En popüler kk replikleri :)

Bir de konuya cevap yazarken başlığı kendi nickiyle değiştirenler var :1: Neden yaparlar bunu anlamam.

hamiş,bebiş,yumoş,kocişler(ben bıle demişimdir:1:)
bu konu fake arkadaşlar....
boşan
bence seni aldatıyor
kaç yıllık üyeyim böyle konu görmedim.
hamile miyim.
ne zaman test yapmam lazım
süper görünüyor, eline sağlık(yemekler için)

aklıma gelen bunlar....

sevgiliniz/eşiniz size nasıl hitap eder , telde ne diye kayıtlı , kaç yıldır berabersiniz

*İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
*Böyle diyenler inşallah bir gün bu duruma düşmezler.

*Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezunum.
*Cahil değilim 2 üniversite bitirdim.
*KPSS ye hazırlanıyorum.

*Konu sahibine çok yüklenilmiş.
*Konuya inanmıyorsanız yorum yazmayın.

Konu sahibi yaklaşık 1 sayfa derdini dökmüşken....
*Namaz kıl canım.
*Psikoloğa gitsen iyi olur.
*Hayır psikiyatriste gitmen lazım.
*Bu da senin sınavın.Sabret,bol bol dua et.

*Aynı seviyede değiliz.
*Muhattap olmuyorum.
*Kaale almıyorum.

kocamı ormanda saçını boyarken bastım adamı nasıl korkutuysam dağa taşa kaçmış :37::37::37:

Son düzenleme:
lütfen bekarlar yorum yapmasın :20:

evlilerde yapmasın :6:

sarışınlar kumrallar

esmerlerde yapmasın :35::35::35:

Esımı ormanda sac boyatırken yakaladım hemde seks karavanının orada:53:
Esın neden sacını boyuyor kı ?:6:
Herhalde beyazların cıktı dedım ondan...:9::9:

Son düzenleme:
"Topigin hayirli olsun canim." :27:

Saka maka bu yorumu asamamis, sayfalarca hayirli olsun'dan baska yorum yapilmamis, esas konuya cevap gelememis konular gordum. :53:
Hayir yani bir topik nasil hayirli olabilir, hayirli olsun dileklerinin amaci ne olabilir hayal gucumu zorluyorum ama... Anlayan bana da anlatsin lutfen. :27:

Son düzenleme:
"Topigin hayirli olsun canim." :27:

Saka maka bu yorumu asamamis, sayfalarca hayirli olsun'dan baska yorum yapilmamis, esas konuya cevap gelememis konular gordum. :53:
Hayir yani bir topik nasil hayirli olabilir, hayirli olsun dileklerinin amaci ne olabilir hayal gucumu zorluyorum ama... Anlayan bana da anlatsin lutfen. :27:
topiğim yok diye üzülünüyo ya,olunca da seviniliyo:)

- Bugüne kadar dövdü ama bu da son şansı. :8:
-Ayrılmak çözüm değil. Eğer olsaydı şu an mahkemeyi açmıştım ama bir daha asla bana göz işareti bile yapamaz.
-Yuvayı dişi kuş yapar ve sevgi varsa çileyi çekmek ibadettir. Bunları unuttuk. :8:
-Size tavsiye kızlar, dayak yeme boşan çocuğunu o ortamda yetiştirme diyenlere aldırmayın, sol yanınızı dinleyin.:54:
-Bana boşan diye tavsiye verenler bir baktım ki pencereden kocasıyla süslenmiş püslenmiş gezmeye gidiyor, dostluk öyle olmaz. :51:

forumu uzun zamandır takip ediyorum ama üye olup konu açmak bugüne kısmetmiş :27::27::27::27:

Bende içimden verdim o tepkiyi. Öyle bir izlenim uyandırıyor heralde :31:
Güzel replikler var :31:

- Bugüne kadar dövdü ama bu da son şansı. :8:
-Ayrılmak çözüm değil. Eğer olsaydı şu an mahkemeyi açmıştım ama bir daha asla bana göz işareti bile yapamaz.
-Yuvayı dişi kuş yapar ve sevgi varsa çileyi çekmek ibadettir. Bunları unuttuk. :8:
-Size tavsiye kızlar, dayak yeme boşan çocuğunu o ortamda yetiştirme diyenlere aldırmayın, sol yanınızı dinleyin.:54:
-Bana boşan diye tavsiye verenler bir baktım ki pencereden kocasıyla süslenmiş püslenmiş gezmeye gidiyor, dostluk öyle olmaz. :51:

Aynen yaaaa... Bunlardan fenalık geldi. Sonunda yuva bozan biz kalıyoruz ya çıldırıyorum kendimi :37: (nasıl bir lafsa)...

Back
X