En popüler kk replikleri :)

bunların hepsi yeni çekilecek olan dizi içindi tutacakmı diye yazdım
hahahaahaha jinekolog karısı olmak iyidir kız düşünsene ayy kocacım bak bakalım bu ay iki gün geciktim :)
yok be abla neresi iyi kociş bakmaya fırsat bulamıyoki hastaları çok yogun
benim eşim çok ünlü doktor

konunun bırıne yazdım yazdım sadece beyenıyolar hiç bişi demıyolar en sonunda babam bukadar guzel pasta yapmayı nerden öğrendı dedım çıktım onların konuştuklarını anlamıyorum benımkınıde anlamasınlar

kızlar şuan kahkahalar attım annem geldi
bebişim uyandı
eşim bağırdı
kuş kaçtı
komşular rahatsız oldu

mune geldi hooooooooooooooooop!!!!!!!!!!

aynen ya sanki öcü geliyor mesela siteye ilk üye olduğumda kazen geldi ay annecim annecim herkes bi taraflara kaçar falan adamı bana aylarca öcü gibi gösterdiler len korktum resmen neden korkuyorlardı sonra anladım sebebini

Nedenmiş ki? bizede söyle

Munenin geldiğini nasıl anladın? Hayalet gibi o yalnız bir gelirse kaçış hazırlıklarına başlayın bence:) reptomime danışın o bilir.

iyi ki bir kez kactık he
gelsin bakalım hanginizi görüyorum bu civarda

Kızlar hangimizin ayağı daha güzel? (Bayanın biri böyle bi konu açıp iki tane ayak resmi koymuş idi)

Allah başka dert vermesin

Ben burda bir derdimi açıyorum senin yaptığına bak lütfen konuma daha yorum yapma..!!!

yumurtada tavukta horozdan çıkar arkadaşına slm söle

Bak sana kaç defadır cevap vermiyorum ama artık çok oldun..!! Gider misin konumdan yoksa seni şikayet ediciimmmm...
Ayrıca bana bulaşma benim sevgilim polisss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…