yok canım neden kandırsın hep sen rahat et istiyor ondandır. sabret canım sabret....Kızlarrrrrrrrrr çok mutsuzum..
Evlendim, ama kaynanam benim yanımda oturun dedi. Kocam da önce bi oturalım sonra ayrı eve çıkarız dedi. Ayrı eve yapacağımız masrafla balayına gideriz dedi. 13 yıldır kaynanamla oturuyoruz. Kocam beni kandırdı mı yoksa?
Boşan! resmen kandırıldın.
Kızlarrrrrrrrrr çok mutsuzum..
Evlendim, ama kaynanam benim yanımda oturun dedi. Kocam da önce bi oturalım sonra ayrı eve çıkarız dedi. Ayrı eve yapacağımız masrafla balayına gideriz dedi. 13 yıldır kaynanamla oturuyoruz. Kocam beni kandırdı mı yoksa?
Boşan demesi kolay hanımefendi, niye insanların yuvasını yıktırmaya uğraşıyorsunuz? Önemli olan o evliliği kurtabilmek!
bide biri yemek - pasta tarifi filan yazar... diğeri sorar kaç dk. kaç derecede pişirdin fırının kapağını kaç defa açtın. tuz bi çimdik mi? bi çimdik tam olarak ne kadar oluyor?
bi çimdik atacam görecek!
Aslında kocam iyidir her istediğimi yapar allah var şimdi.
Ama kaynanam çok laf sokuyor, bir de görümcem var evde kaldı. İkisi benimle uğraşıyor.
Sürekli bebek istiyorlar 5. ye hamileyim.
Eşim her gün ayrı eve çıkcaz biraz durumları düzelteyim diyor.
Çok bunaldım.
Ama eşim iyidir, sağolsun.
Aslında kocam iyidir her istediğimi yapar allah var şimdi.
Ama kaynanam çok laf sokuyor, bir de görümcem var evde kaldı. İkisi benimle uğraşıyor.
Çok bunaldım.
Neden öyle dediğimi anlamadan etmeden niye tepki veriyorsunuz. 13 yıl kaynanayla oturulmu ben 1 saat sabredemiyorum . Sizin başınıza gelince görürüz sizide.
ay bide şey var buda bilmemkimin mutfağı diye 2398457679857 tane muh-te-şem yemek resimleri AMA TARİF YOK
hacı biz ne yapalım tarifsiz yemek resmini açar google'a yazarım yemek diye çıkar değilmi
marifetliyim demenin kibar halimi bilemedimki:26:
ve istisnasız herrr resmin altında: 'canım çok güzel görünüyor tarifini alabilirmiyim' yazartabi bikaç tanesinde dayanamaz yazar konu sahibi ama cidden o albümler bana hayatı sorgulatıyor ya
Öyle mi düşünüyorsunuz?
Ama kocam iyidir aslında her istediğimi yapar.
Öyle mi düşünüyorsunuz?
Ama kocam iyidir aslında her istediğimi yapar.
Neden öyle dediğimi anlamadan etmeden niye tepki veriyorsunuz. 13 yıl kaynanayla oturulmu ben 1 saat sabredemiyorum . Sizin başınıza gelince görürüz sizide.
görümcene bi koca bul evlensin. kv. ile kp nin de aralarını boz ayrılsınlar.Aslında kocam iyidir her istediğimi yapar allah var şimdi.
Çok bunaldım.
ay senın kocanayaamaşallah inşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?