En popüler kk replikleri :)

ay bide şey var buda bilmemkimin mutfağı diye 2398457679857 tane muh-te-şem yemek resimleri AMA TARİF YOK

hacı biz ne yapalım tarifsiz yemek resmini açar google'a yazarım yemek diye çıkar değilmi

marifetliyim demenin kibar halimi bilemedimki:26:

ve istisnasız herrr resmin altında: 'canım çok güzel görünüyor tarifini alabilirmiyim' yazar tabi bikaç tanesinde dayanamaz yazar konu sahibi ama cidden o albümler bana hayatı sorgulatıyor ya

yok canım neden kandırsın hep sen rahat et istiyor ondandır. sabret canım sabret....

nekadar sabırsınız

bide biri yemek - pasta tarifi filan yazar... diğeri sorar kaç dk. kaç derecede pişirdin fırının kapağını kaç defa açtın. tuz bi çimdik mi? bi çimdik tam olarak ne kadar oluyor?
bi çimdik atacam görecek!

Aslında kocam iyidir her istediğimi yapar allah var şimdi.
Ama kaynanam çok laf sokuyor, bir de görümcem var evde kaldı. İkisi benimle uğraşıyor.
Sürekli bebek istiyorlar 5. ye hamileyim.
Eşim her gün ayrı eve çıkcaz biraz durumları düzelteyim diyor.
Çok bunaldım.
Ama eşim iyidir, sağolsun.

Boşan demesi kolay hanımefendi, niye insanların yuvasını yıktırmaya uğraşıyorsunuz? Önemli olan o evliliği kurtabilmek!

Neden öyle dediğimi anlamadan etmeden niye tepki veriyorsunuz. 13 yıl kaynanayla oturulmu ben 1 saat sabredemiyorum . Sizin başınıza gelince görürüz sizide.

cnm sen 6 7 dvm et yakında o eve sığamıycak kadar çoğalınca ayrı eve çıkarsınızz bak benı dinle

Hayır canım iyi falan değildir o. İşte böyle kandırıyorlar bizleri saf olamayalım.

kocamın ikinci eşiyim
benim yüzümden olmadı
aslında biz eski eşi ile evlenmeden önce 2 yıl beraberdik
sonra ayrıldık
sonra yine karşılaştık
ama kesinlikle bizimle ilgisi yok bu boşanmanın
çocugu benimle ama anası fiştekliye
yok hepsi aslında bi tezdi

bahsettiğin albümü hatırladım bende kaç defa girdiysem kendi kendime madem tarif koymıcaksın neden koyuyorsun resimleri be kadın diyorum yani kendi kendime:)

Neden öyle dediğimi anlamadan etmeden niye tepki veriyorsunuz. 13 yıl kaynanayla oturulmu ben 1 saat sabredemiyorum . Sizin başınıza gelince görürüz sizide.

Evlilik sabır ister, şimdiki kadınlarda kadınlık mı kalmış, zırt pırt ayrılıyorlar, niye bu boşanma oranları bu kadar yükseldi sanıyorsunuz? Sizin gibi idare etmeyi bilmeyen insanlar yüzünden! Eşi için insan bazen katlanmasını bilmeli!

görümcene bi koca bul evlensin. kv. ile kp nin de aralarını boz ayrılsınlar.
olmadı sen çocukları evde bırak kocayı al çık evden gerisi gelir.

yok bu konu tutmadı
BEN AVUKATIM BENİMLE İLGİSİ YOK ,BU KONU MÜVEKKİLİM İÇİN AÇTIM DAVASIDA YARIN

kızlar sevgilimin abisi benden önce nişanlanacakmıs.
halbuki biz daha önceden cıkmaya başlamıstık.o duyguları aileye ilk biz tattırmalıydık
cok sinirlendim kafasını kopartasım geldi

üstelik mustakbel kaynanam benden izin almadı bile onları nişanlarken
ne yapayım şimdi yaaa

diger gün: kızlar yarın nişanım var benim dedigim oldu
kücük sünepeye laf bırakacak kız mıyım ben siz söyleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…