En popüler kk replikleri :)

Lütfen benim yorumlarıma cevap yazmayın. Herkes fikrini söylemekte özgür değilmi... ediitööreeeee editööreeeee

Öyle mi düşünüyorsunuz?

Ama kocam iyidir aslında her istediğimi yapar.

Siz ona bakmayın, bazı kadınlar tutturmuşlar bir BOŞAN başka birşey bilmiyorlar, siz kocanızın yanında olun, adamın belki bir sıkıntısı vardır, eve çıkmak kolay mı bu devirde? Hazır eviniz varken adamcağız da başınızı sokacağınız bir yuva olsun istemiş fena mı? Siz kaynanıza dua edin, kira parası ne kadar sizin haberiniz var mı? Bu insanlar neyle geçiniyor, düşünen yok. Ama boşan demeye gelince, durmazlar..!
Kocanız iyi bir insansa, biraz daha katlanın, olur da ekonomik durumunuz el verirse kocanızın gönlünü yaparak tekrar söylersiniz ev işini ne yapsak bey diye..

kızlar ben 15 yıldır nişanlıyım bu arada kuzenım le kaynımı tanıştırdım onlar evlendı kuzenımın çocuğu oldu bız hala nişanlıyız sorun nerde neden evlenemıyoruz

kanama oldu ,sizce zarar gördüm mü?
du bakim yok canım saçmalamaaaaa, ama bi dahakine dikkatli ol .tövbeeeee!!

bu gerçekmi

wqğerkcçgreıyjhmnyjökgjuy5 ovıreptçkeowpr

yaşadığım dünyadan korkmaya başladım

kızlar ben 15 yıldır nişanlıyım bu arada kuzenım le kaynımı tanıştırdım onlar evlendı kuzenımın çocuğu oldu bız hala nişanlıyız sorun nerde neden evlenemıyoruz

ben yazacaktım bunu ya

ciddi bu yazıldı mı şaka gibi

editör: konu dışı mesajlarından dolayı ban yemeye hazır olanlar parmak kaldırsın
dağılın bayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…