyla süslenmiş püslenmiş gezmeye gidiyor, dostluk öyle olmaz.![]()
- Bugüne kadar dövdü ama bu da son şansı.
-Ayrılmak çözüm değil. Eğer olsaydı şu an mahkemeyi açmıştım ama bir daha asla bana göz işareti bile yapamaz.
-Yuvayı dişi kuş yapar ve sevgi varsa çileyi çekmek ibadettir. Bunları unuttuk.
-Size tavsiye kızlar, dayak yeme boşan çocuğunu o ortamda yetiştirme diyenlere aldırmayın, sol yanınızı dinleyin.
-Bana boşan diye tavsiye verenler bir baktım ki pencereden kocasıyla süslenmiş püslenmiş gezmeye gidiyor, dostluk öyle olmaz.![]()