En popüler kk replikleri :)

yüz görümlüğü 5 çeyrek altın taktı kocam bana değer vermiyor mu ((

Aynı konu sahibesinin bir başka konusu..
"Sevgililer günün de eşim sadece çiçekler geldi,ne yapmalıyım"..

zıkkım diyesim geliyor onlara hatta böyle konularda eşime diyorumki ben çok ucuza gittim sen beni sevmiyosun ühüüüüüü

aha bide ühühhüüüüüüü diye replik vardı

bi konu vardı

kadın: misafirler gelin çok sıkı sarılıyorlar. gögüslerime değiyorlar.
yorumda: bunca senedir göğüs sahibiyim başıma böyle bişi gelmedi

bi konudada kocam askerde bende şeytana uydum lise arkadaşımı eve davet ettim yatıya (erkek) kahve içtik falan filan yazıyodu

bende yorum olarak dikkat et kahve falında sana kabaran bişey var yazmıştım bilgisayar başında gülmekten ölenler olmuş

ben yine koptum ama

o değil şunu okuyunca üzülmüştüm gerçkten. ekşi sözlükte okumuştum.
hayatları kocaları takip etmek, mesajlarını okumak, görümcesiyle kaynasıyla uğraşan kadınlar topluğu demişlerdi.. keşke kadınlarımız böyle yapmasa

ayyy şiştimm yauuu yavaş gidin.....o hangi konuydu

aynen asmu bende okumuştum bunu....buna benzer bir sürü yorum daha var.....ve genelde kezban diye nitelendirmişler

aynen asmu bende okumuştum bunu....buna benzer bir sürü yorum daha var.....ve genelde kezban diye nitelendirmişler

bir de şöyle tabir etmişler:sevgilisiyle yatıp kalkıp her haltı yyiyip sonra diktirmek için doktor arayan,evlendikten sonra kocaya saran,kv görümceyle kavgalı olan,vaji olup parmakla yenmeye çalışan kadınlar toplulıuğu,allah biiz bunlardan korusun yzamışlardı..
ne diyeyim pek de haksız değiiler hani..

evet

adamın biride girmiş eşine hediyemi bakacakmış fikir olsun diye ne pişman olmuş girdiğine...acaba benim eşimde böyle düşüncelere sahipmi die...parmakla yenme aslında bi tedavi yöntemide dışardan bakılınca yanlış anlaşılıyor...diktirme konusuda baya dönmüştü... bazısında da kadınlara karşı güvensizlik oluşmuş..yani okuduklarımdan öyle anlamıştım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…