ben kocama aşıgım ohh benim kocam doktor
sizinki ney?abla:26:
kızlar Türkçeyi düzgün yazın ya bu ne böyle?
alttaki yorumu: ayh canmm ne alaksı var yhaaa
yumurtada tavukta horozdan çıkar arkadaşına slm söle
alıntı yapıyoruz canım kendimizden bahsetmiyoruz.
neden bize insanca gerçeği - eşinin muhasebeci olduğu gerçeğini söylemiyorunuz? bu şekilde hiçbiryere varamazsınız, anca kendinizi kandırırsınız.
bizim topiğe gel bende aynı senin gibiyim ama 500 sayfayı geçtikvalla bak.
yok be abla neresi iyi kociş bakmaya fırsat bulamıyoki hastaları çok yogunhahahaahaha jinekolog karısı olmak iyidir kız düşünsene ayy kocacım bak bakalım bu ay iki gün geciktim :)
mune geldi hooooooooooooooooop!!!!!!!!!!
ben de yokum çünkü çok tuhaf hisler uyandırıyor bende. Mesela bakıyorsun kız meryem naber eşin noldu geldimi manisa'dan diyo biri diğeri de evet canım ben de şimdi çocuğu uyuttum yemeğimi yaptım geçen gün dediğim şeyi yaptınmı çok iyi geldi valla bana derken ben aralarına girip selaaaaaam ben x bilmemkaç yaşındayım ben de size katılabilirmiyimmi dicem?
hani resmen ilkokulda olurdu ya gruplar 3 kız mesela kendileri dışında kimseyle konuşmazlar onun gibi hissediyorum o ortamı canlandırıyorum hep gözümde
noolduuu korktunuz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigercek sandım ya
Allah canını almasın
noolduuu korktunuz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o yumurta horozdan nasıl çıkıyor onu bi açıklarmısın bize:)) Eşcinsel horozmudur o nasıl bişedir
o yumurta horozdan nasıl çıkıyor onu bi açıklarmısın bize:)) Eşcinsel horozmudur o nasıl bişedir
aynen ya sanki öcü geliyor mesela siteye ilk üye olduğumda kazen geldi ay annecim annecim herkes bi taraflara kaçar falan adamı bana aylarca öcü gibi gösterdiler len korktum resmen neden korkuyorlardı sonra anladım sebebini
Munenin geldiğini nasıl anladın? Hayalet gibi o yalnız bir gelirse kaçış hazırlıklarına başlayın bence:) reptomime danışın o bilir.
Allah başka dert vermesin
yumurtada tavukta horozdan çıkar arkadaşına slm söle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?