En popüler kk replikleri :)

ben en çok ''ous'' u seviyorum
benim favorimdir

Üyelerden biri sağlık konusunda herhangi bir sorun yaşıyorsa ve bu konu hakkında konu açmışsa cevap veren üye de fazla bilgi sahibi değilse hemen 'doktora git' uyarısı yapar

evli değilsin herhalde, tuzun kuru.. evlen de gel büyü de gel der gibi

Ben sizin yerinizde olsam derhal boşanırdım! Misal benim kocişim en mikemmel en harika en en en ama böyle birşey yapsaydı zinhar kapının önüne koyardım onu

- Çamaşırları asıp geliyorum. veya - Çamaşırları toplayıp geliyorum.

"sizin kocanızı görünce kendi kocamın ayaklarını öpesim geldi.. canım kocam her sabah kahvaltımı hazırlar, bir dediğimi iki etmez,bla bla bla, allah herkese böyle birini nasip etsin" ...der ve sonra üye usulca açıkta kalan üstünü örter

ne kadar kıskançsınız ya, sizin kocişiniz öyle değil diye kıskanmayalım hanımlar

Esımı ormanda sac boyatırken yakaladım hemde seks karavanının orada
Esın neden sacını boyuyor kı ?
Herhalde beyazların cıktı dedım ondan...

Yaaa ben bu konuyu hatırlıyorum. Hangi üyenin konusuydu o sonucu noldu acaba. Kopmuştum görünce. Kuaför mü kapalıydı, ormanda boyamıştı saçını. Bir de telefondaki gps ten takip ediyodu kadın kocasını. Ayyyyy yine gülüyorum sinirden

Şimdi üyecanımız bir konu açar
Kocam şöyle böyle diye saydırır
Sevgili bizlerse"ay canımm hiç çekme,boşan değmez böylesine,inanmıyorumm yaa çok kötü" vs gibi cümlelerle üyecanımızı rahatlatmaya ve doğruyu bulmaya teşvik ederiz
2 saat sonra üyecanımızdan gelen mesaj ortalığı alır götürür
"KISKANMAYIN BENİİİİ BENİM KOCAM BİRTANEE BİİRRR SİZİN KOCANIZ ÖYLE DEĞİL DİYE BENİ KISKANIP OCAĞIMI SÖNDÜRMEK İSTİYORSUNUZZZ BEN KÖTÜYÜMM AMA KOCAM DEĞİL TAMAMMIIIIIIIII"

Bu aralar cok goruyorum.

"Sizce bosanayim mi?"

Tamam fikir alinmaya konu acilir da, boyle ciddi bir sorunun, hic tanimadigin insanlara sorulmasini garipsiyorum. :44: Bosan dersek bosanicak, hayir dersek bosanmayacaklarmis gibi. :44:

Lütfen konuma yorum yaparken kırıcı yorumlar yazmayın.
Kocama çok güveniyorum,yapmadım demişse kocam yapmamıştır.

sevgilimle 10 sene önce tanıştık, 20 sene sonra da evleneceğiz.. şimdi yüzük taksak mı kine?

inşş sende bir gün bu durumlara düşmezsin büyük konuşma ..insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez ..(aslında demek istediği başına gelse ah bi senide görürüm ... ah birde senin başına gelse üye tırnaklarını yiye yiye yazar )
evlenince anlarsın canım bekar olduğun için öyle konuşuyorsun ..(zilyon kez aldatıldığı halde kocasına toz kondurmayan hatunun bekar ne istediğini bilen iş güç sahibi koskoca insana söylediği laflar ... biz evlenmeden heralde birey falan sayılmıyoruz toplumda .. uzayda yaşadığımız için anlayamıyoruz ...)
sonra sarışınsa sarışınlar güzel.esmerse esmerler ... balık etliyse balık etliler zayıfsa zayıflar bu böyle gider ...

An itibariyle "bekret" kelimesi de kk lügatında derin bir yer etmiştir

Kızlaaar kızlık zarım var mı yok mu zar varsa nasıl anlarım zar yoksa nerde yaptırırım. Zar zar zar...

(içim şişti yeminlen)

zar konusunda çok bilgilendim.hatta hatta kendi kendimize zarımızı görebileceğimizi de öğrendim

zar konusunda çok bilgilendim.hatta hatta kendi kendimize zarımızı görebileceğimizi de öğrendim

Başkasının zarı var mı yok mu hissedebiliriz aslında. Ama yeterince odaklanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…