tmm beklerımde aslında bılıyomusun herşey o kuzenım olacak cadının başının altından çıktıı sizce nasıl boşatırım onlarıı
Kızlar,
Sevgilimle birşeyler yaşadık, yani çok ileri gitmedik ama ben şu an vicdan azabı içerisindeyim. Onu çok seviyorum çok güveniyorum beni bırakmaz biliyorum ama yine de yaptığım yanlış mı sizce?
kaç yaşındasın canım?acebaKızlar,
Sevgilimle birşeyler yaşadık, yani çok ileri gitmedik ama ben şu an vicdan azabı içerisindeyim. Onu çok seviyorum çok güveniyorum beni bırakmaz biliyorum ama yine de yaptığım yanlış mı sizce?
bende aynı yazdımSen kaç yaşındasın, sevgilin kaç yaşında? ( Bu soruyu hep sorarlar )
Sen kaç yaşındasın, sevgilin kaç yaşında? ( Bu soruyu hep sorarlar )
kaç yaşındasın canım?aceba
Burada bir lokum muhabbeti oldu... Dün mune geldi bir daldı foruma kaçan kaçana reptomim hatırlar:))
Ama munenin yoruma öldüm bittim...
''Lokumlarınız kaç günlük olsun? 1, 3, 5 yada 1 ay?''
Ama nasıl kaçıyorlar konudan görmeliydiniz:):):):):)
Burada bir lokum muhabbeti oldu... Dün mune geldi bir daldı foruma kaçan kaçana reptomim hatırlar:))
Ama munenin yoruma öldüm bittim...
''Lokumlarınız kaç günlük olsun? 1, 3, 5 yada 1 ay?''
Ama nasıl kaçıyorlar konudan görmeliydiniz:):):):):)
yaşına göre birini niye bulmuyosunBen 20 yaşındayım sevgilim 35 yaşında. Ama lütfen üzerime gelmeyin yaş farkından dolayı, seviyoruz birbirimizi, o çok farklı.
tamam ben 40 yaşındayım sevgilim 20 ama çok olgun.kaç yaşındasın canım?aceba
nişanlım bayram öncesi alış verişten bahsetti
bayram öncesi kıza ne alınır ?
alışverişe kiminle çıkılır?
yok evli değil askenrden yeni geldi. evlenince de kayınvalideyle yaşayacağız. tabi evimizi alana kadar.yaşına göre birini niye bulmuyosun
peki adam evlimi?
Nerde oldu o lokum muhabbeti, bi kaçtır rastgeldim burada. Ama konuyu göremedim
evet ilk kacan bendim melodiyi de arkama aldım
yaşına göre birini niye bulmuyosun
peki adam evlimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?