- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
kıl tüy cinsellik muhabbeti yaptıktan sonra
KAZEN ERKEKMİ
Aynı konu sahibesinin bir başka konusu..yüz görümlüğü 5 çeyrek altın taktı kocam bana değer vermiyor mu((
Pis münafıklar
son birkere dava döverse ayrılcam
adamda : vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Bir kerede Kazen'e kadının teki "kadınların arasın da ne işin var" gibi birşeyler yazmıştı yaaa..
Keşke bulabilsem,uzun uzun yazmış konusu kapatılınca..koptuğum an şaundır heral
Aynı konu sahibesinin bir başka konusu..
"Sevgililer günün de eşim sadece çiçekler geldi,ne yapmalıyım"..
Aynı konu sahibesinin bir başka konusu..
"Sevgililer günün de eşim sadece çiçekler geldi,ne yapmalıyım"..
bi konu vardı
kadın: misafirler gelin çok sıkı sarılıyorlar. gögüslerime değiyorlar.
yorumda: bunca senedir göğüs sahibiyim başıma böyle bişi gelmedi
bi konudada kocam askerde bende şeytana uydum lise arkadaşımı eve davet ettim yatıya (erkek) kahve içtik falan filan yazıyodu
bende yorum olarak dikkat et kahve falında sana kabaran bişey var yazmıştımbilgisayar başında gülmekten ölenler olmuş
bi konudada kocam askerde bende şeytana uydum lise arkadaşımı eve davet ettim yatıya (erkek) kahve içtik falan filan yazıyodu
bende yorum olarak dikkat et kahve falında sana kabaran bişey var yazmıştımbilgisayar başında gülmekten ölenler olmuş
o değil şunu okuyunca üzülmüştüm gerçkten. ekşi sözlükte okumuştum.
hayatları kocaları takip etmek, mesajlarını okumak, görümcesiyle kaynasıyla uğraşan kadınlar topluğu demişlerdi.. keşke kadınlarımız böyle yapmasa
ben yine koptum ama
ayyy şiştimm yauuu yavaş gidin.....o hangi konuydu
aynen asmu bende okumuştum bunu....buna benzer bir sürü yorum daha var.....ve genelde kezban diye nitelendirmişler
bir de şöyle tabir etmişler:sevgilisiyle yatıp kalkıp her haltı yyiyip sonra diktirmek için doktor arayan,evlendikten sonra kocaya saran,kv görümceyle kavgalı olan,vaji olup parmakla yenmeye çalışan kadınlar toplulıuğu,allah biiz bunlardan korusun yzamışlardı..
ne diyeyim pek de haksız değiiler hani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?