- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ayyy sex karavanında diye hatırlamışımne bombaydı yaaa......arada ii oluyor böyle garip konular
Konuyu okuduğum da inanamamıştım..
özünde iii adam ture neden öyle diyorsun kocanın vurduğu yerde gül bitermiş
ilk geceden çok korkuyorum :26::26::26:
ama ikinci gece bende korkmuyorumm
'zaten sonra çok pişman oldu ağladı söz verdi affetsem mi '
daha sert yorumlar geldikçe :
' biz konuştuk eşimle bir daha yapmayacağını söyledi neden bu kadar üstüme geliyosunuz konum kapatılsın lütfen '
Konudan birazcık bahsetsenize çok meraklandımmmm :18:
özünde iii adam ture neden öyle diyorsun kocanın vurduğu yerde gül bitermiş
adam evden çıkarken havluda almış
karısı onu basında evde suyu harcarım ortalıgı kirletirim diye dikiz aynasından saçımı boyayacaktım diyordu dımı
Adamın terkesi varmış evi..bağırdı çağırdı evi terk ettikendisi hiç birşey dememiş yapmamış heeeeeee kadın olmasam inanıcamm
adam evden çıkarken havluda almış
karısı onu basında evde suyu harcarım ortalıgı kirletirim diye dikiz aynasından saçımı boyayacaktım diyordu dımı
Ne yuvalar kurtuldu şu kk sayesinde..
Gül bahçesi şeklinde geziyor kadın..
ben bu konuyu okumuştumm berfooo
sonucunda napmışlardı onlarr
ayy asmu yeminle şiştim gülmekten
konunun sonuna baktım da öylece kalmış..çözümlenmedensaçımızıdamı boyamiyaxbilmiyorum sonucu. muhtemelen"kızlar biz konuştuk hallettik. bidaha saçını evde boyayacak"
notbir diyarbakırlı maça gitmiş. maçta kavga çıkmış. tutuklanmalar falan olmuş. adamın cebinden bıçak çıkmış. bu ne diye sorduklarında. elma dami yemiyax demiştir espirim oradan daha napim sizler için kk hatunları )
Adamın terkesi varmış evi..
ohoo bunda çok var... biz hep bi derdimizi anlatırken kişilere x'ler y'ler takarız:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?